VIP CASA Apartmani

Cena:Od 4.300rsd dnevno
NA/ND/PP/PA

ZLATIBOR

U samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih turističkih sadržaja, započinje priča Vip Casa Club-a, vođena idejom jedinstvenog doživljaja za sve generacije i sva čula. Kompleks Vip Casa je potpuno novi koncept apartmana, koji čine četiri luksuzno opremljene vile - Vila Pahulja, Vila Jela, Vila Vina i Vila Iskra, sa mnoštvom moderno opremljenih apartmana, hotelskom uslugom i bogatim pratećim sadržajem, objedinjenim pod krovom Vip Casa Club-a. U našim apartmanima očekuje Vas sve što Vam može biti potrebno za pravi odmor, svakog trećeg dana dobićete čiste peškire, svakog šestog dana čistu posteljinu, a u sobi uvek možete iskoristiti i room service i poručiti hranu ili piće iz našeg restorana Casa de Vinos. Vip Casa Club je jedinstven hotel koji Vam na raspolaganje stavlja komforne apartmane sa terasom i idiličnim pogledom na zlatiborsko zelenilo.

Vila JELA

Spoj planinske arhitekture i luksuznog doživljaja svetskih turističkih centara.

U svojoj ponudi ima 13 apartmana iz kojih liftom možete doći do plivačkog bazena, teretane, wellness i spa centara.

U Vili Jela nalazi se i recepcija kompleksa Vip Casa.

Raspolažemo sa 5 kategorije moderno opremljenih apartmana različitih površina i smeštajnih kapaciteta ( Standard; Premium;Premium deluxe; Lux;Vip )

Vila PAHULJA

Prva u nizu objekata Vip Casa Club-a, sastoji se od 13  moderno dizajniranih i potpuno opremljenih apartmana, pogodnih za porodice sa decom, parove i sve one koji za svoj odmor traže oazu mira i tišine.

Raspolažemo sa 5 kategorije moderno opremljenih apartmana različitih površina i smeštajnih kapaciteta ( Standard; Premium;Premium deluxe; Lux;Vip )

Vila VINA

Pored 19 apartmana, pod svojim krovom sadrži i vinariju-restoran Casa de Vinos, svojevrsni centar zbivanja Vip Casa Club-a, gde će vas od ranih jutarnjih sati sačekati švetski sto sa zlatiborskim specijalitetima.

Kako dan odmiče, Casa de Vinos privlači sve veći broj posetilaca najraznovrsnijim izborom vina, ukusnim zalogajima svetskih kuhinja, tradicionalnim zlatiborskim specijalitetima, kao i pratećim programom.

Raspolažemo sa 5 kategorije moderno opremljenih apartmana različitih površina i smeštajnih kapaciteta ( Standard; Premium;Premium deluxe; Lux;Vip )

Vila ISKRA

Topla atmosfera i prirodno okruženje, već na prvi pogled odaju tajnu vile Iskra da je napravljena samo sa ciljem da svojim gostima pruži potpunu relaksaciju i užitak.

Jedinstveni pogled sa terase nekog od 24 apartmana i centar za masažu u posebno uređenom ambijentu doprineće da postignete potpuni balans uma i tela i zaboravite na svakodnevni stres.

Raspolažemo sa 5 kategorije moderno opremljenih apartmana različitih površina i smeštajnih kapaciteta ( Standard; Premium;Premium deluxe; Lux;Vip )

BAZEN I SPA

Centralni deo našeg spa centra posvećen je plivačkom bazenu, dužine 20 m i dubine 1,5m. Nakon plivanja, sačekaće vas mini bar sa osveženjem i nova doza užitka u našem Wellness centru ili drugim u sadržajima koje nudi Vip Casa Club: - Bio sauna sa zidom od Himalajske soli - Finska suva sauna - Tursko kupatilo - Hamam - 3 sobe za masažu - Dva đakuzija Svi gosti Spa centra dobijaju na korišćenje individualne ormariće sa peškirom, bade mantilom, papučama i fenom, pa je za pravi spa doživljaj dovoljno poneti samo malo volje. Radno vreme Spa centra je od 8:00 do 21:00h; Obavezno je zakazivanje.

VINARIJA RESTORAN

Casa de Vinos je u vrhu omiljenih lokacija, svima koji su bar jednom doživeli magiju satkanu od vina, hrane i muzike. Naizgled samo restoran-vinarija sa pansionskim i A la carte obrocima, u trenutku pokaže svoje čari i postane epicentar dobrog osećaja. Na planini koja odiše lepotom i tradicionalnim srpskim gostoprimstvom uživajte u najlepšim ukusima mora, različitih kontinenata i nacionalnih kuhinja. Vodeći računa o specifičnim zahtevima naših gostiju, trpeza obiluje najraznovrsnijim namirnicama za različite režime ishrane, ali i autentičnim zlatiborskim specijalitetima, neizostavnom atrakcijom zlatiborskog turizma.
U prijatnom ambijentu restorana i terase Casa de Vinos, tokom cele godine traje vinski festival, događaj koji okuplja 12 vinarija i 12 svetskih kuhinja. Prateći Vinski kalendar Vip Casa Club-a lako ćete odabrati svog domaćina i doba godine koje ćete provesti na Zlatiboru.
Doživite svoje putovanje oko Sveta, bez kofera i pasoša. Uz čašu dobrog vina zaplovite kroz ukuse svetskih kuhinja i prepustite se užitku koji vam pripremaju najbolji kuvari. Drugačiji od standardnih restoranskih ponuda, u Casa de Vinos možete odabrati između Vip Casa menija i Kameleon kuhinje.
Pripremanje hrane kod nas je umetnost kojoj posvećujemo mnogo vremena i još više ljubavi. Kombinacijom tradicionalnog načina pripremanja hrane i savremenih internacionalnih recepata nastaje Vip Casa meni, sa preko 30 jela za koja biramo samo najkvalitetnije namirnice.
Poseban i uvek drugačiji od svih na koje ste navikli, Kameleon meni svakog meseca dobije boje druge nacionalne kuhinje. Tokom godine očekuje vas putovanje kroz 12 različitih kuhinja, od Japana, Indije i Bliskog Istoka, preko Aljaske i SAD-a, pa sve do Francuske, Španije, Turske i drugih zemalja. Kameleon je najbolje iz celog sveta doveo na jedno mesto - u Vip Casa Club

TERETANA

Znamo koliko je važno za vaše zdravlje da trening odradite u najboljim uslovima. Zato smo otišli korak dalje i napravili prostor po zahtevima profesionalnih sportista. U preko 200m² idealno klimatizovanog prostora, nalazi se teretana, opremljena najsavremenijim PRECOR spravama za vežbanje: - kardio oprema - spining, - simulator nordijskog trčanja, trake za trčanje - strenght oprema - mašine za razvoj snage i slobodni tegovi bogata ponuda fitness rekvizita - mogućnost individualnog treninga - klimatizovan prostor Prostrana i moderno opremljena, na raspolaganju je gostima VipCasa Club-a i posetiocima, tokom celo dana. Svaki posetilac dobija ormarić sa ključem i svlačionicu sa kupatilom, kao i mogućnost da u bilo kom trenutku treninga zatraži osveženje. Radno vreme teretane od 8:00 do 21:00h Treninzi za goste Vip Casa Club-a su besplatni

Prijava gostiju (check-in) od 14:00 do 21:30h.*

Odjava gostiju (check-out) do 11:00h

CENE SU po apartmanu,dnevno na bazi NAJMA:

Tip apartmana / ObjekatJela \ Vina

( Iskra od 02.01.19.)

Pahulja

( Iskra do 27.12.18.)

Standard – studio
8.610,008.610,00
Premium – jedna spavaća soba9.800,009.200,00
Premium dupleks – jedna spavaća soba
/11.000,00
Lux – dve spavaće sobe11.000,0010.500,00
Vip – dupleks12.300,0011.600,00

Cenovnik Važi do 13.02.2019. god.

Aranzman  obuhvata:

 • Redovna cena uključuje jedan gratis termin po noćenju za korišćenje spa centra (bazen sa dva đakuzija, sauna i parno kupatilo) u trajanju od 2h pri čemu jedan termin koristi jedna osoba i neograničeno korišćenje teretane.
 • Najam studia/apartmana , po dogovorenom broju noci ,na bazi izabrane usluge

Aranzman ne  obuhvata:

 • Boravišna taksa za odrasle iznosi 120,00 rsd po osobi po danu,
 • Boravišna taksa za decu od 7 do 15 godina iznosi 60,00 rsd po osobi po danu,
 • Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.
 • Osiguranje plaćaju odrasli, 20,00 rsd po osobi po danu.

Popusti - Doplate:

 • Za svaki dodatni termin (3h) za korišćenje spa centra, cena sa popustom je 1.000,00 rsd po osobi po terminu za odrasle i 500,00 rsd po osobi po terminu za decu 7-12 godina.
 • Deca do 7 godina ne plaćaju korišćenje spa centra
 • Doplata za pansionski doručak iznosi 600 RSD po osobi, za odrasle i 350 RSD za decu od 4 do 12 godina.
 • Doplata za večeru je 1000 RSD za odrasle i 600 RSD za decu od 4 do 12 godina.
 • Za decu do 4 godine doručak i večera su besplatni.

Nacin placanja:

 • Plaćanje se vrši u dinarima .
 • 50% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 20 dana pre početka putovanja .
 • Prilikom rezervacije najmanje se uplaćuje 50 % od aranžmana a ostatak cekovima na vise mesecnih rata ( detaljnije u agecniji)
 • Placanje putem profakture izdate od strane agencija Globus travel shop.
 • Cena je garantovana samo za uplaćeni deo iznosa, dok je ostatak podložan promenama
 • Usled promena na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo korekcije cena
 • Mogućnost plaćanja karticama banaka

   Organizator VIP CASA APARTMANI - Zlatibor; Ovlasceni posrednik u prodaji globus travel shop

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz