Hotel MORAVICA 3* » Soko Banja

Cena:Od 1.900 rsd

Ako tražite smeštaj u Sokobanji u izvanrednom prirodnom ambijentu gde se susreću šumovito podnožje planine Ozren i uvek bistra reka Moravica, naći ćete HOTEL ''MORAVICU" sa tri zvezdice. Uzvišenje kraj reke, na kome je lociran hotel, omogućava mu dominantan položaj u odnosu na okolinu, što pruža gostima izuzetan doživljaj bogatstva prirode ovog kraja.

Hotel podseća na brod koji se zaustavio na pučini i dominira okolinom. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini plaže i kupališta "Banjica". Sastavni deo hotelskog kompleksa su i "trim staza" i šetalište, što omogućava gostima potpun odmor uz rekreaciju.Kad se ovome doda i činjenica da se u blizini hotela nalazi i najopremljenije izletiste "Lepterija" i drevni Soko-grad, dobija se potpun odgovor o zaista prekrasnom ambijentu i lokaciji.

Hotel "Moravica" ima kapacitet smestaja oko 200 ležajeva u 5 apartmana, 3 jednokrevetnih soba,  56 dvokrevetnih soba, 25 trokrevetnih soba, 7 soba sa francuskim ležajem, 4 soba sa francuskim i pomoćnim ležajem,  restoran sa 400 mesta, dve terase za odmor,  salon za bankete, nacionalni restoran, tv sala, dva aperitiv-bara i jedinstvenu kongresnu dvoranu. Za svoje goste hotel redovno priređuje večernji muzičko-zabavni program uz gastronomske specijalitete ovoga kraja.

Gostima u hotelu na raspolaganju su i : saloni za odmor, sala za stonitenis i bilijar, teretana, trim kabinet, teren za mali fudbal, teren za fudbal, košarku i odbojku.

CENE SU izrazene u dinarima, dnevno:

CENE PANSIONA za decu do 10 god.:

  • Do tri godine imaju besplatan smeštaj u hotelu( bez hrane).
  • Od 3-10 godina plaćaju 50 % od cena usluga.
  • Deca od 7-15 godina plaćaju 50% od boravišne takse.

Aranzman ne   obuhvata:

  • BORAVIŠNA TAKSA-(dnevno po osobi) 70,00 din.
  • OSIGURANJE (dnevno po osobi) 15,00 din.
  • Prevoz
  • Individualne troškove

cenovnik vazi od 01.01.2019 god.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

cenovnik preuzet od hotela moravica, ovlaceni posrednik u prodaji Globus travel shop

soko banja hotel moravica,soko banja hotel moravica,soko banja hotel moravica

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz