Kavos » Leto za mlade 2018 » » Party Letovanje

Cena:Od 120€
Paket aranzman

kavos,kavos,kavos,kavos,kavos,kavos,kavos,kavos,kavos,kavos,kavos,kavos

 

Vila BABIS

Vila Babis - Kavos: Nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici na oko dva minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima , 1/3 studijima sa pomoćnim ležajem , 1/4 apartmanima i 1/5 apartmanima sa pomoćnim ležajem. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlaz na terasu.

Vila BLUE SEA

Vila Blue Sea se nalazi u strogom centru Kavosa, na glavnoj ulici,dva minuta hoda do klubova i pet minuta hoda do plaže. Vila sadrži studija za dve do tri osobe i apartmane za četiri do šest osoba. Jedinice imaju čajnu kuhinju, frižider i izlaz na terasu, kao i sigurnosne sefove čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na usluzi i bazen susedne vile koji se nalaz iodmah pored vile.

Vila FALKONERA 

Vila Falkonera nalazi se na 50m od plaže preko puta kompleksa Marilena i u neposrednoj blizini klubova.Vila u svom sastavu ima tavernu sa pogledom na more i sa domaćim specijalitetima.Vila poseduje dvokrevetna studija i cetvorokrevetne apartmane sa izlazom na terasu, mini kuhinju i klimu koja se doplaćuje.

Vila FOTIS

Vila Fotis nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici na minut hoda do plaže i pet minuta hoda do klubova u glavnoj ulici. Vila raspolaže sa 1/2 , 1/3 studijima i 1/4 apartmanima. Svaka smestajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlaz na terasu.

Vila KALIMERA FOTIS

Kalimera Kompleks Kavos - vila Fotis: Nalazi se u strogom centru Kavosa na glavnoj ulici i na oko pet minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima i 1/3 studijima. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, sef,klima uređaj i izlaz na terasu. Komplex Kalimera poseduje bazen koji se nalazi na 50 metara od vile. Upotreba sefa je uključena u cenu.

Vila KALIMERA GREGORI

Kalimera Kompleks Kavos - vila Gregori: Nalazi se u strogom centru Kavosa na dva minuta hoda do glavne ulice i na oko sedam minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima i 1/3 studijima. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, sef, klima uređaj i izlaz na terasu. Komplex Kalimera poseduje bazen koji se nalazi ispred ove vile. Upotreba sefa je uključena u cenu.

Vila KOSTAS 

Vila Kostas se nalazi u strogom centru Kavosa, na glavnoj ulici, par minuta hoda od klubova i pet minuta hoda do plaže. Kompletno je renovirana kvalitetnim nameštajem. Sadrži klime i sefove u smeštajnim jedinicama, studija su dvokrevetna i trokrevetna a apartmani četvorokrevetni. Vila ima bazen, WIFI oko bazena i verovatno svim sobama, sobe se čiste i posteljina menja svaki drugi dan, takodje vila ima majstora preko dana i čuvara preko noći.

Vila MARIJA 

Vila Marija se nalazi na glavnoj ulici pet do deset minuta hoda do klubova u zavisnosti u koji klub se ide. Vila se nalazi pored mora ali je potrebno pet do deset minuta hoda do plaže u zavisnosti na koji deo plaže se ide. Neke smeštajne jedinice imaju klimu.

Vila NATALIA 

Vila Natalia nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici blizu mora na pet minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa dvokrevetnim studijima od kojih neki imaju dodatni krevet sa dušekom. Svaka smestajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlaz na terasu.

Vila NATALIJA NEW

Vila Natalia new - Kavos: Natalija new podrazumeva prizemlje vile Natalija koje je ove godine renovirano. Nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici blizu mora na pet minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa dvokrevetnim studijima od kojih neki imaju dodatni krevet sa dušekom. Svaka smestajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider i izlaz na terasu.

Vila NATASA NEW

Vila Natasa new - Kavos: Natasa je vila koje je renovirana 2017. godine. Nalazi se 100m od centra Kavosa u glavnoj ulici blizu mora na pet minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima. Svaka smestajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, kupatilo, wc, klima uređaj koji se doplaćuje.

Vila PANAJOTIS 

Vila Panajotis nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici. Udaljena je par minuta hoda od klubova i od plaže. Vila raspolažesa 1/2 studijima , 1/4 i 1/5 apartmanima. Sve smeštajne jedinice poseduju čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlaz na terasu.

Vila PROKOPIS

Vila Prokopis nalazi se u glavnoj ulici. Udaljena je par minuta hoda od klubova i od plaže. Vila raspolaže sa dvokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, klima uređaj, frižider, izlaz na terasu i sefove. Sefovi su uključeni u cenu.

CENOVNIK VAZI DO POPUNE KAPACITETA

PAKET ARANZMAN,PREVOZ i  10 NOCI, po  osobi:

UMANJENJE NA CENE PAKETA ZA POLASKE IZ NISA JE 7€

POGLEDAJTE JOS VILA IZ NASE PONUDE

KAVOS - leto 2018

Legenda:

AC - Korišćenje klima uređaja nije uračunato u cenu najma; AC* - Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu najma; 1/2 Std – Dvokrevetni studio;  1/3 Std – Trokrevetni studio; 1/3 PStd – Trokrevetni studio u prizemlju; 1/4 App – Četvorokrevetni apartman; 1/5 App – Petokrevetni apartman, 1/4 Duplex – četvorokrevetni duplex apartman sa dve odvojene spavaće sobe i odvojenom kuhinjom; 1/5 Duplex – Petokrevetni duplex apartman sa dve odvojene spavaće  sobe i odvojenom kuhinjom;

Aranzman obuhvata:

  • 10 noćenja u izabranom smeštaju,
  • Prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv/dvd)
  • Trajekt Igumenica – Lefkimi/Krf – Igumenica i transfer do apartmana
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
  • Organizacioni i drugi troškovi agencije

Aranzman  NE obuhvata:

  • Zdravstveno osiguranje
  • Individualne troškove.

Popusti- doplate:

Polazak iz Novog Sada će biti realizovan ako bude minimum 15 osoba.

Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 30€

Program putovanja:

1. DAN:  Beograd
Popodnevno okupljanje ekipe na parkingu kod Buvljaka na Novom Beogradu, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

2-11. DAN:  Kavos
U jutarnjim satima stižemo u luku Igumenica (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Krf oko 60 min. Transfer vožnja do Kavosa i smeštaj u apartmane i sobe.

Tokom boravka na Kavosu, biće organizovani svakodnevni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pored zabave u samom Kavosu, posetićemo i grad Krf, Kanal ljubavi, plažu Glifada, Ipsos, Aqua park, krstariti i još mnogo toga. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

12. DAN:  Kavos
Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo ka Igumenici. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje...

13. DAN:  Beograd
Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenihputnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Davalac garancije MILENIJUM OSIGURANJE ADO, office@milenijum-osiguranje.rs, telefon: 0117152300, broj polise(garancije) 228948, datum izdavanja polise(garancije) 25.01.2016. Iscrpljujuća osigurana suma iznosi 300.000 eura i predstavlja maksimalnu obavezu osiguravača. Plaćanje naknade iz osiguranja vršiće se po srednjem kursu NBS.Osiguranjem se obezbeđuju:

U slučaju insolventnosti: troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji i inostranstvu, u mesto polaska; potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao: potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja; potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju  štete nanete putniku: potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje osiguranik nije realizovao; potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

Organizator putovanja je Turistička agencija Special Travel  , licenca OTP br. 62/2011. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora. ovlasceni subagent T.A.Globus Travel Shop.

Kavos, Leto Za Mlade 2018 ,Krf letovanje 2018,Grcka Krf leto 2018,Kavos, Leto Za Mlade 2018 ,Krf letovanje 2018,Grcka Krf leto 2018,Kavos, Leto Za Mlade 2018 ,Krf letovanje 2018,Grcka Krf leto 2018,Kavos, Leto Za Mlade 2018 ,Krf letovanje 2018,Grcka Krf leto 2018,Kavos, Leto Za Mlade 2018 ,Krf letovanje 2018,Grcka Krf leto 2018,

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz