Zakintos-Laganas » Leto za mlade 2018 » Party Letovanje

Cena:Od 125€
Paket aranzman

zakintos.zakintos.zakintos.zakintos.zakintos.zakintos.zakintos.zakintos.zakintos.zakintos.zakintos.zakintos

Vila KRISTINA APARTMANI 

Kristina Apartmani - Zakintos: Apartmani se nalaze u Laganasu na 200m od glavne ulice i 600m od plaže. Apartmani poseduju kuhinju sa frižiderom i terasu i opremljeni su klima uređajima

Vila KRISTINA STUDIO 

Kristina Studios - Zakintos: Vila se nalazi u Laganasu na 100m od glavne ulice gde su sva dešavanja i 500m od plaže. Sadrži 1/2 i 1/3 studija od kojih svaki sadrži Tv, kuhinju sa frižiderom i terasu. Vila poseduje klima uređaje i sefove.

Vila TESSY 

Vila se nalazi u Laganasu 170 metara udaljena od glavne ulice i 530 metara od plaže. Vila ima frižider, mogućnost iznajmljivanja klima uređaja. Studija su za tri i četiri osobe, a apartmani mogu smestiti 5-7 osoba.

Vila TINA&ANNA

Vila Tina&Anna - Zakintos: Vila je udaljena of plaže 500m i od centralne ulice 500m. Struktura soba: Studija 1/2 i Apartmani sa 2 spavaće sobe 1/4. Vila poseduje klima uređaje čija se upotreba doplaćuje.

Vila KORALI STUDIO 

Vila Korali - Zakintos: Vila se nalazi na idealnoj lokaciji u Laganasu, na svega 50 m od plaže i na 2 minuta hoda od glavne ulice i svih zbivanja. U blizini vile se nalazi market, kao i barovi na plaži. Vila je podeljena u 2 bloka koji imaju zasebne ulaze. U ponudi su 1/2 i 1/3 studiji, kao i 1/4, 1/5, 1/6 i 1/7 apartmani. Svi sadrže kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom. Vila ima mogućnost iznajmljivanja klima uređaja, a korišćenje sefa je uključeno u cenu smeštaja.

Opis mesta

Laganas je mesto gde zabava ne prestaje. Sa brojnim klubovima rasutim po glavnoj ulici, njenoj okolini i plaži mesto je raj za neprestanu zabavu. Velika peščana plaža od 9 kilometara daje ogroman izbor za odabir perfektnog mesta za uživanje. Ostrvo je prilično malo tako da su sve plaže prilično blizu, svakako su ne zaobilazne Dafni, kao i party plaže St. Nikolaous  i Banana beach. Najpoznatija plaža je Navajo ili Shipwreck plaža, na kojoj se nalazi olupina starog piratskog broda a more je kao u bajci… Posetite ovo fenomenalno ostrvo i uverite da se letovanje Zakintos ne zaboravlja ! Ovog leta želim Zakintos.

Plaže na Zakintosu  su poznate po svojim prirodnim lepotama i prepoznatljive smaragde boje vode. Najpoznatije su Navagio Beach (Shipwreck), koji ima meki bieli pesak, tirkizno more, impresivnu liticu oko nje i možete je  posetiti samo brodom. Ostale prekrasne plaže u Zakintosu su Gerakas, Agios Nikolaos, Zakintos i Spanzia.

Plaža Navagio Zakintos

Plaža Navagio je najpoznatija plaža Zakintosa I leži na zapadnoj strani jonskog ostrva, u blizini sela Anafotiria. Ova plaža je jedan od najslikaijih krajolika u Grčkoj i smatra se jednim od najboljih plaža u Grčkoj. Prvotno je nazvana Agios Georgios, ali duguje svoje novo ime olupini koja je prevozia ilegalne cigarete, i u 1983. se nasukala na obalu. Kako su prolazile godine, pijesak je potpuno okružio brod koji danas izleda kao da je oduvek stajao tu. Iz ostataka broda koji je danas u sredini velike bele peščane plaže pruža se neverovatan pogled na plažu i tirkiznu, kristalnu boju vode. Ogromane litice bijelih stena okružuju pesak ove plaže  stvarajući jedinstven i očaravajući pogled.

Plaža Sveti Nikola Zakintos

Plaža Agios Nikolaos se nalazi 32 km jugozapadno od mesta Zakintos i dobila je ime po maloj kapeli koja stoji na levoj strani plaže. To je jedna od najživljih i zabavnih plaža, široka s mnogim aktivnostima na moru i turističkim objekatima. U blizini se nalazi lep restoran i bar. Posećuju je  uglavnom mladi i porodice. Ležaljke i suncobrani zauzimaju najveći deo plaže, a na desnoj strani možete pronaći malo mirnije delove plaže.

Banana plaža Zakitnos

Banana je najveća plaža ostrva Zakintos, koji se nalazi 14 km (20 minuta vožnje) od Zakintos grada. To je poznat po egzotičnim vodama koje sjaje pod svetlom sunca. Banana je u potpunosti organizirana sa suncobranima i ležaljkama koje su na raspolaganju za iznajmljivanje. Postoji nekoliko beach barovia koji nude hladna pića i lagane obroke. Pristup do plaže je jednostavan i ima dosta mjesta za parkiranje. Ovo je odlična plaža, među najlepšima na ostrvu.

CENOVNIK VAZI DO POPUNE KAPACITETA

PAKET ARANZMAN,PREVOZ i  9 NOCI, po  osobi:

UMANJENJE NA CENE PAKETA ZA POLASKE IZ NISA JE 7€

POGLEDAJTE JOS VILA IZ NASE PONUDE

ZAKINTOS - leto 2018

Legenda:

AC - Korišćenje klima uređaja nije uračunato u cenu najma; AC* - Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu najma; 1/2 Std – Dvokrevetni studio;  1/3 Std – Trokrevetni studio; 1/3 PStd – Trokrevetni studio u prizemlju; 1/4 App – Četvorokrevetni apartman; 1/5 App – Petokrevetni apartman, 1/4 Duplex – četvorokrevetni duplex apartman sa dve odvojene spavaće sobe i odvojenom kuhinjom; 1/5 Duplex – Petokrevetni duplex apartman sa dve odvojene spavaće  sobe i odvojenom kuhinjom;

Aranzman obuhvata:

  • 9 noćenja u izabranom smeštaju Laganas, Zakintos
  • Autobuski prevoz na relacijama prema programu (audio, video, A/C, TV i dvd) Beograd - Zakintos - Beograd
  • Prevoz tajektom Kilini – Zakintos – Kilini
  • Usluge predstavnika agencije na destinaciji Zakintos
  • Organizaciju putovanja u celini

Aranzman  NE obuhvata:

  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje
  • Fakultativne izlete na destinaciji Zakintos
  • Individualne troškove putnika

Popusti- doplate:

Polazak iz Novog Sada će biti realizovan ako bude minimum 15 osoba.

Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 30€

Program putovanja:

1 dan. Okupljanje grupe u popodnevnim satima na parkingu kod Prkopa, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

2 - 10 dan. Zakintos Laganas: U jutarnjim satima stižemo u luku Kalini (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Zakintos oko 90 min. Transfer vožnja do Laganasa i smeštaj u apartmane i sobe. Tokom boravka na Zakintosu biće organizovani svakodnevni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pred zabave u samom Laganasu, posetićemo i grad Zante, St. Nikolas party plažu, Careta-Careta ostrvo kornjača, krstariti oko ostrva, kupati se u Aqualend-u i još mnogo toga. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

11 - 12 dan. Zakintos Laganas: Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo ka luci Kalini. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje...Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u podnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenihputnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Davalac garancije MILENIJUM OSIGURANJE ADO, office@milenijum-osiguranje.rs, telefon: 0117152300, broj polise(garancije) 228948, datum izdavanja polise(garancije) 25.01.2016. Iscrpljujuća osigurana suma iznosi 300.000 eura i predstavlja maksimalnu obavezu osiguravača. Plaćanje naknade iz osiguranja vršiće se po srednjem kursu NBS.Osiguranjem se obezbeđuju:

U slučaju insolventnosti: troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji i inostranstvu, u mesto polaska; potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao: potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja; potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju  štete nanete putniku: potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje osiguranik nije realizovao; potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

Organizator putovanja je Turistička agencija Special Travel  , licenca OTP br. 62/2011. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora. ovlasceni subagent T.A.Globus Travel Shop.

Zakintos,Laganas leto 2018,Leto za mlade,Party putovanje 2018,Zakintos,Laganas leto 2018,Leto za mlade,Party putovanje 2018,Zakintos,Laganas leto 2018,Leto za mlade,Party putovanje 2018,Zakintos,Laganas leto 2018,Leto za mlade,Party putovanje 2018,Zakintos,Laganas leto 2018,Leto za mlade,Party putovanje 2018,Zakintos,Laganas leto 2018,Leto za mlade,Party putovanje 2018

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz