Milano » 1 MAJ » 3 Noci »Polasci iz Nisa Beograda

Cena:Od 109€
Paket aranazman

milano 3 nocenja,milano 3 nocenja,milano 3 nocenja,milano 3 nocenja,milano 3 nocenja

Milano je prestonica Lombardije i najveći industrijski grad Italije. Smatra se privrednim i modnim centrom, sa preko 1,5 milion stanovnika. Čuvena gotska katedrala D´Uomo di Milano i svetski poznato zdanje opere Milanska skala, samo su deo izuzetno bogatog kulturnog i arhitektonskog nasleđa grada. U svetu je ipak Milano najpoznatiji kao centar mode i dizajna, te je ljubiteljima kupovine i najnovijih trendova omiljena destinacija. Milano ima i veliki broj restorana i noćnih klubova, koji upotpunjuju doživljaj svakom posetiocu.

TERMIN PUTOVANJA:30.04.-05.05.2019.

PAKET ARANZMAN ( autobuski prevoz i 3 nocenja ), po osobi

POLAZAK

BEOGRADJAGODINA

BATOČINA

NIŠ

POJATE

LESKOVAC

PROKUPLJE

Cena po osobi

Hotel ABAKUS 4*

1/2

129€125€129€

135€

1/3119€115€119€

125€

Kompletna ponuda putovanja GRADOVI EVROPE

kliknite na link

Kompletna ponuda putovanja USKRS 1 MAJ 2019

kliknite na link

Kompletna ponuda GRCKA LETO 2019

kliknite na link

Program putovanja

1.dan 30.04. 

Polazak iz Niša  u ranijim popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju do Italije uz kraće pauze radi odmora.

2. dan 01.05. – MILANO 

Dolazak u Milano u popodnevnim časovima. Po dolasku obilazak prestonice Lombardije – najvećeg industrijskog grada Italije, grada fudbala i najvećeg modnog centra Evrope: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala… Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan 02.05. -MILANO – ĐENOVA  

Doručak. Slobodno vreme u Milanu ili fakultativni odlazak do Đenove Po dolasku u Đenovu obilazak grada: pogled na stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, kuća Kristofera Kolumba… Đenova je šesti po veličini grad Italije i glavni grad oblasti Ligurija. Takođe je najveća luka Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a, nakon slobodnog vremena polazak ka outlet centru Serravale, slobodno vreme za shopping, polazak za Milano, povratak u hotel.Noćenje.

4.dan 03.05. – MILANO – LUGANO -KOMO  

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni obilazak švajcarskog  jezera Lugano i italijanskog jezera Komo. Dolazak u Lugano. Obilazak grada, a nakon toga slobodno vreme. U povratku ka Milanu obilazak jezera Komo. Mogućnost fakultativne voznje brodom po jezeru. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje. (Grad Lugano,se nalazi na istoimenom jezeru. Obilazak grada i  slobodno vreme za šetnju gradom ili  uz jezero Lugano. Komo. Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji. Slovilo je za “italijanski Versaj” a tu se odmarao i Julije Cezar.. Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelepom italijanskom jezeru)   Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

5. dan 04.05. – MILANO – TORINO – SRBIJA  

Doručak, napuštanje hotela, slobodan prepodne u Milanu ili fakultativni odlazak u Torino. Po dolasku razgledanje grada sa vodičem: trg Karlo Feliće sa lepim vrtom koji predstavlja jednu od najlepših zelenih oaza istorijskog centra grada; trg San Karlo – elegantan i raskošan sa baroknim palatama icrkvama bliznakinjama; Via Roma – trgovačka zona grada; trg Kastelo sa Kraljevskom palatom – nekadašnje sedište moći dinastije Savoja; palata Madama – kraljičina palata sa prelepo dekorisanom čeonom fasadom; Mole Antonelijana – jedan od najupečatljivijih simbola Torina sa veličanstvenom kupolom i slavnim „letom brojeva“ (preporuka je da se popnete na vrh kupole i da uživate u spektakularnom pogledu na grad). Slobodno vreme za setnju i individualne aktivnosti, polazak ka Milanu kako bi se kompletirala grupa. Polazak za Srbiju u popodnevnim satima.

6. dan 05.05. 

dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima (vreme dolaska zavisi od dužine čekanja na graničnom prelazu, na šta organizator ne može da utiče).Kraj usluga.

Aranzman obuhvata

 • prevoz autobusom  na relaciji prema programu putovanja,
 • smeštaj u hotelu Abacus 4* u Milanu  na bazi 3 noćenja sa doručkom
 • razgledanja po programu putovanja,
 • usluge turističkog vodiča – pratioca,
 • troškove organizacije.

Aranzman ne  obuhvata

 • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja
 • ulaznice i fakultativne izlete
 • individualne troškove
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – 2€ po osobi po noći

Popusti-Doplate

 • deca do 10 godina ( u pratnji dve punoplative osobe)  – 30% popusta, imaju sedište u autobusu i ležaj u hotelu
 • umanjenje za sopstveni prevoz – 20€ na cenu iz Niša
 • doplata za 1/1 – 45€
 • Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi.

Opis smestaja

HOTEL ABACUS 4* - na liniji metroa, 20 minuta vožnje do Duoma, milanske katedrale – moderan sa odličnom lokacijom, (recepcija 24h, TV u svakoj sobi, trpezarija, i prijatan restoran na verandi s pogledom na hotelsku baštu, Wellness centar)

Cene fakultativnih izleta

Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 40 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

 • Obilazak Torino – 20€
 • Jezera Lugano i Komo  – 25€
 • Obilazak Đenove i outleta Serravalle – 25€

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene

kliknite na link

Program je radjen na minimun 50 plativih putnika, u suprotnom organizator ima pravo otkaza 5 dana pre datuma putovanja ili spajanje sa drugom agencijom uz korekciju programa putovanja.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora  putovanja,  turističke agencije MM TOURS, licenca OTP 585/2010. Ovlasceni subagent Globus travel shop

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz