Kefalonija » Leto za mlade 2018 » » Party Letovanje

Cena:Od 125€
Paket aranzman

kefalonija,kefalonija,kefalonija,kefalonija,kefalonija,kefalonija,kefalonija,kefalonija

kefalonija,kefalonija,kefalonija,kefalonija,kefalonija,kefalonija,kefalonija,kefalonija

 

Vila MAKEDONIA

Vila Makedonia smeštena na 40tak metara od plaže i glavnog trga u Porosu, u prvoj poprečnoj ulici. Sastoji se od 1/2 studija i 1/3 i 1/4 apartmana, gde se u nekim jedinicama mogu ubaciti pomoćni kreveti. . Jedinice imaju kuhinju i terasu kao i opciono iznajmljivanje klima uređaja. Vila se 270 metara(3min) od najbližeg bazena koji se može koristiti uz konzumaciju. Vila poseduje bežični internet, a klima uređaji se mogu iznajmiti.

Vila ALKIONI

Kefalonija POROS - Alkioni : Vila smeštena na 30tak metara od plaže i glavnog trga u Porosu. Sastoji se od 1/2 i 1/3 studija, 1/4 i 1/5 apartmana, gde se u nekim jedinicama mogu ubaciti pomoćni kreveti. . Jedinice imaju kuhinju i terasu kao i opciono iznajmljivanje klima uređaja. Vila se nalazi 750 metara(9min) od najbližeg bazena koji se može koristiti uz konzumaciju. Vila poseduje bežični internet.

Vila ARISTON

Kefalonija POROS - Ariston: Vila smeštena na 50tak metara od plaže i glavnog trga u Porosu, u prvoj poprečnoj ulici. Sastoji se od 1/2 studija i 1/3 i 1/4 apartmana, gde se u nekim jedinicama mogu ubaciti pomoćni kreveti. . Jedinice imaju kuhinju i terasu kao i klima uređaje čije se korišćenje doplacuje na licu mesta. Vila se 750 metara(9min) od najbližeg bazena koji se može koristiti uz konzumaciju. Vila poseduje bežični internet.

Vila ASTIR STUDIA

Astir Studios, Poros: Vila smeštena na mom šetalištu uz plažu u Porosu. Sastoji se od 1/2 i 1/3, studija sa kuhinjom i terasom. Neki trokrevetni studiji imaju bračni i pojedinačni krevet, a neki sva tri pojedinačna kreveta. Na 100m od vile se nalazi minimarket. Vila u prizemlju ima kafić, Bazen koji se može koristiti uz konzumaciju pića se nalazi 350m(4min) od vile. Vila ima bežični internet i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu.

CENOVNIK VAZI DO POPUNE KAPACITETA

PAKET ARANZMAN,PREVOZ i  9 NOCI, po  osobi:

UMANJENJE NA CENE PAKETA ZA POLASKE IZ NISA JE 7€

POGLEDAJTE JOS VILA IZ NASE PONUDE

KEFALONIJA - leto 2018

Legenda:

AC - Korišćenje klima uređaja nije uračunato u cenu najma; AC* - Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu najma; 1/2 Std – Dvokrevetni studio;  1/3 Std – Trokrevetni studio; 1/3 PStd – Trokrevetni studio u prizemlju; 1/4 App – Četvorokrevetni apartman; 1/5 App – Petokrevetni apartman, 1/4 Duplex – četvorokrevetni duplex apartman sa dve odvojene spavaće sobe i odvojenom kuhinjom; 1/5 Duplex – Petokrevetni duplex apartman sa dve odvojene spavaće  sobe i odvojenom kuhinjom;

Aranzman obuhvata:

  • 9 noćenja u izabranom smeštaju
  • Autobuski prevoz na relacijama prema programu (audio, video, A/C, TV i dvd)
  • Prevoz trajektom Kilini – Poros – Kilini
  • Usluge predstavnika agencije na destinaciji
  • Organizaciju putovanja u celini

Aranzman  NE obuhvata:

  • Zdravstveno osiguranje
  • Individualne troškove.

Popusti- doplate:

Polazak iz Novog Sada će biti realizovan ako bude minimum 15 osoba.

Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 30€

Program putovanja:

1. DAN: Beograd
Okupljanje grupe u popodnevnim satima na parkingu preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

2-11. DAN: Kefalonija
Stižemo u Kefaloniju. Smeštaj u apartmane i sobe. Tokom boravka u Kefaloniji, biće organizovani svakodnevni programi: izleti do najlepših plaža, noćni provod, obilazak pećina, krstarenje. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti.

11. DAN:  Kefalonija
Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo nazad. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor i osveženje.

12. DAN:  Beograd
Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenihputnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Davalac garancije MILENIJUM OSIGURANJE ADO, office@milenijum-osiguranje.rs, telefon: 0117152300, broj polise(garancije) 228948, datum izdavanja polise(garancije) 25.01.2016. Iscrpljujuća osigurana suma iznosi 300.000 eura i predstavlja maksimalnu obavezu osiguravača. Plaćanje naknade iz osiguranja vršiće se po srednjem kursu NBS.Osiguranjem se obezbeđuju:

U slučaju insolventnosti: troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji i inostranstvu, u mesto polaska; potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao: potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja; potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju  štete nanete putniku: potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje osiguranik nije realizovao; potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

Organizator putovanja je Turistička agencija Special Travel  , licenca OTP br. 62/2011. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora. ovlasceni subagent T.A.Globus Travel Shop.

Kefalonija ,Leto za mlade 2018,Kefalonija letovanje,Grcka leto 2018,Kefalonija ,Leto za mlade 2018,Kefalonija letovanje,Grcka leto 2018,Kefalonija ,Leto za mlade 2018,Kefalonija letovanje,Grcka leto 2018,Kefalonija ,Leto za mlade 2018,Kefalonija letovanje,Grcka leto 2018

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz