Vila FOTIS

Cena:Od 50€
Najam

sarti letovanje 2019,sarti letovanje 2019,sarti letovanje 2019,sarti letovanje 2019,sarti letovanje 2019,sarti letovanje 2019,sarti letovanje 2019,sarti letovanje 2019

SARTI LETO 2019

Sarti je medju najpoznatijim letovalištima na Sitoniji, na drugom prstu Halkidikija. Ovo mesto za letovanjegleda ka Svetoj Gori i planini Atos i udaljeno od Soluna oko 140 kilometara. Letovalište obiluje mnoštvom novih vila sa lepim apartmanima, a takodje i mnogobrojni restorani, taverne i kafei. Nadomak plaže se nalazi najveći broj restorana i taverni, uvek sveži morski specijaliteti se nalaze na obilnom i bogatom meniju u ponudi su svakako i vanredno ukusni domaći specijaliteti po stvarno izrazito povoljnim cenama.

 • Nalazi se u starom delu Sartija u blizini crkve na 180m od mora.
 • Studiji za 2-3 osobe se nalaze na prvom spratu, dvokrevetni studio na drugom spratu, a duplex i studio za 4 osobe u prizemlju.
 • Terase studija br.1 i 2 imaju pogled na more, a studija br.3, 4 i 7 na dvorište.
 • Svi studiji imaju SAT TV, signal za bežični internet i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje.

NAPOMENA:
Ni agencija ni vlasnik vile nemogu biti odgovorni za jačinu ili nestanak WI-Fi signala. Jačina signala zavisi od broja korisnika na mreži.

MAPA VILE:

leto2014letovanjegrckahalkidikisitoniamapasartia

Cene sa * su paketi sa prevozom po osobi, cene bez * su po smeštajnoj jedinici bez prevoza:

Cene koje su označeni sa ** i crvenom bojom uključuje smeštaj u izabranoj kući i prevoz iz Beograda, Novog Sada i Niša. Doplata za transfere iz ostalih gradova: Pančevo, Subotica 10 eur Ostala mesta garantovanog prevoza: 15 eur. Ne postoji umanjenje cene u slučaju da gosti koriste sopstveni prevoz. U slučaju da gosti koriste povoljnost specijalnih sajamskih paket aranžmana, a idu sopstvenim prevozom i koriste jednu smeštajnu jedinicu, četvrta i šesta osoba borave gratis

Legenda:

 • St.-Studio (spavaca soba u cijem sastavu je kuhinja, kupatilo i terasa),
 • App – apartman (apartman sa dve prostorije – spavacom sobom i odvojenim kuhinjskim delom u cijem sastavu je kupatilo i terasa);
 • duplex (apartman sa dve spavace sobe i odvojenim kuhinjskim delom u cijem sastavu je kupatilo i terasa);
 • NA – najam

Popust Važi do popune određrenog broja kapaciteta

Aranzman obuhvata:

 • 10 - 12 nocenja u izabranom apartmanu/hotelu, ( osim kod cena sa * gde je cena po osobi i prevoz je uključen u cenu )
 • usluge predstavnika agencije,
 • troškove organizacije.

Aranzman ne obuhvata:

 • Zdravstveno osiguranje
 • Autobuski prevoz
 • Individualni troskovi

Spajanje smena:

Gosti koji koriste autobuski prevoz i spajaju dve smene plaćaju cenu paket aranžmana za jednu smenu i cenu najma smeštaja za narednu smenu boravka. Gosti koji koriste sopstveni prevoz plaćaju zbir cena za obe smene, s tim što im se odobrava popust u visini od 8%. (Ovaj popust se ne može sabirati sa ostalim popustima, već se odobrava samo u slučaju da ga putnici nisu ostvarili uplatom u celosti.) Popust ne važi u kućama koje nisu na popustu.

Napomene vezane za popuste:

Early Booking prodaja je prodaja po povoljnijim uslovima zbog ranih rezervacija. Količina kapaciteta je ograničena.  Agencija zadržava pravo da u odredjenim kućama/smenama u potpunosti obustavi prodaju sa popustima bez obzira na način plaćanja i ranu uplatu.
** Nakon prodaje kapaciteta odvojenog za prodaju sa popustima ili specijalnim poklonima (za svaki objekat posebno), agencija zadržava pravo na prodaju aranžmana po punim cenama bez obzira na vid plaćanja, ranu uplatu i sve ostale razloge koji bi obezbedili pogodnosti tokom trajanja ove ponude. U slučaju nedostatka kapaciteta na koji se odobrava popust, u kući koju je gost izabrao, gost nema osnova da traži da mu se odobre popusti niti da mu se izvrši drugačije srazmerno umanjenje cene. Odredjeni popusti i specijalne promocije kao i specijalni paketi se ne mogu kombinovati tj. nije moguće ostvariti “popust na popust”.

Autobuski prevoz

Za prevoz se koriste udobni visokopodni i spratni luksuzni turistički autobusi sa TV/VIDEO i klima uređajem. Po dolasku gostiju u letovalište, goste sačekuju predstavnici koji gostima prevoze prtljag od autobusa do ispred kuće. Transferi, do i od Novog Sada, do i od Beograda, odnosno do i od mesta priključenja autobusu na relaciji Subotica-Novi Sad-Beograd-Niš-Sitonija,mogu biti organizovani minibusom, kombijem ili putničkim automobilom, a u zavisnosti od broja putnika. Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 8 eur-a po osobi. Polazak je dan ranije u odnosu na prvi dan korišćenja apartmana. Polazak iz Beograda je u 19:00. Okvirno vreme polaska iz ostalih mesta je navedeno u tabeli, tačno vreme polaska će biti potvrđeno pre polaska na put. Povratak iz letovališta u zavisnosti od mesta je izmedju 17-19h.

NOVA USLUGA - ŽELJENO SEDIŠTE U AUTOBUSU

Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 8 eur-a po osobi u dinarskoj protivvrednosti po kursu na dan uplate. Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman. S obzirom da se broj putnika (pa i autobusa) u smenama razlikuje Organizator nije u mogućnosti da ponudi izbor određenog sedišta sa brojem. Iz istog razloga se Organizator ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

 • Agencija zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidjenog za obilazak i dr.). Minimum za realizaciju aranžmana je 35 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija ima pravo otkaza aranžmana do 5 dana pre polaska. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 prijavljenih.

Sarti Letovanje 2019,Vila Fotis,Duplex Apartmani Sarti,Leto 2019,Leto,Sarti Letovanje 2019,Vila Fotis,Duplex Apartmani Sarti,Leto 2019,Leto,Sarti Letovanje 2019,Vila Fotis,Duplex Apartmani Sarti,Leto 2019,Leto,Sarti Letovanje 2019,Vila Fotis,Duplex Apartmani Sarti,Leto 2019,Leto,Sarti Letovanje 2019,Vila Fotis,Duplex Apartmani Sarti,Leto 2019,Leto

Organizator ovog putovanja je T. A.  Astra Travel   Licenca OTP 85/2010. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja T. A. Astra Travel. Ovlasceni subagent Globus travel shop

 

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz