Hotel Possidi Holidays 5*

Cena:Od 38€

hotel possidi holidays resort,hotel possidi holidays resort,

Hotel Possidi Holidays je jedan od luksuznijih hotela na ovom delu poluostrva Kassandra, kako zbog pratećeg programa tokom boravka tako i zbog kvalitetne usluge koju pruža. Nalazi se nedaleko od mesta Possidi, na zapadnoj obali poluostrva Kasandra. Hotelski kompleks je smešten na samoj plaži, okružen zelenilom i sastoji se od glavne zgrade i nekoliko manjih objekata.

Smeštaj: Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, klima uređaj, balkon ili terasu, SAT TV, internet, telefon, sef, mini bar.

 • Standardne dvokrevetne sobe su prostrane i imaju površinu oko 30m2, namenjene su smeštaju 2-3 osobe i nalaze se kako u glavnoj zgradi tako i u bungalovima. Imaju francuski ležaj ili dva standardna ležaja i jedan pomoćni, najčešće sofu. Mogu biti sa pogledom na more ili na planinu (suprotno od mora).
 • Superior sobe su nešto prostranije od standardnih sobe i takođe su namenjene smeštaju 2-3 osobe. Imaju francuski ležaj ili dva standardna ležaja i jedan pomoćni, najčešće sofu. Većina superior soba se nalazi u centralnoj zgradi.
 • Family sobe se sastoje od jedne prostorije u kojoj su najčešće 3 standardna ležaja i sofa na razvlačenje. Imaju površinu oko 35 m2, mogu biti sa pogledom na more ili na planinu (suprotno od mora) i namenjene su smeštaju 2-4 osobe.
 • Suite je apartman koji se sastoji od spavaće sobe u kojoj je francuski ležaj ili dva standardna i manjeg dnevnog boravka. Namenjen je smeštaju 2-4 osobe i može imati pogled na more ili na planinu (suprotno od mora).
 • Executive suite je luksuzni apartman koji se sastoji od spavaće i dnevne sobe. Ovaj elegantno opremljeni apartman je namenjen smeštaju 2-4 osobe.

Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, taverna, glavni bar, bazen, bazen za decu, bar pored bazena, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži, bar na plaži, internet u javnim delovima hotela, internet kutak, igralište za decu, teretana, sauna, jacuzzi, stoni tenis, TV soba, teren za tenis, duga peščana plaža, odbojka na plaži, sportovi na vodi, mini market, kompletno opremljena sala za konferencije do 300 mesta, parking.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

CENA PO SOBI 7 noci, na bazi POLUPANSIONA

CENA PO SOBI 10 noci, na bazi POLUPANSIONA

U CENOVNIKU JE VEĆ URAČUNAT MAKSIMALNI  SAJAMSKI POPUST OD 25%


POPUST VAZI ZA REZERVACIJE DO 12.02.2020. 

Legenda:

Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja:
STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi:
ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

Aranzman obuhvata:

hotelske usluge prema programu od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila

troškovi organizacije i pripreme aranžmana.

Aranzman NE obuhvata:

polisa medjunarodnog zdravstvenog osiguranje

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* - 0,5 € dnevno

Hoteli 3* - 1,5 € dnevno; 4* - 3 € dnevno; 5* - 4 € dnevno

Plaćanje se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

 • Svi putnici državljani Srbije koji poseduju nove, biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa  prebivalištem na teritoriji Kosova, mogu putovati BEZ VIZA u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, u skladu sa odlukom Saveta ministara EU.
 • Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje šengenskog sporazuma, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično, tražeći je u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.
 • Agencija ne snosi odgovornost za ne dobijane vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 • U slucaju promena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika.
 • Organizator zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
 • Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Organizator putovanja je T.A.Travelland, licenca OTP 204/2010. .Ovlasceni subagent Globus travel shop

hotel possidi holidays resort,hotel possidi holidays resort,hotel possidi holidays resort,hotel possidi holidays resort,

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz