Evija EDIPSOS» Vila JOANNA » Leto 2019

Cena:Od
Paket aranzman

vila joanna,vila joanna,vila joanna,vila joanna,vila joanna,vila joanna,vila joanna,vila joanna,vila joanna,vila joanna

Vila Joanna se nalazi u centralnom delu Edipsosa, udaljena oko 150m od plaže i šetališta i oko 600m od termalnih izvora. U prizemlju vile nalazi se veliki recepcijski hol sa garniturom za sedenje. Vila poseduje lift, parking, lepo uredjenu baštu sa prednje i dvorišne strane. Smeštajne jedinice se nalaze na prvom, drugom i trećem spratu . Studiji su prostrani, imaju spavaći deo sa 2 ili 3 ležaja, opremljen kuhinjski deo, kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje. Svaki studio ima TV,  i klima uredjaj, čije korišćenje je uključeno u cenu.GOOGLE MAP LOKACIJA (38.860598, 23.042376)

NAPOMENA:

Ni agencija ni vlasnik vile nemogu biti odgovorni za jačinu ili nestanak WI-Fi signala. Jačina signala zavisi od broja korisnika na mreži.

ZA VISE INFORMACIJA NAZOVITE AGENCIJU 018/4150515 ; 060/4150513

Pogledajte kompletnu ponudu vila na EVIJI  Leto 2019

kliknite na link

Pogledajte kompletnu ponudu za Grcku Leto 2019

kliknite na link

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

  • Agencija zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidjenog za obilazak i dr.). Minimum za realizaciju aranžmana je 35 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija ima pravo otkaza aranžmana do 5 dana pre polaska. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 prijavljenih.

Organizator ovog putovanja je T. A.Halo travel  Licenca OTP 254/2010. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja T. A. Halo tours  .Ovlasceni subagent Globus travel shop

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz