Sicilija Nova godina 2019 » Direktan carter let » Polazak 29 Dec.

Cena:Od 389€
Program br.1

sicilija nova godina 2019,sicilija nova godina 2019,sicilija nova godina 2019,sicilija nova godina 2019,sicilija nova godina 2019,sicilija nova godina 2019sicilija nova godina 2019

Italijani tvrde da je Sicilija "više od ostrva" i kažu "kada vidite ovo mesto, otkrili ste ceo svet". To je kosmopolitski region koji spaja kulture Azije, Evrope i Afrike. Prepuna istorijskih spomenika, od antičkih hramova, amfiteatara, srednjovekovnih katedrala i palata, Sicilija obiluje lepotom, folklorom i pejzažima. To je začarana zemlja, koja je jednom davno bila grčka kolonija, rimska provincija, arapski emirat i normansko kraljevstvo. Na mestu gde strme litice planina tonu u more, nalazi se najatraktivniji vulkan na svetu, Etna, visok 3.340 metara sa oko 400 ugašenih i nekolicinom aktivnih kratera. Katanija je deseti grad po veličini u Italiji, a drugi na Siciliji, gradsko, barokno jezgro grada stavljeno je na spisak svetske baštine UNESCO-a a simbol grada je Slonova fontana koja je izgrađena u 18. veku od vulkanskog kamenja.

PAKET ARANZMAN, avio prevoz, 4 nocenja sa doruckom,po osobi:

29.12.2018.-02.01.2019.

Hotel/kategorija

Tip sobeUsluga 29.12.2018. – 02.01.2019.

5 dana / 4 noćenja

 

HOTEL MEDITUR OGNINA 3*

 

1/2

BB389
treća osoba

359

doplata za 1/1

85
Doplata za pogled more

30

HOTEL LA VILLE 3*

1/2

BB459
treća osoba

339

četvrta osoba

359
doplata za 1/1

120

 

HOTEL KATANE PALACE 4*

 

1/2

BB499
doplata za 1/1

140

BANSKO ZIMA 2019 - kompletna ponuda hotela 

BOROVEC ZIMA 2019 - kompletna ponuda hotela

PAMPOROVO ZIMA 2019- kompletna ponuda hotela

KOPAONIK ZIMA 2019 - kompletna ponuda hotela

Pogledajte kompletnu ponudu putovanja GRADOVI EVROPE 

Pogledajte kompletnu ponudu za DOCEK NOVE GODINE 2019 

1.dan (subota 29.decembar) 

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera. Let za Kataniju u prepodnevnim časovima. Po dolasku panoramsko i pešačko razgledanje Katanije, grada poznatog po crnom vulkanskom kamenu sa Etne, Katedrala Sv.Agate, spomenik Beliniju, Univerzitetski trg. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj. Noćenje.

2.dan (nedelja 30.decembar) 

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni celodnevni izlet do Palerma. Sastanak na recepciji hotela oko 08.00h ujutru, vožnja kroz sedište ostrva do glavnog grada Sicilije. Panoramsko razgledanje grada: centralni deo grada “Quattro canti” (četiri ugla), barokne fontane, Kraljevska palata, crkva Sv. Jovana, Katedrala, pozorište Masimo (bez ulaska u objekte)... Slobodno vreme. Sledi odlazak do 7 kilometara udaljenog gradića Monreale radi obilaska veličanstvene katedrale „Duomo“. Sa svojim pozlaćenim mozaicima koji zauzimaju površinu od 6500 kvadratnih metara, ova crkva važi za najlepšu normansku baziliku na svetu. Vodiči će objasniti sve o crkvi ispred nje a nakon toga samostalni ulazak. Povratak u Kataniju u večernjim časovima. Noćenje. (cena izleta: 50 eur)

3.dan (ponedeljak 31.decembar)

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet do Taormine. Polazak oko 09.00h iz Katanije, voznja do Taormine. Šetnja centralnom gradskom ulicom Korso Umberto sa vodičem, panorama velikog zaliva koji se prostire od Letojanija do Đardini Naksosa, katedrala Svetog Nikole, palata Korvaja, fakultativna individualna poseta grčkom teatru (ulaznice nisu uključene u cenu). Slobodno vreme za samostalnu šetnju. Povratak u hotel u popodnevnim časovima. Uveče, individualni doček Nove godine.  Noćenje. (cena izleta: 35 eur)

4.dan (utorak 01.januar)

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni celodnevni izlet za Sirakuzu i Noto. Vožnja do Sirakuze, grada koji su Grci osnovali još u VIII veku pre nove ere. Šetnja gradom sa vodičem. Slobodno vreme za slikanje i razgledanje. Odlazak, potom, do gradića Noto koji se još naziva i “kameni vrt”. Noto je prestonica sicilijanskog baroka sa predivnim građevinama i skulpturama isklesanim u kamenu. Obilazak najvažnijih znamenitosti: Duomo, Palata Plemstva, Biskupska palata, crkva San Domenico, palata Landolinijevih (bez ulaska u objekte). Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje. (cena izleta: 40 eur)

5.dan (sreda 02.januar)

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do organizovanog transfera na aerodrom. Let za Beograd. Nakon sletanja u Beograd  kraj programa.

Aranzman obuhvata

 • Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Katanija-Beograd kompanijom Air Serbia (direktan čarter let)
 • Smeštaj u hotelu po izboru na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
 • Transfere prema programu
 • Panoramsko razgledanje grada
 • Usluge vodiča na srpskom jeziku
 • Troškove organizacije i vođenja putovanja

Aranzman ne obuhvata

 • Aerodromske takse 42,40 € na dan objavljivanja programa (Beograd 22,40 eur, Katanija 20 eur)plaćanje u agenciji u dinarskoj protivvrednosti (cena je podložna promeni)
 • Gradska taksa (placanje na recepciji hotela)
 • Fakultativne izlete
 • Ulaznice za sve znamenitosti
 • Putno zdravstveno osiguranje, samo za DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE ILI ZA STRANE DRŽAVLJANE SA TRAJNIM PREBIVALIŠTEM U SRIBIJI – plaćanje u agenciji.
 • Individualne troškove putnika

HOTEL MEDITUR OGNINA  3* - http://www.hotelogninacatania.it/

Se nalazi na 4,5 km od centra Katanije a 250 m od hotela se nalazi autobuska stanica gde staju autobusi koji voze do centra grada. Sve sobe imaju kupatilo, klima uređaj, telefon, satelitsku TV, postoji doplata za sobe sa pogledom na more. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

HOTEL LA VILLE 3* - www.rhlaville.it

Je smešten u nekadašnjom palati u centru Katanije, na 1,5 km od glavnog gradskog trga Duomo i u neposrednoj blizini Trga Republike i Korso Sicilia. Hotel ima 14 soba. Sve sobe imaju kupatilo, klima uređaj, telefon, satelitsku TV, minibar i sef. U svom sastavu hotel poseduje: restoran, recepciju, lift, bar. Slatki doručak se služi po principu samoposluživanja.

HOTEL KATANE PALACE 4* - https://www.katanepalace.it/

Se nalazi u Kataniji, 1,5 km od glavnog gradskog trga. Sve standardne sobe imaju kupatilo, klima uredjaj, sat tv, mini bar, sef, fen. Neke sobe imaju francuski balkon a većina soba je bez balkona. U svom sastavu hotel poseduje restoran i parking kao i konferencijske sale. Doručak se služi po principu samoposluživanja u hotelskom restoranu.

Cene fakultativnih izleta

Opisi izleta su sadržani u programu putovanja. Fakultativni izleti se plaćaju isključivo u agenciji prilikom rezervacije aranžmana. Minimum za realizaciju je 40 prijavljenih putnika, po izletu. Putnici se mogu opredeliti za svaki pojedinačni izlet po izboru ili se mogu prijaviti na ceo paket od 3 navedena izleta:

Naziv Izleta

Cena po osobi – OBAVEZNO PLAĆANJE U AGENCIJI

PALERMO

50
TAORMINA

35

SIRAKUZA I NOTO

40

KOMPLET TRI IZLETA

115

Napomena:

 • Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe!
 • Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!
 • Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja).
 • Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00 h.
 • Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima
 • Agencija nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
 • Dozvoljena količina predatog prtljaga je 23 kg.
 • Jednokrevetne i trokrevetne sobe su ograničenog broja i konačna potvrda se dobija u roku od 24 časa.

 

VAŽNE NAPOMENE:

 • KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.
 • ORGANIZATOR IMA PRAVO DA 5 DANA PRED PUT OTKAŽE PUTOVANJE USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA ILI PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.
 • MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE
 • Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 120 putnika.
 • Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 40 putnika (po navedenim cenama).
 • Rok za prijavu za putovanje je najkasnije 7 dana pre termina putovanja ili do popune mesta.
 • Program br.1 od 09.10.2018.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene

kliknite na link

Licenca Ministarstva Turizma OTP 179/2010. od 09.02.2010.godine.

Uz ovaj program vaze opšti uslovi organizatora putovanja agencije “EUROJET” usklađeni sa YUTA standardom Ovlasceni subagent Globus travel shop

Sicilija Nova godina 2019,Direktan carter let,Italija avionom 2019,Sicilija Nova godina 2019,Direktan carter let,Italija avionom 2019,Sicilija Nova godina 2019,Direktan carter let,Italija avionom 2019,Sicilija Nova godina 2019,Direktan carter let,Italija avionom 2019

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz