SARAJEVO – Visegrad – Bosanska piramida

Cena:Od 59€

trebinje februar 2020,trebinje februar 2020,trebinje februar 2020

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Duh zapada i istoka. Čarobni grad u kojem ćete naučiti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajući u kafi i sarajevskim ćevapima, pitama ispod sača, baklavama…

Višegrad leži na reci Drini, u prostranoj kotlini, na brežuljkastim padinama koje se blago uzdižu u planine visoke preko 1000 metara. Na mestu gde se planine koje čine uski i duboki kanjon Drine razdvajaju u prostranu kotlinu, stoji kameni 500 godina star most sa 11 lukova širokog raspona, poznatiji svima kao “na Drini ćuprija”.

PAKET ARANZMAN (autobuski prevoz i  2 nocenja) po osobi

Termin putovanja : 25.09.2020. – 28.09.2020.

Smestaj:

Usluga: Mesto polaska:

Cena po osobi

Hotel NEW 4*   

Nocenje sa doruckom Beograd

77€

Snizena cena 59€

Niš

75€

Kompletna ponuda putovanja GRADOVI EVROPE

kliknite na link

Program putovanja

Dan 1
Beograd – Višegrad  Sarajevo

Sastanak grupe u 5.30h na parkingu. Polazak iz Beograda u 6h. Vožnja prema Višegradu, preko Čačka, Mokre Gore, Užica… Usputna zadržavanja prema potrebi i radi graničnih formalnosti. Dolazak u Višegrad oko podneva.

Kulturno istorijska šetnja gradom. Obilazak Andrićgrada koji je nastao kao ideja Emira Kusturice o kamenom srednjovekovnom gradu inspirisanog delima i likovima nobelovca Ive Andrića.

Most Mehemed-paše Sokoloviča

Most Mehemed-paše Sokoloviča

Poseta čuvenom mostu, koji predstavlja arhitektonsko čudo tog vremena.

Nastavak putovanja prema Sarajevu. Po dolasku u grad, smeštaj u hotel. Kasna popodnevna šetnja Baščaršijom. Povratak u hotel . Noćenje.

Dan 2
Sarajevo

Doručak. Nakon doručka sledi panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga.

Gradska vijećnica u Sarajevu

Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativni odlazak na Vrela Bosne.

Vrelo Bosne

Dan 3
Sarajevo – Bosanska piramida sunca – Beograd

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak do Visokog i Bosanske piramide sunca, za koju se tvrdi da je najviša piramida na svetu, a nalazi se podno brda Visočica, koje je visoko 213 metara i koje navodno obiluje specifičnom bioenergijom, i navodno predstavlja drevnu piramide. Na prostoru bivše Jugoslavije, predstavlja jedno od najmisterioznijih mesta.

Bosanska piramida

Nakon posete, povratak u Sarajevo. Slobodno vreme i povratak za Beograd. Putovanje preko Sokoca i Zvornika, sa dolaskom u Beograd u kasnim večernjim časovima.

Aranzman obuhvata

 • kružna tura autobusom
 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* u Sarajevu
 • panoramsko razgledanje Višegrada i Sarajeva
 • vodič
 • agencijske usluge.

Aranzman NE obuhvata

 • boravišna taksa (1,5€ po danu po osobi)
 • fakultativni izleti – Vrelo Bosne, Bosanska piramida sunca
 • konzumacija jela i pića u  restoranima
 • putno zdravstveno osiguranje
 • ulaznice u dvorce, muzeje i crkve
 • ekstra hotelski troškovi

Popusti-Doplate

 • Deca do 6 godina u pratnji dve odrasle osobe: – 50% (imaju mesto u autobusu, dele ležaj).
 • Za dete od 6 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe: -30% (ima ležaj i mesto u autobusu).
 • Doplata za  1/1 sobu : +60% cene aranžmana.

Napomena vezana za sedenje u autobusu

Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće. Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir starija lica, porodice sa malom decom, trudnice, kao i vreme uplate. Ukoliko putnik želi rezervaciju određenog sedišta može je izvršiti prilikom rezervacije aranžmana, uz doplatu:

Opis hotela:

Hotel NEW 4* - Ilidza

 • HOTEL New 4 *: Lokacija: Ilidža
 • Dužina boravka: 2 noćenja
 • Usluga: Noćenje sa doručkom

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene

kliknite na link

Program je rađen na bazi od minimum 60 putnika
Raspored razgledanja se može menjati u zavisnosti od rasporeda rada muzeja, slobodnih termina po lokalitetima i vremenskih uslova. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog lokaliteta predviđenog za obilazak). Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika najkasnije do 5 danapred polazak na putovanje.

Uz ovaj cenovnik vaŽe opštu uslovi putovanja Halo turs OTP 108/2020 Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja organizatora  .Ovlasceni subagent Globus travel shop

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz