Vila STOJKOVIC

Cena:Od 82€

vila stojkovic,

Nalazi se u Rafailovićima, ispod magistrale na oko 180 m udaljeni od plaže. Sjajna lokacija, dobar smeštaj i izuzetno ljubazni domaćini, učiniće vaš boravak prijatnim. Sve sobe u našoj ponudi su tipa studio. Svaka poseduje: TV i klima uređaj, ormar, noćni stočić, sopstveno kupatilo sa tuš-om, čajnu kuhinju ( posuđe, frižider, rešo sa dve ringle) i terasu sa garniturom za sedenje. Gosti mogu da koriste parking hotela Šumadija, preko puta vile uz doplatu Za goste apartmana Stojković moguća je uplata pansiona u restoranu hotela Šumadija.

1/4 STD – nalazi se na I spratu. Lepa prostrana terasa. Apartman tipa studia, soba je sa 1 francuskim ležajem + 2 fotelje na razvlačenje
1/3 STD – nalazi se na I spratu. Lepa prostrana terasa. Apartman tipa studia, soba je sa 1 francuskim ležajem + 1 fotelja na razvlačenje
1/2+2 STD – nalazi se u prizemlju. Apartman tipa studia, soba je sa 1 francuskim ležajem + 1 dvosed na razvlačenje. Ima terasu sa pogledom na dvorište. Mogu da se smeste dve odrasle osobe i dvoje dece do 10 godina. Gostima je na raspolaganju veš-mašina.
1/2+1 STD – nalazi se u prizemlju. Apartman tipa studia, soba je sa 1 francuskim ležajem + 1 fotelja na razvlačenje

Popust 7% za rezervacije do 21.03.2020.

Legenda:

1/2 – dvokrevetna studio, 1/3 – trokrevetna  studio, NA – najam, PP - polupansion

Aranzman obuhvata:

  • smeštaj u vili u izabranoj smeštajnoj jedinici na bazi odabrane usluge,
  • organizaciju aranžmana.

Aranzman  NE obuhvata:

  • 1/1 soba +60%
  • Boravišna taksa i osiguranje/plaća se na licu mesta – za odrasle 1.5 €, deca 0, 50 € dnevno. Plaća se na licu mesta.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

  • putnici u smeštajne jedinice  ulaze posle 14:00h  prvog dana boravka (po lokalnom vremenu), a iste napuštaju do 09:00h poslednjeg dana boravka (po lokalnom vremenu).
  • predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajne jedinice. - putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda u hotelu. - jačina signala interneta (WiFi), brzina i kvalitet protoka i povezivanja, kao i stabilnost mreže zavisi isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom hotelu, letovalištu i regiji, kao i od  drugih faktora.
  • agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije.
  • u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 50) agencija zadržava pravo da predmetni aranžman realizuje u saradnji sa drugom agencijom, koja ima isti, ili sličan program putovanja, uz poštovanje ispunjenosti osnovnih elemenata programa, realizujući na taj način ceo program putovanja ili samo neke elemente programa (prevoz, transfere, izlete ili drugo).

Organizator putovanja je T.A.Holiday Kg , licenca Licenca OTP: 143/2020. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja T. A. Holiday Kg .Ovlasceni subagent Globus travel shop

vila stojkovic,vila stojkovic,vila stojkovic,vila stojkovic,vila stojkovic,vila stojkovic,vila stojkovic

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz