Hotel JAZ CASA DEL MAR 4*

jaz casa del mar hurgada,jaz casa del mar hurgada,jaz casa del mar hurgada,,jaz casa del mar hurgada,jaz casa del mar hurgada

EGIPAT - Hurgada

Ovaj rizort sa 4 zvezdice ima uređeni bazen sa vodenim toboganima i terasom za sunčanje, a nalazi se na 6 km od Međunarodnog aerodroma Hurgada. Rizort nudi klub zdravlja i klimatizovane sobe sa satelitskom televizijom.

Sobe objekte Jaz Casa Del Mar Resort imaju nameštene balkone sa pogledom na palme i bazen. Sobe poseduju moderan nameštaj i prostor za sedenje.

Restoran La Terrace služi regionalna jela, pice i testenine. Na raspolaganju su i 2 bara u bazenu, koji nude koktele, sladoled i lagane obroke. U večernjim satima, gosti mogu da plešu i uživaju u diskoteci uz zabavu uživo.

Objekat Jaz Casa Del Mar Resort nalazi se na 10 minuta hoda od šetališta pored Crvenog mora i na 15 minuta vožnje od centra Hurgade. Rekreativne aktivnosti dostupne u blizini uključuju gnjuranje, jedrenje na dasci i izlete brodom sa staklenim dnom.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

PAKET ARANZMAN PO OSOBI, avio karta,aer. takse, transfer,hotel na bazi izabrane usluge:

TRENUTNO NEMA AKTUELNIH PONUDA

Pasoši srpskih državljana moraju važiti najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja

Program putovanja:

Prvi dan Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno vreme polatanja aviona za Hurgadu je oko 06:30. Obrok u avionu. Predviđeno slatanje na aerodrom Hurgada oko 10:00. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima, večera i noćenje.

drugi do predposlednjeg dana-Hurgada Boravak u hotelu na osnovu izabrane usluge, vreme za odmor i fakultativne programe.

predposlednji dan - Hurgada Doručak. Napuštanje hotela u navedno vreme prema instrukcijama predstavnika I prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u kasnim večernijm satima.

poslednji dan – Hurgada – Beograd Poletanje aviona za Beograd u 02:00. obrok u avionu. Dolazak na aerodrom Beogradu je predviđeno u 05:30. Kraj programa.

Aranzman  obuhvata:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Hurgada–Beograd
 • Avio takse koje u trenutku objavljivanja programa iznose:
  Hurgada - EUR 69,00 (Beograd EUR 21,42 - Hurgada EUR 29,60 - CAD EUR 0,98 i EUR 17,00 YQ taksa za gorivo).
 • Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi.
 • Noćenje u standardnim dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.
 • Transfere aerodrom – hotel - aerodrom u Hurgadi klimatizovanim autobusima ili minibusevima.
 • Usluge predstavnika agencije.
 • Troškove organizacije putovanja.
 • Deca starija od dve godine koja po hotelskim pravilima borave besplatno u hotelima plaćaju samo avio kartu i transfere u Hurgadi, kao i aerodromske takse, imaju svoje sedište u avionu i koriste zajednički ležaj u hotelskoj sobi sa dve odrasle osobe.

Aranzman ne   obuhvata:

 • Doplate za sobe sa pogledom na more, porodične sobe, itd..
 • Dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (za Egipat nije obavezno ali toplo preporučujemo).
 • Fakultativne izlete koje u Hurgadi organizuje naš ino-partner.
 • Egipatsku vizu (25 US$ po pasošu) koja se dobija na aerodromu u Hurgadi pre pasoške kontrole
 • Deca do dve godine plaćaju samo aerodromsku taksu 69 €, nemaju svoje sedište u avionu i autobusu, kao ni ležaj u hotelu, a imaju ishranu u hotelu.

Uslovi placanja:

Last Minute: 100% -prilikom rezervacije

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja;

Gotovinski prilikom rezervacije – iznos od 50% ukupne cene turističkog putovanja, a preostali iznos najkasnije 15 dan pre početka putovanja;

Usled promena na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo korekcije cena;

Cena je garantovana samo za uplaćeni deo iznosa, dok je ostatak podložan promenama

Dokumenta:

Avionske karte, vize, vaučeri, i ostala dokumenta biće uručene putnicima: na aerodromu Beograd, 2h pre zakazanog vremena poletanja od strane aerodromskog predstavnika, na šalteru agencije; putem elektronske pošte; lično, u poslovnici agencije.

Planirajte vreme za put do mesta polaska, zbog mogućih zakašnjenja (saobraćajne gužve, radova na putu i sl.).

Agencija neće snositi odgovornost ukoliko putnik nije stigao zbog zakašnjenja u dolasku na aerodrom da se prijavi za let ili na mesto sastanka (za autobuske aranžmane). Za te putnike primenjivaće se otkazne uzanse iz OPŠTIH USLOVA PUTOVANJA- kao da su odustali na dan polaska.

Organizator putovanja kao ni subagent nisu ovlašćeni za procenu putnih i drugih isprava

Ovlasceni subagent Globus travel shop.Organizator putovanja Faros tours. / Licenca: OTP broj 27/2012.Ovlasceni subagent Globus travel shop

jaz casa del mar hurgada,jaz casa del mar hurgada,jaz casa del mar hurgada,jaz casa del mar hurgada

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *