NIS BEC » Jeftine Avio Karte » Prodaja Karata Za Letove Iz Nisa

Cena:Od 25 €
Avio Karte

nis bec avio karte,nis bec avio karte,nis bec avio karte,nis bec avio karte,nis bec avio karte

Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi kosmopolitski grad.
Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori - Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta.

Let za Bec je svakog utorka, cetvrtka i subote.
Uslovi

Wizz Air ne poseduje tarifni sistem. Ova aviokompanija putnicima prodaje isključivo karte u jednom pravcu koje ne zahtevaju nikakva specijalna pravila u smislu minimalnog ili maksimalnog boravka. Karte za Wizz Air-ove letove se mogu kupiti samo u trenutku rezervacije, bez odloženog plaćanja i bez rezervacija koje mogu da stoje nekoliko dana. Nivoi cena se razlikuju isključivo na osnovu tržišne tražnje, tj. što je veća tražnja i prodaja karata to njihova cena skače.

Čekiranje putem interneta

Čekiranje putem interneta je dostupno između 30 dana i 3 sata pre zakazanog vremena polaska leta.

Odštampajte svoju kartu za ulazak u avion(bording kartu koju dobijate prilikom on-line čekiranja) i pokažite je na izlazu za ukrcavanje zajedno sa vašim putnim ispravama najkasnije 30 minuta pre polaska vašeg leta!

Ako putujete sa čekiranim zadržanim prtljagom, morate doći do pulta za predaju prtljaga najkasnije 40 minuta pre polaska vašeg leta.

Čekiranje na aerodromu

Čekiranje na aerodromu podleže naknadi koja se plaća po putniku i po letu. Ako još uvek niste kupili uslugu čekiranja na aerodromu, to i dalje možete učiniti pomoću opcije dodajte usluge. Neophodno je da pre toga budete registrovani na Wizz Air sajtu. Usluga čekiranja na aerodromu kupljena na aerodromu podleže višoj naknadi. Usluga čekiranja na aerodromu je besplatna na aerodromima na kojima čekiranje putem interneta još uvek nije dostupno.

Promena avio karte se vrši uz plaćanje određenog iznosa penala. 

Dozvoljen prtljag

Ako je veličina prtljaga 55x40x23cm ili manja, možete besplatno da ga unesete u avion. Napomena: Ukoliko veličina ručnog prtljaga prelazi navedene limite, ručni prtljag će biti transportovan kao prtljag i biće naplaćen.

Doplata za prtljag

Dodatni prtljag birate u delu gde se popunjavaju podaci putnika. Cena predatog prtljaga zavisi od destinacije i datuma putovanja.

Prioritetno ukrcavanje

Preskočite čekanje u redu i budite medju prvima koji će se ukrcati u avion.

Ukoliko kupite priority boarding imate mogućnost da ponesete uz ručni prtljag i dodatnu personalnu torbu za laptop, kameru ili fotoaparat makismalne dimenzije 40x30x18cm.

O kompaniji

WizzAir je najveća istočnoevropska niskotarifna aviokompanija. Sedište kompanije je u Mađarskoj na aerodromu Feriheđ u Budimpešti.
Plan pokretanja aviokompanije Wizz Air donesen je u junu 2003. godine, kada se šestoro ljudi sa širokim ekspertskim znanjem u vezi sa avio industrijom i uspešnih u drugim industrijskim granama, udružilo sa Jozefom Varadijem, generalnim direktorom kompanije. Za samo tri meseca Wizz Air je postala registrovana kompanija spremna za poletanje.

Flota

Wizz Air poseduje mladu flotu u kojoj je jedini tip aviona Airbus A320-200, prosečne starosti manje od 3 godine.

Sva 39 aviona pokreću motori tipa V-2500 kompanije International Aero Engines i opremljeni su sa 180 udobnih kožnih sedišta.

Ovi novi avioni predstavljaju najnoviju tehnologiju, što pomaže u smanjenju operativnih troškova.                                               

Napomena

Wizz Air ne koristi papirne karte, u njihovim avionima nema podele na klase letenja, a hrana i piće u avionima se naplaćuju. U avionima putnici mogu platiti kešom, ali i karticama EuroCard, MasterCard i Visa.

Da biste dobili najniže cene wizzair avio karata potrebno je kupiti avio karte po nekoliko meseci ranije.

Ukoliko imate dodatnih pitanja stojimo Vam na raspolaganju :

018 415 0 515 / 060 415 0 513

Da biste dobili najniže cene avio karata potrebno je kupiti avio karte po nekoliko meseci ranije.

Za sve rezevacije i dodatne informacije kontaktirajte agenciju. 018 / 415 0 515

Nis Bec Avio Karte, Jeftine Avio Karte, Evropske Metropole Avio,Nis Bec Avio Karte, Jeftine Avio Karte, Evropske Metropole Avio,Nis Bec Avio Karte, Jeftine Avio Karte, Evropske Metropole Avio,Nis Bec Avio Karte, Jeftine Avio Karte, Evropske Metropole Avio,Nis Bec Avio Karte, Jeftine Avio Karte, Evropske Metropole Avio

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz