NIS STOKHOLM » Jeftine avio karte od 19,9e » PROMO CENA

Cena:Od 19.9€
Avio karte

  nis stokholm avio karte,nis stokholm avio karte,nis stokholm avio karte,nis stokholm avio karte,nis stokholm avio karte

  PETA LINIJA AVIO KOMPANIJE RYANAIR IZ NIŠA

  STOKHOLM

  Stokholm, glavni grad Švedske, važi za savršen kraljevski grad koji se prostire na 14 ostrva. Stanovnici Stokholma vode dobre i kvalitetne živote i vole svoj bogati grad uprkos kišama i tmurnom vremenu.Stokholm važi za kraljicu Severa čije obale miluje Baltičko more. Nalazi se u istočnom delu Švedske, i u oblasti Skandinavije je drugi po veličini grad (prvi je Kopenhagen). Preko 20% Šveđana živi u Stokholmu, kosmopolitskom gradu koji broji 2 miliona stanovnika.Pored slanog mora, Stokholm okružuje i veliko jezero Melaren.Na najsevernijem ostrvu Arholma sačuvano je najstarije selo na čitavom stokholmskom arhipelagu, a do njega se dolazi starim seoskim putem pored kojeg se uzdižu zgrade od kojih su neke stare i 400 godina. Stokholmski arhipelag inače broji oko 30.000 ostrva. Postoje specijalne ture zahvaljujući kojima možete posetiti arhipelag.Stokholm je od Beograda kopnenim putem udaljen 2.324 km, i ukoliko se odlučite na varijantu autobusa ili automobila, minumim se putuje 23 sata.Stokholm nema vremensku razliku od odnosu na Srbiju. Znači, i Šveđani i Srbi se bude u isto vreme. Još kada bi i radno vreme, kao i ponuda poslova, bila ista u Srbiji.

  Rezervišite odmah avio karte po najnižim cenama pozivom našeg kontakt centra +381 18 4150515 

  Ručni prtljagOd 1. novembra uvode se nova pravila za prenos ručnog prtljaga na svim Ryanair letovima. Umesto 2 ručna prtljaga (pravilo koje je do sada važilo) u kabinu možete besplatno poneti samo jednu torbu dimenzija 40x20x25cm.Nova pravila važe za sva putovanja 1. i nakon 1. novembra.Ako vam besplatan prtljag nije dovoljan možete doplatiti:

  • 6 eura po pravcu za prioritetno ukracavanje, gde automatski možete sa sobom u kabinu poneti osim jedne besplatne 40x20x25cm još jedan ručni prtljag do 10 kg. Znači za 6 eura po pravcu dobijate prioritetno ukrcavanje i 2 torbe (jednu 40x20x25cm i jednu 55x40x20cm). Prikazana cena je isključivo za online kupovinu prioritenog ukrcavanja na sajtu, dok je cena na aerodromu 8 eura. Broj putnika na Ryanair letu koji može platiti prioriteno urcavanje ograničen je na 96.
  • druga opcija je da doplatite samo veliki kabinski prtljag do 10 kg (dimenzije 55x40x20cm), bez prioritnog ukrcavanja, i tada je cena po pravcu 8 eura za online kupovinu na sajtu, dok će vam na aerodromu naplatiti 10 eura. Doplaćeni prtljag ne ide sa vama u kabinu već ga predajete na check in šalteru i smeštaju ga u prtljažnik aviona.

  Ako vam ručni prtljag prelazi dozvoljene dimenzije ili pokušate da se ukrcate sa dva ručna prtljaga, na aerodromu će vam naplatiti 25 eura po pravcu (što predstavlja cenu čekiranog prtljaga do 20 kg).Ukoliko ste već kupili povratnu kartu i iskoristili dolazak, ali vam je povratak nakon 1. novembra, i za vas važe ista pravila! Na aerodromu morate doplatiti prioritetno ukrcavanje 8 eura, ili veliki kabinski prtljag 10 eura.Ryanair dozvoljava svim putnicima kojima ne odgovaraju pravila da zatraže punu refundaciju u roku od 14 dana nakon prijema obaveštenja.Promena avio karte se vrši uz plaćanje određenog iznosa penala. 

  O kompaniji

  Ryanair, najomiljenija evropska niskotarifna avio kompanija na današnji dan (20. april) objavljuje svoj prvi let iz Srbije na novoj liniji iz Niša do Berlina koja će početi sa radom 4. septembra sa dva leta nedeljno. Očekuje se da će ova linija doneti oko 30.000 putnika.

  Ryanair sa zadovoljstvom otpočinje poslovanje na srpskom tržištu i raduje se što će uticati na razvoj srpskog turizma, saobraćaja i otvaranje novih radnih mesta.

  Potrošači i putnici u Srbiji će od sada moći da lete Ryanair-om iz Niša do Berlina a moći će i da očekuju dalji razvoj i ponudu novih usluga kroz program Ryanaira ‘Always Getting Better’ (‘Stalno se Unapređivati‘)  koji se bavi otvaranjem novih linija, razvojem novih digitalnih usluga, poboljšanjem enterijera putničke kabine i ponudom još nižih cena avio prevoza.

  Da biste dobili najniže cene wizzair avio karata potrebno je kupiti avio karte po nekoliko meseci ranije.

  Ukoliko imate dodatnih pitanja stojimo Vam na raspolaganju :

  018 415 0 515 / 060 415 0 513

  Rayanair Nis Stokholm,Prodaja jeftinih avio karata od 19e,Globus Nis,Rayanair Nis Stokholm,Prodaja jeftinih avio karata od 19e,Globus Nis,Rayanair Nis Stokholm,Prodaja jeftinih avio karata od 19e,Globus Nis,Rayanair Nis Stokholm,Prodaja jeftinih avio karata od 19e,Globus Nis,Rayanair Nis Stokholm,Prodaja jeftinih avio karata od 19e,Globus Nis,Rayanair Nis Stokholm,Prodaja jeftinih avio karata od 19e,Globus Nis,Rayanair Nis Stokholm,Prodaja jeftinih avio karata od 19e,Globus Nis,Rayanair Nis Stokholm,Prodaja jeftinih avio karata od 19e,Globus Nis

  [/globus-tab]

  Kontaktirajte nas
  Ime (obavezno)

  Email (obavezno)

  Telefon

  Komentar

  Destinacija (obavezno)

  Termin

  Smeštaj

  Usluga

  Broj osoba

  Prevoz