Apartmani JAT 2*

jat apartmanijat apartmani,jat apartmani,jat apartmani,jat apartmani,jat apartmani

Lokacija

 • Hotel se nalazi u neposrednoj blizini turističkog kompleksa „Konaci“. Najbliže žičare „Pančićev vrh“ i „Malo jezero“ udaljene su oko 120 m. Objekat ima 131 apartmana različite veličine i strukture (2-6 osoba) sa 501 krevetom.

Smestaj

Studio 0+1 tip A (za 1-2 osobe) Jedna prostorija sa sofom na razvlačenje, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.

Studio 2+0 tip B (za 2 osobe) Jedna prostorija sa dva kreveta, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.

Studio 2+1 tip D (za 3-4 osobe) Jedna prostorija sa dva odvojena kreveta, jednu sofu na razvlačenje, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.

Studio 1+1 tip C (za 2-3 osobe) Jedna prostorija sa jednim krevetom i jednu sofu na razvlačenje, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.

Apartman 3+1 tip E1 i E2 (za 4-5 osoba) Apartman ima dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, spavaću sobu sa tri kreveta, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.

Studio 3+1 tip E (za 4-5 osoba) sa jednom prostorijom u okviru koje se nalaza tri kreveta, jedan je na razvlačenje, kuhinjski deo, sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.

Apartman 4+1 F1 i F2 (za 5-6 osoba) Apartman ima dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, dve spavaće sobe sa po dva kreveta koje imaju parapetni zid (nije do samog plafona, već ima oko 50 cm šupljeg prostora između dve sobe), kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.

Sadržaji:

 • recepcija, restoran, fen uz depozit na recepciji, bebi krevet besplatno uz prethodnu rezervaciju u agenciji, na upit, parking. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet u holu recepcije, restoranu i u većini apartmana hotela. Specijalno u ponudi JAT APARTMANA total TV (22 kanala – digitalni prijem).

Ishrana

 • Ishrana (uz doplatu): polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela) ili pun pansion - doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

CENE SU u dinarima po studiu/apartmanu za navedeni broj nocenja :

 

CENOVNIK U PRIPREMI ZIMA 2020/2021

KOPAONIK ZIMA 2020 - kompletna ponuda hotela

Ski paketi:

 

Doplate - Popusti:

 • Polupansion: 1870 rsd  po osobi dnevno;
 • Pun pansion 3000 rsd po osobi dnevno;
 • Deca 2-10 god  plaćaju 50% ;
 • Deca do 2 godine gratis;
 • Za uplatu 7 polupansiona, odobrava se jedan gratis.

Aranzman obuhvata:

 • Najam studija/apartmana za dati period (7 noći).

Aranzman ne  obuhvata:

 • Boravišna taksa i osiguranje se plaćaju na recepciji: Odrasli : 120 rsd  ; Deca do 7 god plaćaju samo osiguranje 20,00 rsd dnevno; Deca od 7 do 15 god: boravisna taksa 70 rsd

Napomene:

 • S obzirom na najavljene izmene i dopune Zakona o porezu na dodatu vrednost, agencija upozorava putnike da će u slučaju da dođe do porasta stope PDV-a  za 10% doći do poskupljenja hotelskih usluga za isti procenat, za koji će putnici biti u obavezi da izvrše doplatu, u skladu sa članom 3, stav 1 i stav 2 Opštih uslova putovanja agencije
 • U većini hotela ulazak u sobe prvog dana je posle 14 h po lokalnom vremenu.
 • Potvrda rezervacije hotela se dobija u roku od 48 h. U slučaju nedobijanja potvrde, kupac ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog za rezervaciju.
 • U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije obratite nadležnim organima zemlje u kojoj boravite. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Supernova travel-a, licenca OTP 316/2020.

Ovlasceni subagent Globus travel shop

jat apartmani,jat apartmani,jat apartmani,jat apartmani,jat apartmani,jat apartmani

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz