LJUBLJANA »Bled – Bohinj » DAN PRIMIRJA

Cena:Od 109€

ljubljana 2 noci,ljubljana 2 noci,ljubljana 2 noci

Ljubljana – Slovenačka prestonica Ljubljana smatra se za jedan od najstarijih i najlepših gradova centralne Evrope. Osnovali su je Rimljani kao svoju koloniju u I veku pre naše ere. Tada se zvala Emona. Naselje se veoma brzo urbanizovalo i zahvaljujući svom geografskom položaju između Alpa na severu, Panonske nizije na istoku i Jadranskog mora na zapadu, ekonomski je jačalo. U 12. veku Emona i okolina podpadaju pod vlast Habsburga i ostaju u sklopu Austrougarske monarhije sve do 1918. godine kada ulaze u novonastalu držaju Južnih Slovena, Kraljevinu SHS, potonju Jugoslaviju.

Termin putovanja 12.11.-15.11.2020

PAKET ARANZMAN ( bus prevoz i 2 nocenja) po osobi

Datum

Hotel Paket aranzman po osobi

SPECIJAL

REDOVNA
12.11. – 15.11.2020.

Dan primirja

Medno 3* 12.900 din / 109e

13.900 din / 117e

 

Polazak iz Beograda / Nisa

Kompletna ponuda putovanja za SLOVENIJU

Pogledajte kompletnu ponudu putovanja GRADOVI EVROPE 

PRVI DAN: NIŠ-BEOGRAD-LJUBLJANA
12.11.2020. Četvrtak - Sastanak grupe u 00:30h u Nišu na parking kod TC “Roda”. Polazak u 01:00h. Vožnja preko Beograda i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Ljubljanu u jutarnjim časovima. Sledi obilazak grada sa vodičem: Prešernov trg, Riblji trg, Tromostovje, Univerzitet, Robova fontana, Zmajev most. Fakultativna poseta Ljubljanskom gradu. Smeštaj u hotel posle 14h. Slobodno popodne. Noćenje.

DRUGI DAN: LJUBLJANA-BLED-BOHINJ-LJUBLJANA
13.11.2020. Petak – Doručak. Slobodno vreme u Ljubljani ili fakultativni odlazak na Bled i Bohinj. Jezero Bled je biser slovenačkih Alpa, okružen planinskim vrhovima, a na sredini jezera nalazi se ostrvce na kojem je crkva Svete Marije. Dolaskom na Bled predviđeno slobodno vreme za individualne aktivnosti, a naši predlozi su: šetnja uz jezero, poseta bledskoj tvrđavi sa koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolinu, pauza za kafu i čuvene bledske krempite. Nastavak vožnje ka Nacionalnom Parku Triglav i poseta Bohinjskom jezeru koje je najveće prirodno jezero Slovenije. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Ljubljanu. Noćenje.

TREĆI DAN: LJUBLJANA-POSTOJNSKA JAMA-SRBIJA
14.11.2020. Subota – Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan ili fakultativni izlet do Postojnske jame. Samo u Postojnskoj jami iz neposredne blizine možete razgledati najdragoceniji brilijant u obliku stalagnita i upoznati čovečije ribice. Ovo poznato turističko mesto nalazi se na oko 1h vožnje od Ljubljane, a oduševiće vas prekrasnim izgledom, zanimljivom istorijom i mnoštvom zanimljivih činjenica uz koje ćete naučiti nešto više o raznim fenomenima s kojima se možete susresti unutar same jame. Možda i najlepša turistička pećina u Evropi skriva mnoge tajne i zanimljivosti koje će vas sigurno zaintrigirati, a ujedno skriva i celi novi svet različitih životinjskih vrsta. Pre Postojnske jame, obilazimo i predjamaski dvorac. Dvorac se nalazi na litici od 123m i predstavlja srednjevekovno neosvojivo čudo. Ovde je nekad boravio vitez Erazmo Predjamski. Nakon obilaska povratak u Ljubljanu. U popodnevnim časovima polazak ka Srbiji.

ČETVRTI DAN: BEOGRAD-NIŠ
15.11.2020. Nedelja – Dolazak u Beograd i Niš u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

Aranzman obuhvata:

 • Prevoz autobusom ili minibusom sa (20 mesta) visoke turističke klase na navedenoj relaciji.
 • Smeštaj u hotelu “Medno” u Ljubljani na bazi 2 noćenja sa doručkom, u 1/2 i 1/2 + 1 sobama.
 • Obilazak Ljubljane
 • Troškovi organizacije i vođstvo puta.

Aranzman ne  obuhvata:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje koje nije obavezno, ali ga organizator preporučuje.
 • Boravišna taksa u iznosu od 3,13 € po osobi po noćenju. Plaća se na recepciji.
 • Ostali troškovi koji nisu predviđeni programom.
 • Poseta Ljubljanskom gradu – 15€ po osobi
 • Poseta jezeru Bled i Bohinj -20€ po osobi
 • Postojnska jama i Predjamski dvorac – 40€ odrasli, deca do 15 godina 30€. Obavezna prijava u agenciji, zbog rezervacije karata.

Popusti i doplate:

 • Doplata za 1/1 sobu – 3.000 rsd

Opis smetaja:

Hotel „Medno“ 3* 

Nalazi na 9km od centra Ljubljane, ali je odlično povezan gradskim prevozom sa centrom grada. Gradskim prevozom se stiže za 20 minuta.

Svaka soba sadrži LCD TV, sopstveno kupatilo, fen za kosu.

Hotel poseduje saunu i SPA centar.

Korišćenje saune je uključeno u cenu, korišćenje drugih SPA usluga se dodatno naplaćuje.

LINK HOTELA http://www.hotel-medno.si/en/

Napomene vezane za fakultaitvne izlete:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene

kliknite na link

U slučaju nastupanja opravdanih razloga I nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja iste ili veće kategorizacije.
• Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
• Pasoši državljana Republike Srbije moraju imati rok važenja minimum 6 meseci od dana povratka u Srbiju.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju zvanične promene na monetarnom tržištu, koja utiče na kalkulativne elemente, promeni cenu aranžmana.
• Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih saržaja u program u zavisnosti od objektivnih okolnosti)
• Svaka promena programa putovanja od strane putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa.
• Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putno zdravstvenog osiguranja I Opštim Uslovima Putovanja organizatora.
• Svi punici pre polaska na put moraju se upoznati sa propisanim pravilima ponašanja zemlje u koju putuju.

Minimum prijavljenih putnika za realizaciju aranžmana je 40 osoba, u suprotnom poslednji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

Organizator putovanja  Maestro travel, LICENCA OTP 205/2020. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Ovlasceni subagent Globus travel shop

 

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz