Vila JANIS 1

Cena:Od €
Najam

neos marmaras vila janis 1,neos marmaras vila janis 1,neos marmaras vila janis 1,neos marmaras vila janis 1

Vila Janis je udaljena 120 m od gradske plaže, sa enterijerom od punog drveta, daje toplinu boravka. Raspolaže apartmanima. Svaki apartman poseduje opremljenu kuhinju, kupatilo TWC, TV, AC uz doplatu. Većina smeštajnih jedinica ima pogled na more.Doplata za klimu je 3 eur dnevno a u apartmanima(dva klima uredjaja) 5 eur dnevno.

OPIS SMEŠTAJA:

Studio 1/2  - soba sa dva klasična ili francuskim ležajem (TV,AC)u kojoj se nalazi kuhinja/niša,kupatilo(TWC), terasa koja gleda na baštu vile odnosno ka Vili Janis 2.

Studio BPM 1/2  - soba sa dva klasična ležaja (TV,AC) u kojoj se nalazi kuhinja/niša, kupatilo(TWC),t erasa koja gleda na baštu i ima  bočni pogled na more.

Spartman  prizemlje1/4 - dve dvokrevetne sobe, kuhinja/niša koja se nalazi u jednoj od soba apartmana, TV, AC, kupatilo (TWC). Apartman poseduje terasu ka ulici i terasu koja je u bašti kuće.

Apartman BPM (bočni pogled more) 1/4  - dve dvokrevetne sobe. U jednoj od soba nalazi se kuhinja/niša, kupatilo(twc), TV, AC, prostrana terasa sa bočnim pogledom na more.

Pogled more apartman 1/4 – dve dvokrevetne sobe. Kuhinja/niša se nalazi u jednoj od soba ili u predsoblju apartmana, kupatilo (twc),  TV, ac, prostrana tarasa sa direktnim pogledom na more.  

Mapa vile:

USKORO!!!

Za vise informacija 018/4150515 i 060/4150513

Legenda:

Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci),PM pogled more,BPM - bocni pogled more.

Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

Aranzman obuhvata:

  • Smeštaj u izabranom objektu 10  nocenja (po programu)
  • autobuski prevoz kod cena sa zvezdicom
  • Organizacija i vođstvo puta.

Aranzman  NE obuhvata:

  • prevoz autobusima turisticke klase (TV, klima, DVD...) po cenovniku najam ,
  • međunarodno zdravstveno putno osiguranje putnika (Polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu), osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga,
  • održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu,
  • hrana,
  • programom nenavedene usluge,
  • individualni i ostali troškovi putnika.

Poštovani putnici ,

Ministarstvo turizma Republike Grčke najavilo je uvođenje turističke takse za sve turiste koji će od 01.01.2018. boraviti u ovoj državi.

Nije objavljeno ni jedno precizno uputstvo povodom ove takse, a naša agencija će sve putnike i saradnike obavestiti o ovome, čim informacije budu bile dostupne. Preliminarne informacije povodom turističke takse su:

 

TURISTICKA TAKSA : Studiji/apartmani 2* 0.25 dnevno po smeštajnoj jedinici

Studiji/apartmani 3* 0.50 dnevno po smeštajnoj jedinici

Studiji/apartmani 4* 1.00 dnevno po smeštajnoj jedinici

Ova taksa naplaćivaće se putnicima na licu mesta, nakon dolaska u smeštajne objekte. Naplaćivaće se od strane vlasnika/recepcije u samom smeštajnom objektu. 

Popusti i Doplate:

Za korišćenje sopstvenog prevoza u smenama sa *cena se umanjuje za 20 eur.

Prevoz:

1.dan- Autobus polazi dan ranije prema odabranom datumu iz tabele i iz gradova po satnici iz tabele autobuskog prevoza .Mesto sastanka/polaska parking O.T.C Buvljak. Pauza je predvidjena u motelu ,,Predejane,,  u trajanju od 30min. U toku putovanja prave se još jedna ili dve kraće  toalet pauze.Dolazak u letovalište u jutarnjim satima.

2-11 dan-Dolazak u letovalište u prepodnevnim satima...Smeštaj nije moguć pre 14.00h(lok.vreme) Boravak u odabranom letovalištu.

12 dan-Napuštanje smeštajnih jedinica do 09.00h. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Polazak autobusa iz Jerisosa u 12.00h a iz Stavrosa u 13.00h.(tačna satnica istaknuta na oglasnim tablama u svakoj vili) Vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti.Dolazak u kasnim večernjim satima.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

Organizator ovog putovanja je T. A.Sani trade tours Licenca OTP 182/2013. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja T. A. Sani trade tours  .Ovlasceni subagent Globus travel shop

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz