Leto za mlade » Party Letovanje

Cena:Od 135€
Paket aranzman

zakintos.zakintos.zakintos.zakintos.zakintos.zakintos.zakintos.zakintos.zakintos.zakintos.zakintos.zakintos

 

MAPA

Vila KORALI STUDIO 

Korali se sastoje se od 3 objekta: Korali Spiros, Korali Angela i Korali Helen. Objekti se nalaze u neposrednoj blizini i na idealnoj lokaciji u Laganasu, na svega 50 m od plaže i na 2 minuta hoda od glavne ulice i svih zbivanja. U blizini objekata se nalazi market, kao i barovi na plaži. Vila je podeljena u 3 bloka koji imaju zasebne ulaze. U ponudi su 1/2 i 1/3 studiji, kao i 1/4, 1/5, 1/6 i 1/7 apartmani. Svi sadrže kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom. Vila ima mogućnost iznajmljivanja klima uređaja, a korišćenje sefa je uključeno u cenu smeštaja.

Vila KRISTINA APARTMANI 

Kristina Apartmani - Zakintos: Apartmani se nalaze u Laganasu, u mirnoj ulici 150m udaljenoj od glavne ulice. Apartmani su za 4 i 5 osoba, sadrže kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom kao i zajedničku terasu. Apartmani imaju mogućnost iznajmljivanja klima uređaja a korišćenje sefa je uključeno u cenu smeštaja. Pored apartmana se nalazi market, za ljubitelje elektronske muzike u blizini se nalazi i after club Ocean Inn.

Vila KRISTINA STUDIO 

Kristina Studios - Zakintos: Vila se nalazi u Laganasu, u mirnoj ulici 150m udaljenoj od glavne ulice. Plaža je udaljena oko 5 minuta laganog hoda. Vila sadrži 1/2 i 1/3 studija od kojih svaki sadrži kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom kao i zajedničku terasu. Neki od studija imaju mogućnost iznajmljivanja klima uređaja a korišćenje sefa je uključeno u cenu smeštaja. Pored vile se nalazi market a za ljubitelje elektronske muzike u blizini se nalazi i after party club Ocean Inn.

Vila GEORGIA

Vila se nalazi u Laganasu, u mirnoj ulici 150m udaljenoj od glavne ulice. Plaža je udaljena oko 5 minuta laganog hoda. Na raspolaganju su 1/2 studiji od kojih svaki sadrži kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom kao i terasu. Neki od studija imaju mogućnost iznajmljivanja klima uređaja a korišćenje sefa je uključeno u cenu smeštaja. Pored vile se nalazi market a za ljubitelje elektronske muzike u blizini se nalazi i after party club Ocean Inn.

Vila IOANNA

Vila Ioanna - Zakintos: Vila se nalazi u Laganasu, u mirnoj ulici 150m udaljenoj od glavne ulice. Plaža je udaljena oko 5 minuta laganog hoda. Na raspolaganju su 1/4 apartmani sa dve spavaće sobe od kojih svaka soba ima izlaz na svoju terasu. Apartmani imaju kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom. Neki od apartmana imaju mogućnost iznajmljivanja klima uređaja.

Vila LAMBRINI

Vila Lambrini - Zakintos: Vila se nalazi u Laganasu, na centralnoj ulici u neposrednoj blizini klubova. Plaža je udaljena oko 5 minuta laganog hoda. Na raspolaganju su 1/2, 1/3, 1/4 studija. Studija imaju kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom kao i terasu. Neki od studija imaju mogućnost iznajmljivanja klima uređaja.

Vila HELEN

Vila Helen - Zakintos: Vila se nalazi u Laganasu, u mirnoj ulici 150m udaljenoj od glavne ulice. Plaža je udaljena oko 5 minuta laganog hoda. Na raspolaganju su 1/2 studiji od kojih svaki ima kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom. Neki od studija imaju mogućnost iznajmljivanja klima uređaja.

Vila IONIAN COLOURS

Vila se nalazi u centru Laganasa gotovo na glavnoh ulucu iza kluba Sizzle. U blizini vile nalaze se prodavnice, barovi, klubovi i restorani. Plaža je udaljena 30m. Vila se sastoji iz dvokrevetnih studija.

 

PAKET ARANZMAN na bazi 9 nocenja (smestaj+autobuski prevoz+trajekt)

Legenda:

AC - Korišćenje klima uređaja nije uračunato u cenu najma; AC* - Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu najma; 1/2 Std – Dvokrevetni studio;  1/3 Std – Trokrevetni studio; 1/3 PStd – Trokrevetni studio u prizemlju; 1/4 App – Četvorokrevetni apartman; 1/5 App – Petokrevetni apartman, 1/4 Duplex – četvorokrevetni duplex apartman sa dve odvojene spavaće sobe i odvojenom kuhinjom; 1/5 Duplex – Petokrevetni duplex apartman sa dve odvojene spavaće  sobe i odvojenom kuhinjom;

Aranzman obuhvata:

 • 9 noćenja u izabranom smeštaju
 • Prevoz na relaciji Beograd – Zakintos – Beograd turističkim autobusima
 • Prevoz trajektom Kilini-Zakintos-Kilini
 • Usluge predstavnika agencije na destinaciji
 • Organizaciju putovanja u celini

Aranzman  NE obuhvata:

 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje
 • Fakultativne izlete na destinaciji Zakintos
 • Obaveznu boravišnu taksu: dnevno po smeštajnoj jedinici ( privatan smeštaj - 0.5€, hoteli 1*i 2* - 0.5€, hoteli 3* - 1,5 €, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€ - plaćanje u agenciji)

Popusti- doplate:

DOPLATE

 • Za polazak iz Novog Sada - doplata 7€ po osobi (garatnovani polazak za minimum 15 osoba)
 • Za polazak iz Kragujevca i Kruševca - doplata 10€ po osobi (garantovani polazak za minimum 2 osobe)
 • Za polazak iz Užica, Čačka, Vrnjačka banja, Trstenik, Kraljeva - doplata 20€ po osobi (garantovani polazak za minimum 2 osobe)

UMANJENJA

 • Za polazak iz Niša, Vranja, Leskovca, Vladičinog Hana - umanjenje cene 7€
 • Za SOPSTVENI PREVOZ cena se umanjuje 30€

Program putovanja:

1 dan. BEOGRAD - Okupljanje grupe u prepodnevnim satima, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

2 - 11 dan. ZAKINTOS/LAGANAS - U jutarnjim satima stižemo u luku Kilini (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Zakintos oko 90 min. Transfer vožnja do Laganasa i smeštaj u apartmane i sobe. Tokom boravka na Zakintosu biće organizovani svakodnevni fakultativni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pred zabave u samom Laganasu, posetićemo fakultativno i grad Zante, St. Nikolas party plažu, Careta-Careta ostrvo kornjača, krstariti oko ostrva, kupati se u Aqualend-u i još mnogo toga. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

11  dan.ZAKINTOS POVRATAK - Napuštamo sobe u jutarnjim časovima i krećemo ka Srbiji. Vožnja kroz Grčku i Makedoniju uz usputne pauze za odmor i osveženje.

12.dan BEOGRAD - Nastavak putovanja do Srbije i dolazak u Beograd (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenihputnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Davalac garancije MILENIJUM OSIGURANJE ADO, office@milenijum-osiguranje.rs, telefon: 0117152300, broj polise(garancije) 228948, datum izdavanja polise(garancije) 25.01.2016. Iscrpljujuća osigurana suma iznosi 300.000 eura i predstavlja maksimalnu obavezu osiguravača. Plaćanje naknade iz osiguranja vršiće se po srednjem kursu NBS.Osiguranjem se obezbeđuju:

U slučaju insolventnosti: troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji i inostranstvu, u mesto polaska; potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao: potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja; potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju  štete nanete putniku: potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje osiguranik nije realizovao; potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

Organizator putovanja je Turistička agencija Special Travel  , licenca OTP br. 32/2020. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora. ovlasceni subagent T.A.Globus Travel Shop.

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz