Kalitea » Leto za mlade 2018 » » Party letovanje

Cena:Od 210€
Paket aranzman

kalitea,kalitea,kalitea,kalitea,kalitea,kalitea,kalitea,kalitea,kalitea

kalitea,kalitea,kalitea,kalitea,kalitea,kalitea,kalitea,kalitea,kalitea

ANNA BILL

Anna Bill appartments je vila smeštena 250m od centra sela. Struktura apartmana su je za četiri i pet osoba. U neposrednoj blizini vile se nalazi i market tako da nećete imati problema oko nabavke i kupovine namernica. Opis: sve sobe su klimatizovane sa čajnom kuhinjom, frižiderom, TV SAT-om, TWC-om, balkonom ili terasom.

GOLDEN SUN

Golden sun studios Nalazi se na 500m od plaže i na 200m od centra Kalitee. Odlična vila sa 1/3 i 1/4 studijima. Svaka soba sadrži opremljena je Tv, kuhinjom, klima uređajem. Svaka jedinica ima sopstveni balkon.

MAVROUDIS ROOMS 

Mavroudis Rooms nalazi se na 300 metara od centra Kaltee i na 400m od plaže. Sastoji se od 1/3 studija. Svaka soba ima terasu tv, kopremljenu kuhinju sa klima uređajem.

Vila GIORGIO

Giorgio vila - Kalitea: Nalazi se u mirnom delu mesta. Na raspolaganju su 1/2, 1/3 i 1/4 studija. Svaka soba ima terasu, tv, opremljenu kuhinju, wifi. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu aranžmana i ne doplaćuje se.

YANNA STUDIOS

Yanna studios nalazi se na 100 metara od centra Kaltee i na 400m od plaže. Sastoji se od 1/3 studija. Svaka soba ima terasu tv, kopremljenu kuhinju sa klima uređajem. Svaka jedinica ima sopstveni balkon.

Vila SEA VIEW

SeaView studios - Kalitea: nalazi se na 200m od centra Kalitea i na 400m od plaže. Sa balkona soba pruža se pogled na more. Svaka soba ima terasu, opremljenu kuhinju, kupatilo i klima uređaj.

CENOVNIK VAZI DO POPUNE KAPACITETA

PAKET ARANZMAN,PREVOZ i  9 NOCI, po  osobi:

UMANJENJE NA CENE PAKETA ZA POLASKE IZ NISA JE 7€

POGLEDAJTE JOS VILA IZ NASE PONUDE

ZAKINTOS - leto 2018

Legenda:

AC - Korišćenje klima uređaja nije uračunato u cenu najma; AC* - Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu najma; 1/2 Std – Dvokrevetni studio;  1/3 Std – Trokrevetni studio; 1/3 PStd – Trokrevetni studio u prizemlju; 1/4 App – Četvorokrevetni apartman; 1/5 App – Petokrevetni apartman, 1/4 Duplex – četvorokrevetni duplex apartman sa dve odvojene spavaće sobe i odvojenom kuhinjom; 1/5 Duplex – Petokrevetni duplex apartman sa dve odvojene spavaće  sobe i odvojenom kuhinjom;

Aranzman obuhvata:

  • 9 noćenja u izabranom smeštaju,
  • Prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv/dvd)
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
  • Organizacioni i drugi troškovi agencije
  • Korišćenje klima uređaja u smeštajnim jedinicama uključeno je u cenu aranžmana i ne doplaćuje se.

Aranzman  NE obuhvata:

  • Zdravstveno osiguranje
  • Individualne troškove.

Popusti- doplate:

Polazak iz Novog Sada će biti realizovan ako bude minimum 15 osoba.

Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 30€

Program putovanja:

1.DAN: Beograd

Polazak u 00:30AM na naznačeni datum polaska sa parkinga kod Buvljaka. Početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku. Dolazak u Kaliteu u popodnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima).

1-10. DAN: Kalitea
U popodnevnim satima stižemo u Kaliteu. Smešanje u sobe. Devet noćenja u Kalitei. Tokom boravka u Kalitei imaćete prilike da fakultativno posetite: najbolje plaže na prvom prstu Halkidikija, da obiđete Solun i Aqua Park u blizini Soluna, večernje izleske u Hanioti i Pefkohori. Ukoliko bude dovoljno zainteresovanih moguće je organizovati i krstarenje do drugog prsta Halkidikija. U toku boravka u Kalitei organizovaćemo dnevne žurke u Almyra beach baru a za večernje sate rezervisana je poseta najboljim klubovima na severu Grčke.

10. DAN:  Kalitea
Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih časova i polazak za Srbiju. Vožnja preko Grčke i Makedonije uz usputne pauze za odmor i osveženje.

11. DAN:  Beograd
Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Davalac garancije MILENIJUM OSIGURANJE ADO, office@milenijum-osiguranje.rs, telefon: 0117152300, broj polise(garancije) 228948, datum izdavanja polise(garancije) 25.01.2016. Iscrpljujuća osigurana suma iznosi 300.000 eura i predstavlja maksimalnu obavezu osiguravača. Plaćanje naknade iz osiguranja vršiće se po srednjem kursu NBS.Osiguranjem se obezbeđuju:

U slučaju insolventnosti: troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji i inostranstvu, u mesto polaska; potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao: potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja; potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju  štete nanete putniku: potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje osiguranik nije realizovao; potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

Organizator putovanja je Turistička agencija Special Travel  , licenca OTP br. 62/2011. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora. ovlasceni subagent T.A.Globus Travel Shop.

Kalitea,Leto za mlade 2018,Grcka letovanje 2018,Kalitea aranzmani,Kalitea,Leto za mlade 2018,Grcka letovanje 2018,Kalitea aranzmani,Kalitea,Leto za mlade 2018,Grcka letovanje 2018,Kalitea aranzmani,Kalitea,Leto za mlade 2018,Grcka letovanje 2018,Kalitea aranzmani

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz