Rim Autobusom » Letovanje Avgust 2018 » Specijal 7 nocenja

Cena:Od 229€
Paket aranzman

rim letovanje,rim letovanje ,rim letovanje ,rim letovanje ,rim letovanje ,rim letovanje ,rim letovanje ,rim letovanje 

RIM autobusom

“Svi putevi vode u Rim” – glasi stara izreka. Bez obzira na put koji je odabrao, posetilac mora znati da će mu se pružiti prilika da razgleda i proučava istorijsko i umetničko blago svetskih razmera, budući da je rimska civilizacija, zajedno sa grčkom, bila velika kolevka zapadne civilizacije. Ako su Grci dali najveći doprinos u književnosti, umetnosti i filozofiji, Rimljani su se iskazali ponajviše u politici, upravi i organizaciji carstva. Rimska dela prožeta su osećajem veličanstvenosti i snage. Taj osnovni značaj rimskog graditeljstva neminovno će oduševiti posetioca kada bude razgledao forume, amfitetre, bazilike, slavoluke…

PAKET ARANZMAN po osobi: autobuski prevoz i 7 nocenja

Polasci: 03./17. avgust

Paket aranzman po osobi

229€

Aranzman obuhvata

 • Autobuski prevoz modernim turističkim autobusom (klima, audio i video oprema…)
 • 7 noćenja/doručak  u hotelu sa 3* (TWC, telefon, TV-sat) u Rimu
 • obilazak Bolonje
 • obilazak Rima – „Rome walking tour“
 • vodič
 • agencijske usluge.

Aranzman ne  obuhvata

 • putno grupno međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Fakultativni program:
  • Plaže Rima – 10€ – 3 dana
  • Ostrvo Kapri – 40€
  • razgledanje Vatikanskih muzeja – 35€ (transfer + ulaznica + slušalica + lokalni vodič)
 • gradska komunalna taksa koja se u Rimu plaća na recepciji hotela, za hotele sa 3* – 4€ po noći po osobi (plaća se na licu mesta),
 • ulaznice u muzeje, crkve
 • ekstra hotelske i individualne troškove.

Vazna napomena

Cena ulaznica u muzeje, crkve i na lokalitete je promenjiva. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 prijavljenih. Ako je broj zainteresovanih putnika za fakultativne izlete manji od navedenog , a prijavljeni putnici žele da idu na taj izlet, cena izleta je podložna promeni.

Program putovanja

Dan 1 – 2
Beograd – Bolonja – Rim

Sastanak putnika na dogovorenom mestu u 18.30h. Polazak autobusa u 19h. Kraći odmori na putu.

Dolazak u ranim prepodnevnim satima u Bolonju, grad nauke i umetnosti, poznatom po najstarijem univerzitetu u Evropi, osnovanom 1088. godine, pre Oksforda, Sorbone i Kembridža, po karakterističnim zasvođenim trgovačkim ulicama kao i značajan centar prehrambene industrije i kulinarstva (špageti i specijaliteti od mnogobrojnih vrsta testa). Obilazak pešice užeg centra: Trg Mađore, Trg i fontana Netuno, bazilika San Petronio, jedna od najprostranijih u Italiji, kosi tornjevi Azineli (98 m) i Garizenda (48 m) iz XII veka… Slobodno vreme.

bolonja

Bolonja

Nastavak putovanja ka Rimu. Smeštaj u hotel. Info tura: “gde – šta – kako“.  Noćenje.

Dan 3
Rim

Doručak. Razgledanje Rima (ulazi u cenu). Obilazak Rima: Crkva Sv.Petra u lancima, Rimski forum, Koloseum, Trg Venecija, Panteon, Fontana di Trevi, Španske stepenice, Kapitolski trg…

Rim - Navona

Trg Navona u Rimu

Slobodno vreme za kupovinu i dodatno upoznavanje glavnog grada Italije. Noćenje.

Dan 4 – 8
Rim

Organizovan prevoz autobusom do okolnih rimskih plaža (3 dana) – 10€ po osobi ili samostalni odlazak na plaže ili u istorijski centar Rima.

Fakultativan izlet za magično ostrvo Kapri -40€ (Transfer + brod + vodič).

Dan 9
Rim – Vatikan – Sežana

Doručak. Odjava iz hotela. Poludnevna fakultativna poseta Vatikanu – crkva svetog Petra, vatikanski muzeji i Sikstinsa kapela (cena 35€).

Prilikom posete muzejima, obilazi se najznačajniji deo zbirki: zbirka antičkih statua, sala sa tapiserijama, sala geografskih mapa iz 16. veka, sala kandelabra, sobe koje je oslikao Rafaelo… Posebno se ističe Sikstinska kapela sa delima Peruđina, Botičelija i drugih svetski poznatih slikara. Potom se obilazi unutrašnjost najveće crkve na svetu, crkve Svetog Petra, u kojoj se nalazi čuvena „Pjeta“, jedino potpisano delo svestranog renesansnog umetnika Mikelanđela. Obilazak se završava na velelepnom trgu ispred same crkve, koji je uredio Bernini, najznačajniji umetnik italijanskog baroka.

Rim - Trg sv Petra

Rim – Trg sv Petra

Polazak za Beograd. Vožnja teritorijom Italije, Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

Dan 10
Sežana -Beograd

Prelazak slovenačko-hrvatske granice kod Sežane. Vožnja kroz Hrvatsku. Prelazak hrvatsko – srpske granice kod Batrovaca. Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

Popusti i doplate

 • Popust za decu do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe: -30%.
 • Doplata za polazak iz Niša: + 2000 dinara / osoba (povratna karta) – minimum za realizaciju 15 putnika.
 • Doplata za 1/1 sobu: +70% od cene aranžmana.

Opis smestaja

Hotel Colony nudi brze i redovne saobraćajne linije do starog gradskog jezgra Rima, a nalazi se u blizini Olimpijskog stadiona. Gosti mogu vežbati u hotelskoj teretani. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu.

U blizini hotela Colony se nalazi autobusko stajalište odakle za samo 10 minuta vožnje stižete do stadiona. Možete lako stići do čuvenih rimskih spomenika, trgova i crkava, kao i do stadiona Flaminio. Automobili se mogu iznajmiti direktno u hotelu.

Elegantni saloni hotela Colony su uređeni u drvetu i savršeni su za opuštanje uz piće. Hotel ima dobro opremljen internet kafe gde možete koristiti sopstveni ili neki od hotelskih računara.

Sobe u hotelu Colony takođe nude bežični internet i TV sa satelitskim kanalima. Iz pojedinih soba se pruža predivan panoramski pogled.

Doručak se služi svakog dana od 07:00 do 09:30.

Destinacija Tor di Kvinto je odličan izbor za putnike koje zanimaju umetnostspomenici i antički spomenici.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene

kliknite na link

Uz ovaj cenonik vaŽe opštu uslovi putovanja Halo turs OTP 066/2010 Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja organizatora  .Ovlasceni subagent Globus travel sh

op

Rim Letovanje,7 nocenja autobusom,Avgust 2018 - HIT PONUDA,Rim Letovanje,7 nocenja autobusom,Avgust 2018 - HIT PONUDA,Rim Letovanje,7 nocenja autobusom,Avgust 2018 - HIT PONUDA,Rim Letovanje,7 nocenja autobusom,Avgust 2018 - HIT PONUDA,Rim Letovanje,7 nocenja autobusom,Avgust 2018 - HIT PONUDA

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *