Hotel VAROL 3*

Cena:Od 204€

sarimsakli hotel varol,sarimsakli hotel varol,sarimsakli hotel varol,sarimsakli hotel varol

Hotel Varol Hotel Varol 3* je smešten oko tristotine metara od centra Sarimsaklija i odmah do plaže, gde su suncobrani i ležaljke uračunati u cenu.

Sadržaji hotela

Gostima su na raspolaganju restoran, bar, dečije igralište, besplatan bežični internet. Usluga u hotelu je polupansion, švedski sto (samoposluživanje).

MAPA MESTA:

SOPSTVENI PREVOZ

( smestaj po osobi , na bazi usluge iz cenovnika ) 

PAKET ARANZMAN

(autobuski prevoz i smestaj po osobi , na bazi usluge iz cenovnika ) 

CENE U TABELAMA DATE SU U EVRIMA (NE POSTOJI DINARSKI DEO ARANŽMANA).


Pogledajte kompletnu ponudu hotela u Sarimsakli-u

Legenda:

Vrste usluga: RR-najam apartmana, BB-noćenje sa doručkom, HB-polupansion, FB-pun pansion, AI-“sve ukljuceno” ili “all inclusive”(doručak-ručak-večera, užina u toku dana, bezalkoholna pića i alkoholna nacionalna pića-koje se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova u hotelima) SV-pogled more, GV-pogled basta, MV-pogled planina, A/C – klima uređaj, bunk bed – kreveti na sprat

Popusti - Doplate:

 • doplata za 1/1 sobu - 50 % u hotelu Varol  - isključio na upit i uz pismenu potvrdu hotela

Aranzman obuhvata:

 • smeštaj u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge (švedski sto) - noćenja prema cenovniku
 • prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji prema programu ( kod programa paket aranzmani )
 • besplatnu upotrebu ležaljki i suncobrana na plaži
 • besplatnu upotrebu klima uređaja
 • usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka
 • troškove organizacije i vođstvo puta

Aranzman  NE obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji prema programu ( kod cenovnika sopstveni prevoz )
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • fakultativne izlete - individualne troškove

Program putovanja - sopstveni prevoz

1.DAN -Dolazak u Sarimsakli i smeštaj u izabrani hotel. Ulazak u smeštajne jedinice posle 14:00 na dan dolaska.

1.-10. / 15 DAN - Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge - 10 ili 15 noćenja

ili 16. DAN -Napuštanje smeštajne jedinice do 09:00. Kraj usluga.

Program putovanja - autobuski prevoz

1. DAN - Polazak iz Beograda / Novog Pazara u 12:00 sa dogovorenog mesta, sastanak putnika u 11:30. Putovanje auto-putem Beograd-Niš-Dimitrovgrad, ka Bugarskoj sa povremenim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja kroz Bugarsku.

2. DAN - Ulazak u Tursku u jutarnjim satima. Prelazak Dardanela kod Čanakala trajektom i nastavak puta do Sarimsaklija. Dolazak u Sarimsakli u prepodnevnim satima. Smeštaj u odabrani hotel (ulaz u sobe posle 14:00). Slobodno vreme. Noćenje.

3.-11./16. DAN - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge - 10 ili 15 noćenja

12. ili 17. DAN - Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela do 09:00. Slobodno vreme do polaska. U poslepodnevnim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Bugarsku sa povremenim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalosti.

13. ili 18. DAN - Dolazak u Srbiju u prepodnevnim satima. Kraj usluga.

Faklutativni izleti

lnfo Tura

Upoznavanje regije Ayvalik sa posetom vidikovcu iznad grada luke, zatim zivopisnom ostrvu Dzunda, pravoj turistidkoj trakci povezano sa samim gradom prevlakom i mostom. Obilazak grada Ajvalik, luke i ribarskog grada gd 65.000 stanovnika u trajanju od sat i 30min zatim odlazak do tzv. Sejtan Sofre,vidikovca sa pogledom na arhipelag i jedinstveni m dozivljajem zalaska sunca. Bus+vodic

Fish piknik

Krstarenje brodom arhipelagom Ayvalika sa posetom egzoticnim plazama i nekim od 20 ostrva uz pice i hranu neogranideno dok traje rudak sa muzikom uzivo i animcijom na srpskom u trajanju od 5-6 sati. Bus prevozdo luke u Ayvaliku i nazad.

Pergamon

Poseta arheoloskom nalazistu drevnog sedista Etrurskog carstva lll-ll v.p.n.e 65km od Sarimsaklija uz strudno tumadenje vodi6a. U povratku, posete fabrikama predmeta od oniksa i srebra i tepiha uz mogucnost kupovine po povoljnim cenama. BUS+vodid na lokalitetu

lzmir

Celodnevna poseta jednom od najstarih gradova na tlu Male Azije, Smirni, sada 6-to milionskom gradu najvecoj luci u Turskoj, lzmiru. Organizovan odlazak lzmira: Sajma, vidikovca iznad grada do kojeg se stize Zidarom, duvene rive pored mora. Sahat kule i trgovinskog centra grada uz bogati izbor predmeta od koze, tekstila, zlalaidr. Po veoma povoljnim cenama. Organizovan BUS prevoz+pratilac grupe

Troja

Poseta ovom arheoloskom nalazistu, opisanom u Homerovom spevu "llijada" moguca je samo na kraju letovanja u odlasku. Poseta muzejskoj postavci sa prikazom ostataka slojeva 9 civilizacija na ovom prostoru sa ulaskom u rekonstruisanog drvenog konja po legendii tumadenju vodica

Ostrvo Lezbos

Lezbos je posle Krita i Eubeje trece po velidini ostrvo u Grckoj, a najvece medu Egejskim ostrvima. lako je Lezbos ostrvo u sastavu Grcke, mnogo je blize turskom kopnu, Sto na najuzem mestu iznosi samo 15 km, a do turskog grada lzmira, vazdusnom linijom je udaljeno 100 km. Ostrvo ima razudenu obalu, a najvedi zaliv je Kalonis gde je smesten i glavni grad ostrva.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

 • Agencija zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidjenog za obilazak i dr.). Minimum za realizaciju aranžmana je 45 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija ima pravo otkaza aranžmana do 5 dana pre polaska.

Uz ovaj cenovnik vaŽe opštu uslovi putovanja DOO Olympic Cabi - TA Znak travel OTP 417/2010 Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja organizatora  .Ovlasceni subagent Globus travel shop

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz