Vila ZAHOS

Cena:Od 55€
Najam studia/App

nea plaja 2020,nea plaja 2020,nea plaja 2020,nea plaja 2020

Apartmani ZAHOS nalaze se u prvom redu kuća, na samo 30 metara od duge peščane plaže. Ispred objekta nalaze se ulica i lepo uređeni park. Objekat poseduje dvokrevetna studia, trokrevetne apartmane, trokrevetna studia sa krevetom na razvlačenje, četvorokrevetne duplekse u prizemlju i na prvom spratu, kao i šestokrevetni dupleks apartman na drugom spratu.

Dvokrevetna studia: 

nalaze se na II spratu a sastoje se od spavaće sobe sa francuskim krevetom, u okviru koje se nalazi čajna kuhinja bez sudopere (rešo sa 1 ringlom, frižider, osnovna oprema za pripremanje hrane i ručavanje), kupatila i terase sa direktnim pogledom na more.

Trokrevetni apartmani:

nalaze se na I spratu a sastoje se od zasebne kuhinje (rešo sa 2 ringle, frižider, osnovna oprema za pripremanje hrane i ručavanje), zasebne spavaće sobe u kojoj se nalaze francuski krevet i singl krevet, kupatila sa tuš kadom i terasom sa direktnim pogledom na more.

Trokrevetni LUX studio sa krevetom na rasklapanje: 

nalaze se na II spratu a sastoje se od spavaće sobe sa francuskim krevetom i krevetom na rasklapanje, čajne kuhinje u okviru sobe  (rešo sa 2 ringle, frižider, osnovna oprema za pripremanje hrane i ručavanje), kupatila i terase sa direktnim pogledom na more.

Četvorokrevetni DUPLEKS apartman u prizemlju: 

sastoji se od zasebne kuhinje (rešo sa 2 ringle, veliki frižider, osnovna oprema za pripremanje hrane i ručavanje), dve zasebne spavaće sobe sa po 2 singl kreveta, kupatila sa tuš kadom i prizemne terase koja se nalazi na ulazu u apartman i orijentisana je ka moru. Apartman nije ukopan ali se u odnosu na ulicu nalazi dva stepenika niže.

Četvorokrevetni DUPLEKS apartmani na prvom spratu: 

sastoje se od zasebne kuhinje (rešo sa 2 ringle, veliki frižider, osnovna oprema za pripremanje hrane i ručavanje), dve zasebne spavaće sobe (u jednoj sobi je  francuski krevet, u drugoj sobi su  2 singl kreveta), kupatila sa tuš kadom i terase sa direktnim pogledom na more ili na dvorište.

Šestokrevetni DUPLEKS apartmani na II spratu: 

sastoje se od zasebne kuhinje (rešo sa 2 ringle, veliki frižider, osnovna oprema za pripremanje hrane i ručavanje) u kojoj se nalazi singl krevet, dve zasebne spavaće sobe, u jednoj su 2 singl kreveta u drugoj su francuski i singl krevet, kupatila sa tuš kadom i ugaone terase sa pogledom na dvorište.

Apartmani Zahos prve su kategorije po lokalnoj kategorizaciji, opremljeni su TV-om, Wi-fi internetom i klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu. U dupleksima se klima uređaj nalazi u hodniku.

GPS KOORDINATE:  LAT 40.258280, LON 23.207558

MAPA VILE:

Cene se odnose na paket aranzman po osobi, 10 noci (autobuski prevoz+smestaj)

Cene se odnose na najam apartmana, 10 noci (sopstveni prevoz)

GRCKA LETO 2020 - Pogledajte kompletnu ponudu 

NEA PLAGIA LETO 2020 - Pogledajte kompletnu ponudu

Legenda:

AC - Korišćenje klima uređaja nije uračunato u cenu najma; AC* - Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu najma; 1/2 Std – Dvokrevetni studio;  1/3 Std – Trokrevetni studio; 1/3 PStd – Trokrevetni studio u prizemlju; 1/4 App – Četvorokrevetni apartman; 1/5 App – Petokrevetni apartman, 1/4 Duplex – četvorokrevetni duplex apartman sa dve odvojene spavaće sobe i odvojenom kuhinjom; 1/5 Duplex – Petokrevetni duplex apartman sa dve odvojene spavaće  sobe i odvojenom kuhinjom;

POPUSTI I DOPLATE:

 • Putnici koji koriste autobuski prevoz i spajaju dve smene plaćaju cenu paket aranžmana za prvu smenu i cenu najma apartmana za narednu smenu boravka.
 • Putnici koji koriste sopstveni prevoz i spajaju dve smene u VANSEZONI plaćaju zbir cena za obe smene.
 • Putnici koji koriste sopstveni prevoz i  spajaju dve smene u SEZONI plaćaju zbir cene za obe smene i imaju popust od 40€.

POPUSTI ZA DECU KOD PAKET ARANZMANA:

 • Deca do 12. godina starosti koja koriste poseban ležaj, plaćaju cenu paket aranžmana umanjenu za 15€.
 • Deca do 6 godina (do 2014 god.) ukoliko koriste zajednički ležaj, plaćaju 45€ i imaju sedište u autobusu.

Aranzman obuhvata:

 • Paket aranzman obuhvata smestaj i autobuski prevoz u predviđenim terminima iz tabele,
 • Najam apartmana u predviđenim terminima iz tabele,
 • Organizaciju i vođstvo puta (kada putnik koristi uslugu prevoza autobusom u organizaciji agencije).
 • Usluge predstavnika agencije u mestu boravka

Aranzman ne obuhvata:

 • Boravišnu taksu u Grčkoj u iznosu od 0,5€ dnevno po studiu/apartmanu. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta.
 • Zdravstveno osiguranje putnika (obezbeđuje agencija).
 • Individualne troškove putnika.

Program putovanja(za putnike koji koriste autobuski prevoz):

1.dan - Skup putnika je pola sata ranije u odnosu na gore navedene termine polazaka. Tačno mesto polaska iz Beograda biće naknadno i blagovremeno objavljeno. Polazak prema predviđenom vremenu polaska. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika, kraćih odmora i carinskih formalnosti. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni).


2.dan / 12.dan - Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen u jutarnjim ili prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabranom apartmanu/studiu je do 14:00 časova. Slobodno vreme. Boravak u odabranom apartmanu/ studiu. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Povratak za Srbiju u popodnevnim časovima prema predviđenom rasporedu polazaka iz Grčke. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor.


13. dan - Dolazak na mesto polaska u jutarnjim ili prepodnevnim  časovima zavisno od zadržavanja na granici. Kraj svih usluga.

Cenovnik prevoza:

NAPOMENA: Bebe i deca do 12 godina moraju imati svoje sedište (ne mogu sedeti u krilu).

Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer drugim manjim vozilom (po potrebi agencije) od međustanice ili krajnje  autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana, do među stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice. Postoji mogućnost čekanja (do 60 minuta) do ili od mesta transfera (tokom presedanja). Ruta transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila za transfer je u isključivoj nadležnosti agencije. Ruta transfera ne mora biti najkraćim putem - direktno. Način transfera i ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.
NOVO: Mogućnost transfera putnika iz Subotice i Novog Sada do predviđenog mesta polaska u Beogradu. Sve informacije o cenama polazaka iz navedneih destinacija možete saznati u agenciji.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

 • Agencija zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidjenog za obilazak i dr.). Minimum za realizaciju aranžmana je 35 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija ima pravo otkaza aranžmana do 5 dana pre polaska. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 prijavljenih.

Organizator putovanja Evro turs licenca OTP  21/2020.Ovlaceni subagent Globus travel shop

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz