Kalitea » Leto za mlade 2019 » » Party letovanje

Cena:Od 150€
Paket aranzman

kalitea,kalitea,kalitea,kalitea,kalitea,kalitea,kalitea,kalitea,kalitea

kalitea,kalitea,kalitea,kalitea,kalitea,kalitea,kalitea,kalitea,kalitea

ANNA BILL

Anna Bill appartments je vila smeštena 250m od centra sela. Struktura apartmana su je za četiri i pet osoba. U neposrednoj blizini vile se nalazi i market tako da nećete imati problema oko nabavke i kupovine namernica. Opis: sve sobe su klimatizovane sa čajnom kuhinjom, frižiderom, TV SAT-om, TWC-om, balkonom ili terasom.

MAVROUDIS ROOMS 

Mavroudis Rooms nalazi se na 300 metara od centra Kaltee i na 400m od plaže. Sastoji se od 1/3 studija. Svaka soba ima terasu tv, kopremljenu kuhinju sa klima uređajem.

PAKET ARANZMAN,PREVOZ i  9 NOCI, po  osobi:

UMANJENJE NA CENE PAKETA ZA POLASKE IZ NISA JE 7€

Cenovnik vazi za rezervacije do popune kapaciteta

Legenda:

AC - Korišćenje klima uređaja nije uračunato u cenu najma; AC* - Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu najma; 1/2 Std – Dvokrevetni studio;  1/3 Std – Trokrevetni studio; 1/3 PStd – Trokrevetni studio u prizemlju; 1/4 App – Četvorokrevetni apartman; 1/5 App – Petokrevetni apartman, 1/4 Duplex – četvorokrevetni duplex apartman sa dve odvojene spavaće sobe i odvojenom kuhinjom; 1/5 Duplex – Petokrevetni duplex apartman sa dve odvojene spavaće  sobe i odvojenom kuhinjom;

Aranzman obuhvata:

  • 9 noćenja u izabranom smeštaju,
  • Prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv/dvd)
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
  • Organizacioni i drugi troškovi agencije
  • Korišćenje klima uređaja u smeštajnim jedinicama uključeno je u cenu aranžmana i ne doplaćuje se.

Aranzman  NE obuhvata:

  • Zdravstveno osiguranje
  • Individualne troškove.
  • Obaveznu boravišnu taksu: dnevno po smeštajnoj jedinici ( privatan smeštaj - 0.5€, hoteli 1*i 2* - 0.5€, hoteli 3* - 1,5 €, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€ - plaćanje u agenciji)

Popusti- doplate:

  • Polazak iz Novog Sada će biti realizovan ako bude minimum 15 osoba.
  • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 30€

Program putovanja:

1.DAN: Beograd

Polazak u 00:30AM na naznačeni datum polaska sa parkinga kod Buvljaka. Početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku. Dolazak u Kaliteu u popodnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima).

1-10. DAN: Kalitea
U popodnevnim satima stižemo u Kaliteu. Smešanje u sobe. Devet noćenja u Kalitei. Tokom boravka u Kalitei imaćete prilike da fakultativno posetite: najbolje plaže na prvom prstu Halkidikija, da obiđete Solun i Aqua Park u blizini Soluna, večernje izleske u Hanioti i Pefkohori. Ukoliko bude dovoljno zainteresovanih moguće je organizovati i krstarenje do drugog prsta Halkidikija. U toku boravka u Kalitei organizovaćemo dnevne žurke u Almyra beach baru a za večernje sate rezervisana je poseta najboljim klubovima na severu Grčke.

10. DAN:  Kalitea
Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih časova i polazak za Srbiju. Vožnja preko Grčke i Makedonije uz usputne pauze za odmor i osveženje.

11. DAN:  Beograd
Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Davalac garancije MILENIJUM OSIGURANJE ADO, office@milenijum-osiguranje.rs, telefon: 0117152300, broj polise(garancije) 228948, datum izdavanja polise(garancije) 25.01.2016. Iscrpljujuća osigurana suma iznosi 300.000 eura i predstavlja maksimalnu obavezu osiguravača. Plaćanje naknade iz osiguranja vršiće se po srednjem kursu NBS.Osiguranjem se obezbeđuju:

U slučaju insolventnosti: troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji i inostranstvu, u mesto polaska; potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao: potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja; potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju  štete nanete putniku: potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje osiguranik nije realizovao; potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

Organizator putovanja je Turistička agencija Special Travel  , licenca OTP br. 62/2011. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora. ovlasceni subagent T.A.Globus Travel Shop.

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz