NIS DIZELDORF Avio Karte » Promo Cene Avio Karata Do Nemacke od 14.99 eur

Cena:Od 14.99 eur
Avio karte

nis dizeldorf avio karte,nis dizeldorf avio karte,nis dizeldorf avio karte,nis dizeldorf avio karte,nis dizeldorf avio karte

DIZELDORF

 

NAPOMENA:

OD 01.04.2019 SE UKIDA LINIJA NIS DIZELDORF

Dizeldorf je glavni grad nemačke pokrajine Nordvestfalija i u bukvalnom prevodu znači Selo na Dizelu (mala reka koja protiče kroz grad). Posle Minhena je najveći nemački modni centar, sedište velikih multinacionalnih kompanija poput Nivea, Henkel, E.ON (najveći trgovci energijom), Vodafon i uopšte veliki je privredni centar. Bogatstvo je grad stekao zahvaljujući metalskoj industriji, odnosno obližnjim veoma bogatim rudnicima koji su u prošlosti bili veliki generator prihoda.

DOGAĐAJI

Dizeldorf ima svoj karneval koji datumski pada u februaru ili martu, kako koje godine. Manje je poznato da u Dizeldorfu živi najveća kolonija Japanaca u Evropi, njih čak 7.000. Zato ovde ima dosta japanskih restorana i zapravo je cela jedna ulica posvećena japanskoj umetnosti i kulturi – enterijeru, hrani, mangama (Immerman Str). Japanci finansiraju i veliki vatromet koji se održava 17. maja svake godine i predstavlja pravu atrakciju.

Centralni događaj u Dizeldorfu je veliki Kirmes na Rajni koji će ovog leta početi 23. jula u Oberkaselu. Kirmes je nalik vašaru – hrana, piće, razne drangulije nude se posetiocima i, naravno, ima ogroman zabavni park. Kirmes traje devet dana i u proseku ga poseti četiri miliona ljudi svake godine.

Ručni prtljag

Od 1. novembra uvode se nova pravila za prenos ručnog prtljaga na svim Ryanair letovima. Umesto 2 ručna prtljaga (pravilo koje je do sada važilo) u kabinu možete besplatno poneti samo jednu torbu dimenzija 40x20x25cm.

Nova pravila važe za sva putovanja 1. i nakon 1. novembra.

Ako vam besplatan prtljag nije dovoljan možete doplatiti:

  • 6 eura po pravcu za prioritetno ukracavanje, gde automatski možete sa sobom u kabinu poneti osim jedne besplatne 40x20x25cm još jedan ručni prtljag do 10 kg. Znači za 6 eura po pravcu dobijate prioritetno ukrcavanje i 2 torbe (jednu 40x20x25cm i jednu 55x40x20cm). Prikazana cena je isključivo za online kupovinu prioritenog ukrcavanja na sajtu, dok je cena na aerodromu 8 eura. Broj putnika na Ryanair letu koji može platiti prioriteno urcavanje ograničen je na 96.
  • druga opcija je da doplatite samo veliki kabinski prtljag do 10 kg (dimenzije 55x40x20cm), bez prioritnog ukrcavanja, i tada je cena po pravcu 8 eura za online kupovinu na sajtu, dok će vam na aerodromu naplatiti 10 eura. Doplaćeni prtljag ne ide sa vama u kabinu već ga predajete na check in šalteru i smeštaju ga u prtljažnik aviona.

Ako vam ručni prtljag prelazi dozvoljene dimenzije ili pokušate da se ukrcate sa dva ručna prtljaga, na aerodromu će vam naplatiti 25 eura po pravcu (što predstavlja cenu čekiranog prtljaga do 20 kg).

Ukoliko ste već kupili povratnu kartu i iskoristili dolazak, ali vam je povratak nakon 1. novembra, i za vas važe ista pravila! Na aerodromu morate doplatiti prioritetno ukrcavanje 8 eura, ili veliki kabinski prtljag 10 eura.

Ryanair dozvoljava svim putnicima kojima ne odgovaraju pravila da zatraže punu refundaciju u roku od 14 dana nakon prijema obaveštenja.

Promena avio karte se vrši uz plaćanje određenog iznosa penala. 

O kompaniji

Ryanair, najomiljenija evropska niskotarifna avio kompanija na današnji dan (20. april) objavljuje svoj prvi let iz Srbije na novoj liniji iz Niša do Berlina koja će početi sa radom 4. septembra sa dva leta nedeljno. Očekuje se da će ova linija doneti oko 30.000 putnika.

Ryanair sa zadovoljstvom otpočinje poslovanje na srpskom tržištu i raduje se što će uticati na razvoj srpskog turizma, saobraćaja i otvaranje novih radnih mesta.

Potrošači i putnici u Srbiji će od sada moći da lete Ryanair-om iz Niša do Berlina a moći će i da očekuju dalji razvoj i ponudu novih usluga kroz program Ryanaira ‘Always Getting Better’ (‘Stalno se Unapređivati‘)  koji se bavi otvaranjem novih linija, razvojem novih digitalnih usluga, poboljšanjem enterijera putničke kabine i ponudom još nižih cena avio prevoza.

Da biste dobili najniže cene wizzair avio karata potrebno je kupiti avio karte po nekoliko meseci ranije.

Ukoliko imate dodatnih pitanja stojimo Vam na raspolaganju :

018 415 0 515 / 060 415 0 513

nis dizeldorf avio karte, povoljne avio karte za nemacku,letovi iz nisa,nis dizeldorf avio karte, povoljne avio karte za nemacku,letovi iz nisa,nis dizeldorf avio karte, povoljne avio karte za nemacku,letovi iz nisa,nis dizeldorf avio karte, povoljne avio karte za nemacku,letovi iz nisa

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz