Pamporovo SRETENJE 2021. »5 dana»

Cena:Od €

pamporovo sretenje 2021,pamporovo sretenje 2021,pamporovo sretenje 2021,pamporovo sretenje 2021

Pamporovo je skijališta u južnoj Bugarskoj u koje ćete se sigurno zaljubiti… Nalazi se na ograncima južnih Rodopa, na nadmorskoj visini od 1620m u pokrajini Smoljan. Od Sofije je udaljeno 240 km, od Plovdiva 80 km, a od Egejskog mora vazdušnom linijom oko 65km. Klima je blaga sa mediteranskim uticajem i Pamporovo sa oko 300 sunčanih dana i oko 150dana pod snegom u toku godine ima idealne uslove za skijanje ili odmor.

Uživajte u čarima jednog od najprijatnijih ski centara na Balkanu, opustite se u SPA centrima luksuznih hotela 3* i 4*, probajte sve specijalitete domaće kuhinje…

 

CENOVNIK U PRIPREMI!!!

 

Aranzman obuhvata:

  • Prevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Beograd-Niš-Pamporovo-Niš-Beograd, direktna linija ili uz odgovarajući transfer Sofija-Pamporovo-Sofija.
  • Smeštaj u hotelu Mursalitsa 3* na bazi 4 polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama za 2-3 osobe, kao i jednosobnim apartmanima za 3-4 osobe;
  • Korišćenje besplatnih sadržaja u spa centru;
  • Prevoz hotelskim minibusom do ski lifta “Studenets”;
  • Boravišnu taksu
  • Usluge vodiča i troškove organizacije putovanja;

Aranzman  NE obuhvata:

  • Putno zdravstveno osiguranje (za skijaše preporučujemo sa ski rizikom);
  • Individualne troškove;
  • Ski pass;

Sopstveni prevoz:

  • U slučaju korišćenja sopstvenog prevoza, cena paketa se umanjuje 50 evra po osobi iz Beograda, odnosno 40 evra iz Niša.

Opis smestaja:

Hotel MURSALITSA 3*

Lokacija: Smešten u  borovoj šumi na 1.700 m nadmorske visine, udaljen 400 metara od staze i 4 km od centra Pamporova, Mursalitsa je jedan od najbolje ocenjenih hotela u ovom ski centru.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 35 studija i soba, 37 apartmana i 6 penthaus apartmana. Smeštajne jedinice su vrlo elegantno opremljene i poseduju LCD TV, telefon, kuhinjski blok (osim standardnih soba), kupatilo sa fenom.

Standardna soba 22 m2 - sadrži dva standardna ležaja, grejanje, balkon, SAT TV, telefon, pristup internetu, mini bar, kupatilo sa tušem i fenom.

Standardna soba 38 m2 - sadrži dva standardna ležaja, sofu na razvlačenje, grejanje, balkon, SAT TV, telefon, pristup internetu, mini bar, kupatilo sa tušem i fenom, malu čajnu kuhinju.

Apartman sa jednom spavaćom sobom 50 m2 - sadrži dva standardna ležaja u spavaćoj sobi, sofu na razvlačenje u dnevnoj sobi, grejanje, balkon, SAT TV, telefon, pristup internetu, mini bar, kupatilo sa tušem i fenom, malu čajnu kuhinju.

Apartman sa dve spavaće sobe 70 m2 - sadrži po dva standardna ležaja u svakoj spavaćoj sobi, sofu na razvlačenje u dnevnoj sobi, grejanje, balkon, SAT TV, telefon, pristup internetu, mini bar, kupatilo sa tušem i fenom, malu čajnu kuhinju.

Sadržaj hotela: recepcija, lobi, lobi bar, restoran, WiFi internet, sef, konferencijska sala, mini klub za decu, spa centar, zatvoreni bazen, sauna, masaža, skijašnica, garaža, parking.

Besplatne usluge: korišćenje zatvorenog bazena, saune, parnog kupatila, fitnesa, internet u javnim prostorijama, parking, shuttle bus prevoz do gondole.

Ishrana:  Doručak i večera (na bazi švedskog stola - izbor više jela, samoposluživanje i set meni),

Program putovanja:

1. dan: sreda/četvrtak 12.02./13.02. Polazak iz Beograda 12.02. u 21h, a iz Niša 13.02. u ranim jutarnjim časovima, oko 01h sa parkinga kod hipermarketa DIS (Duvanište). Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku uz kraća zadržavanja. Dolazak u Pamporovo u prepodnevnim časovima. Celodnevno skijanje (opciono)!!! Smeštaj u hotel u popodnevnim satima. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

2. dan: petak – 14.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

3. dan: subota – 15.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

4.dan: nedelja – 16.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

5.dan: ponedeljak – 17.02. Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Svi na sneg!!! Poludnevno skijanje (opciono)/ Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u podnevnim časovima. Dolazak u Nišu kasnim večernjim satima, a u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluge.

Napomene:

Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja aranžmana od strane organizatora je 5 dana pre početka putovanja. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slucaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

Organizator putovanja je turistička agencija SKI & SUN Travel, licenca OTP 39/2020

Ovlasceni subagent Globus travel shop

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz