Vila MIXANIKUS

Cena:Od €
Duplex app

jerisos leto 2020 vila mixanikus,jerisos leto 2020 vila mixanikus

jerisos leto 2020 vila mixanikus,jerisos leto 2020 vila mixanikus

Vila Mixanikus nalazi se na 80m od plaže. Raspolaže petokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima i jednim dvokrevetnim studijom. Apartmani su prostrani sa kuhinjom, dnevnim boravkom,spavaćim sobama i kupatilom. Svi apartmani   poseduju TV,AC. Iza vile je bašta sa roštiljem koji je na raspolaganju gostima. Parking je ispred vile.Korišćenje AC uključeno u cenu . 

OPIS SMEŠTAJA:

1/2+1 std I sprat- dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje i spavaćom sobom sa francuskim ležajem koja je odvojena  pregradnim zidom bez vrata. U nastavku dnevnog boravka je kuhinja, TWC, terasa.

1/2+2 app priz.- dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba sa francuskim ležajem. U dnevnom boravku 2 ležaja na  razvlačenje, kupatilo, TWC.

1/2+2 I sprat - dnevni boravak sa kuhinjom, jedna soba sa francuskim ležajem, u dnevnom boravku ležaj na razvlačenje. Apartman ima 2 terase.

1/4+1 app priz.- dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo-TWC, dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem a druga sa dva   kreveta na sprat. U dnevnom boravku se nalaze dva ležaja na razvlačenje.

1/5+1 app I sprat- dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo-TWC, 2 terase, dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem a  druga sa tri klasična ležaja.

Mapa vile:

USKORO!!!

Za vise informacija 018/4150515 i 060/4150513

 

Legenda:

Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci),PM pogled more,BPM - bocni pogled more.

Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

Aranzman obuhvata:

  • Smeštaj u izabranom objektu 10  nocenja (po programu)
  • autobuski prevoz kod cena sa zvezdicom
  • Organizacija i vođstvo puta.

Aranzman  NE obuhvata:

  • prevoz autobusima turisticke klase (TV, klima, DVD...) po cenovniku najam ,
  • međunarodno zdravstveno putno osiguranje putnika (Polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu), osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga,
  • održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu,
  • hrana,
  • programom nenavedene usluge,
  • individualni i ostali troškovi putnika.
  • obavezno plaćanje boravišne takse (nije uključeno u cenu), na licu mesta 0.50 po studiu /apartmanu dnevno

Popusti i Doplate:

Za korišćenje sopstvenog prevoza u smenama sa *cena se umanjuje za 20 eur.

Prevoz:

1.dan- Autobus polazi dan ranije prema odabranom datumu iz tabele i iz gradova po satnici iz tabele autobuskog prevoza .Mesto sastanka/polaska parking O.T.C Buvljak. Pauza je predvidjena u motelu ,,Predejane,,  u trajanju od 30min. U toku putovanja prave se još jedna ili dve kraće  toalet pauze.Dolazak u letovalište u jutarnjim satima.

2-11 dan-Dolazak u letovalište u prepodnevnim satima...Smeštaj nije moguć pre 14.00h(lok.vreme) Boravak u odabranom letovalištu.

12 dan-Napuštanje smeštajnih jedinica do 09.00h. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Polazak autobusa iz Jerisosa u 12.00h a iz Stavrosa u 13.00h.(tačna satnica istaknuta na oglasnim tablama u svakoj vili) Vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti.Dolazak u kasnim večernjim satima.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

Organizator ovog putovanja je T. A.Sani trade tours Licenca OTP 182/2013. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja T. A. Sani trade tours  .Ovlasceni subagent Globus travel shop

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *