Vila Reveka

Cena:Od 78 €
Paket aranzman

metamorfozis 2020 vila reveka,metamorfozis 2020 vila reveka,metamorfozis 2020 vila reveka

Nalazi se u mirnom delu, na stotinak metara od plaže i parka. U ponudi su studiji za 2-4 osobe, kao i duplexi za do 5 osoba, koji se nalaze u visokom prizemlju, na 1. i 2. spratu. Prednost boravka u studijima je delimična odvojenost kuhinje od spavaće sobe. Svi imaju TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu i signal za besplatan WiFi. Većina u kuhinji pored ringli ima i rernu.

Mapa vile

1. Kuća Kostas; 2. Kuća Kostas 4 You Family; 4. Kuća Vozina Skuras; 3. Kuća Vangelis; 5. Apartmani Metamorfozis; 6. Kuća Reveka; 7. Sigo Apartmani

Cena sa zvezdicom* predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj+prevoz) po osobi.

Cena bez *predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.

GRCKA LETO 2020 - Pogledajte kompletnu ponudu 

METAMORFOZIS LETO 2020 - Pogledajte kompletnu ponudu

Legenda:

 • St.-Studio (spavaca soba u cijem sastavu je kuhinja, kupatilo i terasa),
 • App – apartman (apartman sa dve prostorije – spavacom sobom i odvojenim kuhinjskim delom u cijem sastavu je kupatilo i terasa);
 • duplex (apartman sa dve spavace sobe i odvojenim kuhinjskim delom u cijem sastavu je kupatilo i terasa);
 • NA – najam

Aranzman obuhvata:

 • 10-15 nocenja u izabranom apartmanu/hotelu, ( osim kod cena sa * gde je cena po osobi i prevoz je uključen u cenu )
 • usluge predstavnika agencije,
 • troškove organizacije.

Aranzman ne obuhvata:

 • Zdravstveno osiguranje
 • Autobuski prevoz
 • Individualni troskovi

Turistička taksa:

Program putovanja ne obuhvata turističku taksu u visini od 0.5 eur po danu po smeštajnoj jedinici. Izvesno je da će početi naplata iste od 01.januara 2018. Način i mesto naplate još nisu poznati. Putnici će biti obavešteni čim ove informacije budu dostupne.

Studiji za jednu osobu:

U ponudi su od 10. maja do 10. juna i od 15. septembra do 03. oktobra. Doplata za studio koji koristi samo jedna osoba iznosi 50% ukupne cene paket aranžmana.

Spajanje smena:

Gosti koji koriste autobuski prevoz i spajaju dve smene plaćaju cenu paket aranžmana za jednu smenu i cenu najma smeštaja za narednu smenu boravka. Gosti koji koriste sopstveni prevoz plaćaju zbir cena za obe smene, s tim što im se odobrava popust u visini od 8%. (Ovaj popust se ne može sabirati sa ostalim popustima, već se odobrava samo u slučaju da ga putnici nisu ostvarili uplatom u celosti.) Popust ne važi u kućama koje nisu na popustu.

Napomene vezane za popuste:

Early Booking prodaja je prodaja po povoljnijim uslovima zbog ranih rezervacija. Količina kapaciteta je ograničena.  Agencija zadržava pravo da u odredjenim kućama/smenama u potpunosti obustavi prodaju sa popustima bez obzira na način plaćanja i ranu uplatu.
** Nakon prodaje kapaciteta odvojenog za prodaju sa popustima ili specijalnim poklonima (za svaki objekat posebno), agencija zadržava pravo na prodaju aranžmana po punim cenama bez obzira na vid plaćanja, ranu uplatu i sve ostale razloge koji bi obezbedili pogodnosti tokom trajanja ove ponude. U slučaju nedostatka kapaciteta na koji se odobrava popust, u kući koju je gost izabrao, gost nema osnova da traži da mu se odobre popusti niti da mu se izvrši drugačije srazmerno umanjenje cene. Odredjeni popusti i specijalne promocije kao i specijalni paketi se ne mogu kombinovati tj. nije moguće ostvariti “popust na popust”.

Autobuski prevoz

Za prevoz se koriste udobni visokopodni i spratni luksuzni turistički autobusi sa TV/VIDEO i klima uređajem. Po dolasku gostiju u letovalište, goste sačekuju predstavnici koji gostima prevoze prtljag od autobusa do ispred kuće. Transferi, do i od Novog Sada, do i od Beograda, odnosno do i od mesta priključenja autobusu na relaciji Subotica-Novi Sad-Beograd-Niš-Sitonija,mogu biti organizovani minibusom, kombijem ili putničkim automobilom, a u zavisnosti od broja putnika. Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 8 eur-a po osobi. Polazak je dan ranije u odnosu na prvi dan korišćenja apartmana. Polazak iz Beograda je u 19:00. Okvirno vreme polaska iz ostalih mesta je navedeno u tabeli, tačno vreme polaska će biti potvrđeno pre polaska na put. Povratak iz letovališta u zavisnosti od mesta je izmedju 17-19h.

NOVA USLUGA - ŽELJENO SEDIŠTE U AUTOBUSU

Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 8 eur-a po osobi u dinarskoj protivvrednosti po kursu na dan uplate. Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman. S obzirom da se broj putnika (pa i autobusa) u smenama razlikuje Organizator nije u mogućnosti da ponudi izbor određenog sedišta sa brojem. Iz istog razloga se Organizator ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

 • Agencija zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidjenog za obilazak i dr.). Minimum za realizaciju aranžmana je 35 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija ima pravo otkaza aranžmana do 5 dana pre polaska. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 prijavljenih.

Organizator ovog putovanja je T. A.  Astra Travel   Licenca OTP 263/2020. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja T. A. Astra Travel. Ovlasceni subagent Globus travel shop

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz