NIS BERLIN Avio Karte » Letovi Iz Nisa Po Promotivnim Cenama

Cena:Od 19€

Nis Berlin Avio Karte,Nis Berlin Avio Karte,Nis Berlin Avio Karte,Nis Berlin Avio Karte

Berlin krasi autentičan duh koji se retko gde drugde može osetiti. Neko bi čak rekao da urbana predgrađa odišu nekim našim stilom dok je Berlin u isto vreme grad velikih mogućnosti. Čudno zar ne? Berlin je grad mladih umetnika i grad umetnosti uopšte. Odlikuje ga očigledan sudar arhitekturnih stilova, a potom i ideologija i filozofija koje su tokom XX veka iznedrile ovaj unikatnih grad, duh i stil.

Berlin je iznikao iz pepela neslavnog, ali neki bi rekli, i neophodnog rušenja tokom famoznih 1940-ih godina, kako bi postao konačno ono što jeste danas. Upravo zato je danas Berlin jedna od najpopularnijih destinacija za city break putovanja i putovanja za mlade.

Mogućnosti za uživanje u umetnosti, mogućnosti za provod i upijanje kulture na svakom koraku su njegova prava vrednost. Sve to sumira Berlin u nekoliko rečenica, ali opet treba videti tu posebnu notu boje koja ga čini tako unikatnim.

Pored toga što je moderna istorija Berlina svima poznata barem u kratkim crtama, naravno aludiramo na čuveno rušenje Berlinskog zida, ponovno stvaranje ujedinjene Nemačke u današnju federaciju čija je Berlin prestonica i mnoga druga dešavanja, Berlin je zaista grad mnogih promena. Prestonica mnogo različitih država, a najpre pokrajina i regija kroz istoriju, danas je Berlin najnaseljeniji grad Nemačke sa oko 3,6 miliona stanovnika pri čemu u regiji zvanoj Berlin-Brandenburg, koja broji oko 6 miliona stanovinka, živi preko 180 različitih nacija! Impresivno zar ne?

Let za Berlin je svakog cetvrtka i nedelje.

Ručni prtljagOd 1. novembra uvode se nova pravila za prenos ručnog prtljaga na svim Ryanair letovima. Umesto 2 ručna prtljaga (pravilo koje je do sada važilo) u kabinu možete besplatno poneti samo jednu torbu dimenzija 40x20x25cm.Nova pravila važe za sva putovanja 1. i nakon 1. novembra.Ako vam besplatan prtljag nije dovoljan možete doplatiti:

  • 6 eura po pravcu za prioritetno ukracavanje, gde automatski možete sa sobom u kabinu poneti osim jedne besplatne 40x20x25cm još jedan ručni prtljag do 10 kg. Znači za 6 eura po pravcu dobijate prioritetno ukrcavanje i 2 torbe (jednu 40x20x25cm i jednu 55x40x20cm). Prikazana cena je isključivo za online kupovinu prioritenog ukrcavanja na sajtu, dok je cena na aerodromu 8 eura. Broj putnika na Ryanair letu koji može platiti prioriteno urcavanje ograničen je na 96.
  • druga opcija je da doplatite samo veliki kabinski prtljag do 10 kg (dimenzije 55x40x20cm), bez prioritnog ukrcavanja, i tada je cena po pravcu 8 eura za online kupovinu na sajtu, dok će vam na aerodromu naplatiti 10 eura. Doplaćeni prtljag ne ide sa vama u kabinu već ga predajete na check in šalteru i smeštaju ga u prtljažnik aviona.

Ako vam ručni prtljag prelazi dozvoljene dimenzije ili pokušate da se ukrcate sa dva ručna prtljaga, na aerodromu će vam naplatiti 25 eura po pravcu (što predstavlja cenu čekiranog prtljaga do 20 kg).Ukoliko ste već kupili povratnu kartu i iskoristili dolazak, ali vam je povratak nakon 1. novembra, i za vas važe ista pravila! Na aerodromu morate doplatiti prioritetno ukrcavanje 8 eura, ili veliki kabinski prtljag 10 eura.Ryanair dozvoljava svim putnicima kojima ne odgovaraju pravila da zatraže punu refundaciju u roku od 14 dana nakon prijema obaveštenja.Promena avio karte se vrši uz plaćanje određenog iznosa penala. 

O kompaniji

Ryanair, najomiljenija evropska niskotarifna avio kompanija na današnji dan (20. april) objavljuje svoj prvi let iz Srbije na novoj liniji iz Niša do Berlina koja će početi sa radom 4. septembra sa dva leta nedeljno. Očekuje se da će ova linija doneti oko 30.000 putnika.

Ryanair sa zadovoljstvom otpočinje poslovanje na srpskom tržištu i raduje se što će uticati na razvoj srpskog turizma, saobraćaja i otvaranje novih radnih mesta.

Potrošači i putnici u Srbiji će od sada moći da lete Ryanair-om iz Niša do Berlina a moći će i da očekuju dalji razvoj i ponudu novih usluga kroz program Ryanaira ‘Always Getting Better’ (‘Stalno se Unapređivati‘)  koji se bavi otvaranjem novih linija, razvojem novih digitalnih usluga, poboljšanjem enterijera putničke kabine i ponudom još nižih cena avio prevoza.

Da biste dobili najniže cene wizzair avio karata potrebno je kupiti avio karte po nekoliko meseci ranije.

Ukoliko imate dodatnih pitanja stojimo Vam na raspolaganju :

018 415 0 515 / 060 415 0 513

Da biste dobili najniže cene avio karata potrebno je kupiti avio karte po nekoliko meseci ranije.

Za sve rezevacije i dodatne informacije kontaktirajte agenciju. 018 / 415 0 515

 Nis Berlin Avio Karte, Jeftine Avio Karte Iz Nisa, Berlin Iz Nisa,Nis Berlin Avio Karte, Jeftine Avio Karte Iz Nisa, Berlin Iz Nisa,Nis Berlin Avio Karte, Jeftine Avio Karte Iz Nisa, Berlin Iz Nisa

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz