Milano Nova Godina 2019 » Autobusom 3 noci iz NISA

Cena:Od 139€
PROGRAM BROJ 1.

nova godina 2019 milano,nova godina 2019 milano,nova godina 2019 milano,nova godina 2019 milano

TERMIN :29.12.-03.01.2018.

PAKET ARANZMAN: 6 dana 3 nocenja ,autobusom

POLAZAKBEOGRADJAGODINA, BATOČINANIŠ, POJATELESKOVAC, PROKUPLJE
Cena po osobi139€145€149€

155€

BANSKO ZIMA 2019 - kompletna ponuda hotela 

BOROVEC ZIMA 2019 - kompletna ponuda hotela

PAMPOROVO ZIMA 2019- kompletna ponuda hotela

KOPAONIK ZIMA 2019 - kompletna ponuda hotela

Pogledajte kompletnu ponudu putovanja GRADOVI EVROPE 

Pogledajte kompletnu ponudu za DOCEK NOVE GODINE 2019 

Program putovanja

1.dan/subota/29.12. 

Polazak iz Niša  u ranijim popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju do Italije uz kraće pauze radi odmora.

2.dan/nedelja/30.12 – MILANO

Dolazak u Milano u popodnevnim časovima. Po dolasku obilazak prestonice Lombardije – najvećeg industrijskog grada Italije, grada fudbala i najvećeg modnog centra Evrope: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala… Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3.dan/ponedeljak/31.12 -MILANO – OUTLET SERRAVALLE – ĐENOVA

Doručak. Slobodno vreme u Milanu ili fakultativni odlazak do Đenove i Outleta Serravalle (jedan od poznatijih outlet centara u Italiji sa velikim izborom radnji poznatih brendova. Putnici koji ne žele u Đenovu, ostaju u trznom centru do povratka ostatka grupe iz Đenove). Po dolasku u Đenovu obilazak grada: pogled na stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, kuća Kristofera Kolumba… Đenova je šesti po veličini grad Italije i glavni grad oblasti Ligurija. Takođe je najveća luka Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a, nakon slobodnog vremena polazak ka outlet centru Serravale, slobodno vreme za shopping, polazak za Milano, povratak u hotel. Individualni odlazak na DOČEK NOVE 2019 GODINE. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan / utorak/ 01.01. – MILANO – LUGANO -KOMO

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni obilazak švajcarskog  jezera Lugano i italijanskog jezera Komo. Dolazak u Lugano. Obilazak grada, a nakon toga slobodno vreme. U povratku ka Milanu obilazak jezera Komo. Mogućnost fakultativne voznje brodom po jezeru. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje. (Grad Lugano,se nalazi na istoimenom jezeru. Obilazak grada i  slobodno vreme za šetnju gradom ili  uz jezero Lugano. Komo. Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji. Slovilo je za “italijanski Versaj” a tu se odmarao i Julije Cezar.. Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelepom italijanskom jezeru)   Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

5.dan /sreda/ 02.01 – MILANO – MONCA – SRBIJA

Doručak, napuštanje hotela, slobodan prepodne u Milanu ili fakultativni odlazak do Monce. MONCA –gradić koji se nalazi na samo 15km od Milana. Kao rimska kolonija Medičija postala je važan trgovački centar. Obilazak grada uz pratnju vodiča: gradska kuća – Arengario, gotički Duomo koji čuva krunu kraljice Teodolinde, veliki park sa neoklasičnom vilom Reale i odlazak do čuvene trkačke staze formule 1 – Autodromo. Slobodno vreme za setnju i individualne aktivnosti, polazak ka Milanu kako bi se kompletirala grupa. Polazak za Srbiju u ranim popodnevnim satima.

6.dan /četvrtak/03.01 dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima (vreme dolaska zavisi od dužine čekanja na graničnom prelazu, na šta organizator ne može da utiče).Kraj usluga.

Aranzman obuhvata

 • prevoz autobusom  na relaciji prema programu putovanja,
 • smeštaj u hotelu Abacus 4* u Milanu  na bazi 3 noćenja sa doručkom
 • razgledanja po programu putovanja,
 • usluge turističkog vodiča – pratioca,
 • troškove organizacije.

Aranzman ne  obuhvata

 • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja
 • ulaznice i fakultativne izlete
 • individualne troškove
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – 2€ po osobi po noći

Popusti-Doplate

 • deca do 10 godina ( u pratnji dve punoplative osobe)  – 30% popusta, imaju sedište u autobusu i ležaj u hotelu
 • doplata za 1/1 – 45€
 • Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi.

Opis smestaja

HOTEL ABACUS 4* - na liniji metroa, 20 minuta vožnje do Duoma, milanske katedrale – moderan sa odličnom lokacijom, (recepcija 24h, TV u svakoj sobi, trpezarija, i prijatan restoran na verandi s pogledom na hotelsku baštu, Wellness centar)

Cene fakultativnih izleta

Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 40 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

 • Obilazak Monce – 10€
 • Outlet Serravalle – 15€
 • Jezero Lugano i Komo  – 25€
 • Obilazak Đenove i outleta Serravalle – 25€

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene

kliknite na link

Program je radjen na minimun 50 plativih putnika, u suprotnom organizator ima pravo otkaza 5 dana pre datuma putovanja ili spajanje sa drugom agencijom uz korekciju programa putovanja.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora  putovanja,  turističke agencije MM TOURS, licenca OTP 585/2010. Ovlasceni subagent Globus travel shop

Nova godina 2019 Milano,Milano 3 Noci,Docek 2019,Italija Nova Godina,Nova godina 2019 Milano,Milano 3 Noci,Docek 2019,Italija Nova Godina

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz