NEUM » Stolac » Vidos

Cena:Od 89€

Program putovanja :

1. dan (ponedeljak 17. avgust / petak 4. septembar)

Polazak iz Novog Sada (Žel.stanica/lokomotiva) u 21h, iz Beograda (Sajam) u 22.30h, iz Lazarevca (Očage) u 23.30h, iz Čačka (Leonardo) u 01.00h, iz Užica (Gradski stadion) u 02.00h. Noćna vožnja preko Višegrada, Foče, Gacka... Kraća usputna zadržavanja radi odmora (2 pauze) i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (utorak 18. avgust / subota 5. septembar)

Dolazak u prepodnevnim satima u divni starostavni grad Stolac. „Ako je Bog želeo igde stvoriti Svet, onda ga je stvorio u Stocu“, zapisao je naš nobelovac Ivo Andrić. Stolac je i lepota prirode, maslina i vina, reka i slapova, sakralnih objekata četiri religije, i još mnogo toga. Stolac je poznat po divnom srednjovekovnom gradu Vidošu koji se nalazi iznad čaršije, stećcima, po divnim krivudavim ulicama, lepoj rečici Bregavikamenim kućama, mostovima i vodenicama... Po dolasku u ovaj lepi čudnovati grad prošetaćemo se malo njegovim uličicama, i predahnuti od puta... Nastavak putovanja ka Neumu. Planiran dolazak oko 14h. Smeštaj u odabrani objekat. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, kupanje, šetnju... Noćenje.

3. dan (sreda 19. avgust / nedelja 6. septembar)

Odjava iz smeštajnog objekta sledi do 9 časova. Slobodno vreme za individualne aktivnosti: kupanje, uživanje... Polazak ka Srbiji u 16 časova. Putovanje preko Višegrada, Užica, Čačka, do Beograda i Novog Sada. Povratak u kasnim noćnim satima. Kraj putovanja.

PAKET ARANZMAN u eur po osobi,  ( bus prevoz i 1 nocenja, obilasci prema programu )

Datum polaska

Privatni smestaj Hotelski smestaj

18.08.2020.

89 €

139 €

04.09.2020.

Doplata za polazak iz Nisa je 20€  po osobi ( minimum 6 osoba )

Aranzman  obuhvata:

 • Prevoz udobnim, aklimatizovanim turističkim kombijem na navedenoj relaciji
 • 1 noćenje u odabranoj vrsti smeštaja (privatni smeštaj noćenje bez obroka, Grand Hotel Neum – noćenje sa uključenim doručkom)
 • Smeštaj u hotelu može biti u 1/2 standard sobe sa dva odvojena ležaja ili jednim francuskim ležajem, takođe postoji mogućnost dodatnog pomoćnog ležaja koji je manjih dimenzija te time može ugroziti komfor treće osobe
 • Smeštaj u privatnom smeštaju može biti u dvokrevetnim sobama ili dvokrevetnim sobama + dodatni, treći, pomoćni ležaj (manjih je dimenzija, fotelja na razvlačenje, sofa ili slično)
 • Obilazak Stolca prema programu putovanja
 • Usluge turističkog vodiča tokom celog putovanja
 • Organizacione troškove

Aranzman ne   obuhvata:

 • Sve druge ne pomenute usluge
 • Individualne troškove putnika
 • Obavezno međunarodno putno osiguranje sa COVID19 pokrićem (može se dobiti u agenciji po ceni od 600 dinara)
 • Obaveznu doplatu za boravišnu-turističku taksu koja za privatni smeštaj iznosi 2 €, a u Grand Hotelu Neum 4* iznosi 4 €

Nacin placanja:

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

Opis smestaja:

PRIVATNI SMEŠTAJ NEUM – obezbeđen na više lokacija, u različitim objektima. Radi se o smeštaju u dvokrevetnim sobama ili studijima (odvojeni ležajevi, ili jedan francuski ležaj), ili dvokrevetne sobe/studiji + 1 pomoćni ležaj manjih dimenzija (2 redovna kreveta ili jedan francuski ležaj + pomoćni ležaj u vidu fotelje na razvlačenje ili kauča na razvlačenje), ili u apartmanima za 4 osobe sa dva redovna ležaja, ili jedan francuski ležaj + 2 pomoćna ležaja manjih dimenzija  (fotelje na razvlačenje, ili krevet na sprat, ili kauč na razvlačenje). Smeštaj svakako ne nudi nikakav luksuz, već je uredan i sasvim pristojan. Udaljenost smeštaja od plaže je maksimalno 1000 metara!

GRAND HOTEL NEUM 4**** (https://www.hotel-neum.com/index.php) - hotel sa dugogodišnjom tradicijom, najveći i najluksuzniji hotel u Neumu sa kompletnom turističko-ugostiteljskom ponudom. Savremen dizajn, prelep pogled na more i mnoštvo dodatnih sadržaja, čine ga idealnim mestom za odmor. Hotel poseduje recepciju otvorenu 24 sata, lobi sa dnevnim boravkom, aperitiv bar, bar na terasi, restoran za posluženje obroka, „Spa&Wellness“ centar na preko 2000m², otvoreni/zatvoreni bazen 25x15 metara sa ugrejanom morskom vodom, bazen za decu, panoramski bazen na krovu hotela, 400 soba, WiFi... Sobe su komforne, sve sa klima uređajem, TV Cab., kupatilo sa tuš-wc i fenom za kosu, mini-bar, WiFi konekcijom.

Ovaj program rađen je na bazi minimum 40 plativih putnika

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

Organizator putovanja NITRAVEL d.o.o. Niš; Licenca 09/2020; MB 17468898. Ovlasceni subagent globus travel shop

 

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz