Istanbul HIT ponuda » 3 nocenja,Avionom »Jesen 2018

Cena:Od 159€
Paket aranzman

istanbul,istanbul,istanbul,istanbul,istanbul,istanbul,istanbul,istanbul,istanbul,istanbul,istanbul,istanbul

Polasci:NOVEMBAR I DECEMBAR

 HOTEL / Kategorija

 Usluga 

 

 

Tip sobe

Polazak-Povratak
20.12.-23.12.

01.11.-04.11.

15.11.-18.11.

22.11.-25.11.

29.11.-02.12.

06.12.-09.12.

13.12.-16.12.

MONACO 3*

Laleli

3 NDStandard159

159

GRAND HILLARIUM 4*

Yenikapi

3 NDStandard169179
ANTIK 4*

Laleli- Beyazit

 3 ND Standardx

199

 


MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE

Aranzman obuhvata

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Beograd, avio kompanijom Turkish Airlines, sa dozvoljenih maksimalnih 30 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja.
 • Transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog vodiča u Istanbulu, na srpskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju)
 • Smeštaj u izabranom hotelu, u dvokrevetnim standardnim sobama, na bazi 3 noćenja sa doručkom.

Aranzman ne  obuhvata

 • Aerodromske i YR/YQ taksa (oko 107 EUR po osobi: 16.94 eur taksa aerodroma Beograd, 12.67 eur taksa aerodroma Istanbul, 4.48 eur bezbednosna taksa aerodroma Beograd, 0.98 eur naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije i YR/YQ taksa 72 eur - avio kompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva; primenjuju je sve avio kompanije i ona je nerefundabilna). Aerodromske takse su obavezne i podložne promeni do dana polaska na putovanje.
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, ulaznice za muzeje i lokalitete.
 • Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika.
 • Nepomenute usluge

Program putovanja

1. dan BEOGRAD-ISTANBUL                                                                   

Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", dva sata pre poletanja aviona, najkasnije u 07h15 . Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Istanbul u 09h15 časova (let TK1082). Dolazak u Istanbul, aerodrom Ataturk, u 12h00 časova-lokalno vreme. Pasoške i carinske formalnosti. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel posle 14h00-lokalno vreme. Noćenje.

2. - 3. danISTANBUL                                                                                                     

Doručak. Slobodni dani za individualna razgledanja i posete. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta i poseta: poludnevno panoramsko razgledanje grada Istanbula-Plava džamija, Aja Sofija, Kapali čaršija, Top Kapi palata; poludnevno krstarenje Bosforom sa posetom Vaseljenskoj patrijaršiji; fakultativni večernji odlazak na tursko veče (večera i program). Noćenja.

4. dan ISTANBUL-BEOGRAD               

Doručak. Napuštanje soba do 10h00 časova-lokalno vreme. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Poletanje aviona za Beograd u 18h45-lokalno vreme (let TK 1083). Dolazak u Beograd u 19h25-lokalno vreme.

Popusti-Doplate

 • Cena aranžmana za decu 2-12 godina, u pratnji dve odrasle osobe, u pomoćnom ležaju, se dobija na upit.
 • Cena aranžmana za treću odraslu osobu, smeštaj u pomoćnom ležaju, se dobija na upit.
 • Pomoćni ležaj je manji od standardnog-ležaj na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanjeSmeštaj treće osobe ili deteta 2-12 godina u sobi utiče na udobnost boravka (veličina sobe je standardna dvokrevetna sa dodatnim pomoćnim ležajem)

Uslovi placanja

 • 50% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 20 dana pre početka putovanja (za redovne uplate do polaska)
 • Stranke se prilikom rezervacije odlučuju za način plaćanja i takav izabrani način plaćanja se kasnije ne može menjati!
 • Cena je garantovana samo za uplaćeni deo iznosa, dok je ostatak podložan promenama
 • Usled promena na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo korekcije cena
 • Mogućnost plaćanja karticama banaka 

Opis smestaja

Hotel Antik 4* 

www.antikhotel.com

Adresa: Ordu Cad., Sekbanbaşı (Darphane),Sok. 6, Laleli, Beyazıt, Istanbul

Hotel se nalazi u delu grada Laleli-Beyazit, udaljen je 18km od aerodroma Istanbul Ataturk, 52km od aerodroma Sabiha Gokčen 650m od Kapali čaršije, 2km od Aja Sofije i Topkapi palate, 300m od tramvajske i 700m od metro stanice.

Hotel raspolaže sa 90 soba; ima recepciju, 2 restorana, 4 sale za sastanke, masažu (doplata), saunu (doplata), servis za pranje veša (doplata), pristup wifi internetu (doplata).

Svaka standard soba ima kupatilo (tuš), centralnu klimu, TV, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu, sef.

Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Hotel Monako 3*

www.istanbulmonacohotel.com

Adresa: Ordu Cad. Şair Fitnat Sok. No:20 Laleli, Fatih, Istanbul

Hotel se nalazi u delu grada Laleli, u blizini trgovačke zone i mnogobrojnih prodavnica i restorana. Udaljen je 17km od aerodroma Istanbul Ataturk, 55km od aerodroma Sabiha Gokčen, 2.5km od Aja Sofije i Topkapi palate, 1km od Kapali čaršije, 300m od tramvajske, autobuske i metro stanice. Hotel raspolaže sa 65 soba; ima recepciju, restoran, bar, pristup wifi internetu, prostoriju za sastanke.

Svaka soba ima kupatilo (tuš), centralnu klimu, TV, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu.

Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Grand Hillarium 4*

www.hilariumhotel.com

Adresa: Fabrika Street No:5 Yenikapi, Fatih, Istanbul

Hotel se nalazi u delu grada Yenikapi, u blizini mnogobrojnih prodavnica i restorana. Hotel je udaljen 15km od aerodroma Istanbul Ataturk, 55km od aerodroma Sabiha Gokčen, 3.5km od Aja Sofije i Topkapi palate, 2km od Kapali čaršije, 150m od metro stanice, u neposrednoj blizini dela grada Aksaray i Laleli (550m).

Hotel raspolaže sa 65 soba, ima recepciju, restoran, bar, unutrašnji bazen, saunu (doplata), masažu (doplata), tursko kupatilo (doplata), prostoriju za sastanke.

Svaka standard soba ima kupatilo (tuš), centralnu klimu, TV, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu, sef.

Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje

Opste napomene

 • Program je individualan. Rezervacija aranžmana se vrši na upit. Za realizaciju aranžmana je potrebno minimum 10 putnika.
 • U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, moguća je realizacija aranžmana uz korekciju cene i korekciju uračunatih usluga.
 • Rok za rezervaciju aranžmana je minimum 31 dan pre polaska na putovanje.
 • Promena datuma putovanja smatra se se otkazom putovanja od strane putnika i podleže troškovima otkaza.
 • Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Travelland d.o.o. je 5 dana pre početka putovanja.
 • Organizator putovanja ne može biti odgovoran ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u hotelskim sobama i hotelskom objektu.
 • U slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga, odmah se obratite predstavniku aviokompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Damage, odnosno Property Irregularity Report)
 • Fakultativni izleti i posete nisu sastavni deo programa putovanja .
 • Agencija zadržava pravo promene redosleda i sadržaja programa putovanja usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati, predvideti ili u kratkom vremenskom periodu otkloniti.
 • Organizator putovanja nije odgovoran ukoliko se promeni datum, vreme polaska, sadržaj ili redosled panoramskog razgledanja grada Istanbula - zbog lokalnih praznika, radova na saobraćajnicama i lokalitetima, štrajkova, saobraćajnog kolapsa, vremenskih prilika.
 • U Turskoj ne vladaju bolesti epidemioloških razmera tako da vakcinacija pri ulasku u zemlju nije potrebna.
 • Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je overena saglasnost drugog roditelja.
 • Turistička viza za građane Republike Srbije, u okviru turističkog aranžmana, koji putuju putnim ispravama RS nije potrebna. Potreban je pasoš koji važi minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost ukoliko jedan ili više sadržaja u hotelu nisu u funkciji usled objektivnih okolnosti, renoviranja i slično.
 • Buka u objektima oko hotela, regulisana je lokalnim zakonima i propisima; nadležnost lokalnih inspekcijskih organa.
 • Depozit/Kaucija: Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu. U pojedinim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit/kaucija. Novac se može ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Na kraju boravka prilikom odjave iz hotela (check-out) daje se nalog za povraćaj depozita. Isti može biti umanjen za neplaćene troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Povraćaj depozita u gotovini se vrši prilikom odjave iz hotela, na recepciji. Ukoliko je plaćanje depozita garantovano kreditnom karticom procedura povraćaja sredstava je minimum 15 dana od povratka sa putovanja.
 • Broj telefona lokalnog vodiča u Istanbulu će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja putne dokumentacije, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

Garancija putovanja organizatora

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu, prema Zakonu o obligacionim odnosima, Opštih uslova za osiguranje imovine i Posebnih uslova za Osiguranje od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku Organizator putovanja ima polisu osiguranja br. 30000001245 od 25.01.2017. do 25.01.2018. kod osiguravajućeg društva MILENIJUM-OSIGURANJE ADO, BEOGRAD, ul. Bulevar Mihajla Pupina 10L, 11070 Novi Beograd, Telefon: +381 (11) 715-2300, email: filijala.beograd@milenijum-osiguranje.rs

Istanbul,Avionom 3 nocenja od 159 eura,Hit ponuda Jesen 2018,Istanbul,Avionom 3 nocenja od 159 eura,Hit ponuda Jesen 2018,Istanbul,Avionom 3 nocenja od 159 eura,Hit ponuda Jesen 2018,Istanbul,Avionom 3 nocenja od 159 eura,Hit ponuda Jesen 2018,Istanbul,Avionom 3 nocenja od 159 eura,Hit ponuda Jesen 2018

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Travelland, licenca OTP 204/2010 .Ovlasceni subagent Globus travel shop

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz