Naselje SLOVENSKA PLAZA 4*

Cena:Od 35€

hotel slovenska plaza budva,hotel slovenska plaza budva ,hotel slovenska plaza budva ,hotel slovenska plaza budva ,hotel slovenska plaza budva 

Lokacija: 
Turističko naselje koje se nalazi na samoj obali mora, u zavisnosti od kalete 50 m do 150 m od plaže, na 10 minunta lagane šetnje od Starog grada. Slovenska plaža je jedinstvena celina koja se sastoji iz tri dela: objekti za prijem gostiju, objekti za smeštaj gostiju i objekti za ishranu, sport i rekreaciju.
Usluga: 
PP – polupansion (doručak / večera – švedski sto)
AI- all inclusive (doručak, ručak, večera-švedski sto), napitak uz obrok, all incl.bar 10-24h (svako veče živa muzika), sladoled ili nacionalna poslastica (palačinke / priganice) u 11h, kolač / voće / nacionalna poslastica u 16h, nacionalna pića, folklorne večeri jednom nedeljno, wellness i spa, sportske aktivnosti (joga, pilates, aquabic, zumba, salsa, škola plivanja, teretana na otvorenom, teniski / golf tereni, dečiji bazen sa toboganima (4*) ), igraonica i dečije predstave uveče.
Smeštaj: 
1016 smeštajnih jedinica sobe/apartmani rasporedjene u dve kategorije - 3* i 4*. Svaka soba/app 3* standardno opremljena, ima kupatilo sa tušem, SAT TV, frižider, klimu, sef i WiFi uz doplatu. Veći broj soba/app ima i balkon (uz doplatu), a studia/app i kuhinju (na zahtev). Svaka soba/app 4* luksuzno opremljena, ima kupatilo sa tušem, SAT TV, frižider, klimu, sef i besplatan WiFi. Većina soba/app ima i balkon (uz doplatu),a  studia i app nemaju kuhinje.
Sadržaj: 
Naselje se sastoji od recepcije, restorana, caffe barova, aperitiv barova, samoposluge, wellness i spa, teniskog i golf terene, igraonice i bazena za decu, Rondo bazen sa morskom vodom i bioskopom od 15/06-15/09, wireless internet gratis na javnim mestima (recepcija, loby, restoran Pjaca), parking koji se plaća.

Aranzman obuhvata:

 • smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge i broja dana
 • troškovi organizacije aranžmana

Aranzman ne obuhvata:

 • troškovi prevoza (obezbedjujemo uz nadoknadu)
 • boravišna taksa i osiguranje (plaća se u Agenciji ili na licu mesta u zavisnosti od napomene)
 • osiguranje putne odgovornosti, zdravstveno osiguranje, osiguranje protiv nezgoda i osiguranje od otkaza putovanja (obezbedjujemo uz nadoknadu)
 • individualni troškovi i ekstra hotelski troškovi

Popusti -Doplate:

Doplate
 • Boravišna taksa i osiguranje - odrasli 1,50 eur, deca od 0 do 12 godina 0,50 eur , po osobi i danu; nalaćuje se u agenciji prilikom rezervacije.
 • Jednokrevetna soba 60% ( jul/avgust), 40% (maj/jun/sep).
 • Pun pansion 7,00 eur po osobi i danu.
Popusti
 • Deca do 2 godine gratis (nemaju ležaj);
 • od 2 do 7 godina u pratnji dve odrasle osobe 50%;
 • od 7 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe 30%;
 • Deca od 2 do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe 30%;
 • Odrasla osoba na pomoćnom ležaju u sobi ili studio app 10%;
 • Dvoje dece od 2 -12 godina upratnji dvoje odraslih, prvo dete ima popust 30%, drugo 50%;
 • Odbitak za uslugu noćenje/ doručak 3,00 eur po osobi dnevno (od cene za polupansion).

INDIVIDUALNI PROGRAM PUTOVANJA:

NAPOMENA: Aranžman obuhvata smeštaj na bazi  izabranog broja noći  sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela  ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00h).

Sopstveni prevoz.

1.Dan Dolazak u hotel. Smeštaj u hotelu u određeni tip sobe prema uplaćenoj rezervaciji.
2.Dan–  predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 10:00 h.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije Atlantic travel –OTP 195/2020 , ovlasceni subagent Globus Travel Shop.

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz