Krit Avionom Leto 2019 » Malia HTL NIKOS 2* » Paket aranzman sa AVIO TAKSAMA

Cena:Od 316 €
Paket BEZ DOPLATE

krit avionom 2019,krit avionom 2019,krit avionom 2019,krit avionom 2019,krit avionom 2019,

KRIT LETO 2019

Lokacija1 km od centra mesta Malia, 30 km od međunarodnog aerodroma u Heraklionu.

Ekonomičan hotel, prijatno okruženje, udobne sobe, bar, bazen, đakuzi, internet, dobra usluga.

Usluga : Noćenje sa doručkom (BED AND BREAKFAST)

Doručak švedski sto - samoposluživanje, izbor više jela. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Ukupno 38 soba: Singles, Doubles (~15 m2), Triples (~15 m2).

U sobama: klima (uz doplatu na licu mesta), kupatilo/tuš, fen, telefon, sef (uz doplatu na licu mesta), mini frižider, kuvalo za vodu, balkon.

Double -  2 odvojena ležaja. Triple -  tri odvojena ležaja.

HOTELSKE USLUGE

Parking, Bazen sa slatkom vodom,Internet besplatan Wi-Fi internet na javnim mestima

Gradski prevoz Autobusko stajalište u blizini hotela. Đakuzi.

PLAŽA

Peščana Na 800 m, peščana; (300 m od mora). Suncobrani uz doplatu na licu mesta. Ležaljke uz doplatu na licu mesta

RESTORANI I BAROVI

Bar, Kantina sala za doručak

SADRŽAJ U SOBI

Balkon/terasa, Tuš/kada tuš, Klima uz doplatu na licu mesta,Sef uz doplatu na licu mesta,Fen,Frižider,Čajnik

DODATNE INFORMACIJE

Nema uslova za osobe sa posebnim potrebama, Nije dozvoljen boravak za kućne ljubimce, Kreditne kartice Visa, MasterCard

MAPA HOTELA:

PAKET ARANZMAN SA AVIO TAKSAMA: avio prevoz + nocenje sa doruckom , 10 ili 11 noci, po osobi:

Datum

Broj noci

Usluga

Ukupna cena sa taksama po osobi

03.06.2019

10

BB

316 €

13.06.2019

11

BB

355 €

24.06.2019

10

BB

352 €

04.07.2019

11

BB

374 €

15.07.2019

10

BB

439 €

25.07.2019

11

BB

462 €

05.08.2019

10

BB

439 €

15.08.2019

11

BB

453 €

Cene su izrazene u EUR po osobi u dvokrevetnim sobama i vaze do 28.02.2019

Aranzman obuhvata:

 • Povratnu avio kartu na relaciji Beograd - Krit (Aerodrom N. Kazantzakis) - Beograd (letovi avio kompanije Ellinair),
 • transfere na Kritu aerodrom - hotel - aerodrom (osim u slučaju, ako je u našem online sistemu navedeno da transfer nije uključen u cenu),
 • boravak od odabranog broja noćenja sa uslugom po izboru, u hotelima ili apartmanima,
 • aerodromske takse (aerodromske  takse  u ukupnom  iznosu od 35,94 €, za odrasle i decu (deca od 0 do 2 godine nemaju sedište u avionu.), takse u Beogradu 23,64 €, taksa u Grčkoj 12,30 €,
 • troškove organizacije putovanja,
 • usluge predstavnika agencije na engleskom, ruskom ili srpskom jeziku
 • organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana.

Aranzman ne obuhvata:

 •  Individualne troškove,
 • usluge koje nisu predviđene programom putovanja
 • troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta - inostranom agencijom
 • troškove međunarodnog putnog osiguranja
 •  Od 01.01.2018. svi putnici su u obavezi da plate  Grčku boravišnu taksu koja se plaća na licu mesta. U hotelima 5* taksa je 4 eur dnevno, po sobi, u hotelima 4* taksa je 3 eur dnevno, po sobi, u hotelima 3* taksa je 1,50 eur dnevno, po sobi. U objektima niže kategorizacije 2*, 1* i apartmanima taksa je 0,50 eur dnevno, po sobi- doplata boravišne takse kao i tačan iznos taksi može biti promenljiv i za sve promene agencija ne snosi odgovrnost.

Program putovanja:

1. dan Beograd - Krit Početak programa putovanja sastankom učesnika putovanja na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre zvanično objavljenog vremena poletanja aviona kod šaltera Ellinair. Pristupanje šalteru za predaju prtljaga, pristupanje šalteru za pasošku kontrolu. Let. Po sletanju, sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gde gosti borave. Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 14:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje.

2. dan -11./12. dan Krit- Boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; Poslednji dan Krit - Beograd Poslednji dan boravka Napuštanje soba do 10:00 časova ili prema pravilima hotela, slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Let kompanijom Ellinair do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Doplata za 1 / 1 sobu:

 • Na upit

Popusti:

 • Popustima za treću odraslu osobu i decu možete dobiti na upit u agenciji.

Važne napomene:

VAŽNO: Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju štrajka, blokade na putevima i drugih nepredviđenih okolnosti na koje organizator putovanja ne može uticati, organizator zadržava pravo promene rute putovanja kao i izmene redosleda sadržaja u programu. Molimo putnike da se pre zaključenja ugovora o putovanju obaveste i upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja organizatora.

VAŽNE NAPOMENE: Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze.

Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana!

Programom predviđene usluge (najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion ili all inclusive) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel/apartman, do trenutka napuštanja hotela/apartmana, a prema hotelskim pravilima.

Hotel zadržava pravo promene programa All Inclusive usluge, bez prethodne najave. 

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije ili opis usluge u katalozima, web sajtovima i slično koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom program putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije putnika.

Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Fakultativni izletI nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor koji putnik zaključuje sa organizatorom izleta – inostranom lokalnom agencijom.

Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne.  Vreme rada klima uređaja razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola – samoposluživanje hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu.

U hotelima/ apartmanima u kojima je gostima na raspolaganju korišćenje sefa ( besplatno ili uz doplatu na licu mesta) uslovi korišćenja istog definisani su od strane hotelijera. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče itd.) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih službi, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

Svi sadržaji hotela kao i informacije vezane za doplate podložne su promenama od strane hotela bez prethodne najave.

FIRST I LAST MINUTE PONUDE: Organizator zadržava pravo da korišćenjem first ili last minute ponuda prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od cena u cenovniku prilikom rezervacije.  Putnici koji su uplatili aranžman po redovnim cenama iz cenovnika ne ostvaruju pravo na nadoknadu za razliku u ceni.Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.

Važne napomene za smestaj:

U sobe se ulazi prvoga dana boravka posle 14:00 časova, ako drugačije nije ugovoreno i napuštaju se u 10:00 časova poslednjeg dana boravka!

Trokrevetne sobe su često nedovoljno prostrane, obično veličine standardne dvokrevetne sobe sa jednim pomoćnim ležajem drvene ili metalne konstrukcije na rasklapanje i uglavnom ne odgovaraju očekivanjima putnika.

Pomoćni ležaj je manje veličine od standardnog ležaja, uglavnom drvene ili metalne konstrukcije na rasklapanje i nije udoban za odraslu osobu. 

Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat i iznošenje hrane i pića iz hotelskog restorana. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku. Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Raspored soba / apartmana određuje recepcija hotela, na licu mesta. 

Fotografije hotela/apartmana  zbog raznovrsnosti struktura su izabrane nasumično i ne znače identični izgled svake stambene jedinice, kupatila ili kuhinje, terase ( pogleda sa terase)...  Prilikom prijavljivanja imena putnika potrebno je navesti datum rođenja svih putnika  koji se najavljuju smeštaju.

Vlasnik hotela/apartmana zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.  U hotelima/apartmanima u kojima je na raspolaganju besplatno korišćenje interneta agencija ne može garantovati brzinu i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema kao i raspolozivost slobodnih mesta na parkingu hotela (ukoliko hotel u svom opisu ima parking dostupan gostima).

Napomene za prevoz:

Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz dužan je da minimum dan pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobianja vaučera za smeštaj u odabrani objekat( ukoliko isti nije preuzeo). Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se raspitaju o pravilima i zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice, pomoći na putu i dr. kod nadležnih organa (AMSS, MUP R. Srbije, Konzularno odeljenje R. Grčka).  Za sve putnike  koje koriste sopstveni prevoz kao i za putnike koje koriste agencijski prevoz bez obzira kako i kada su uplatili kompletan aranžman vaučer,  odnosno dokument o pravu da krenu na ugovoreno putovanje biće izdat kada se izmire sva zaduženja po rezervaciji.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 148 putnika po avionu, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

Nacin placanja

kliknite na link

Organizator putovanja T.A.MOUZENIDIS TRAVEL,licenca OTP 591/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije MOUZENIDIS TRAVEL D.O.O. / MOUZENIDIS TRAVEL SERVICES D.O.O. Ovlasceni subagent Globus travel shop

 

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz