Hotel ACROS CORAL BLUE 3*

Cena:Od 37€

hotel coral blue beach gerakini,hotel coral blue beach gerakini,hotel coral blue beach gerakini,hotel coral blue beach gerakini

Na oko 14km od mesta Nea Mudania i oko 70km od Soluna, u mestu Gerakini, nalazi se hotel Coral Blue Beach. Hotel se nalazi na sopstvenoj plaži na oko 500 metara od centra mesta. Hotel pored stalno otvorene recepcije, gostima nudi lobi bar i bar na plaži, restoran na plaži, parking, mini market, sefove za čuvanje dragocenosti(bez doplate),  TV salu, internet kutak, bežični internet(besplatan u javnim prostorijama, u sobama uz doplatu), igralište za decu, teren za odbojku na pesku i krevetac za bebe(bez doplate).

Svaka soba gostima nudi: Klima uređaj. Sat TV, telefon, bežični internet(uz doplatu), frižider, fen za kosu, kupatilo sa fenom i terasu.  Hotel nema bazen, što kompenzuje perfektnom peščanom plažom na kojoj se nalazi. Ležaljke i suncobrani na plaži se doplaćuju oko 6 eur za set(2 ležaljke i suncobran) U blizini hotela se nalazi i autobusko stajalište, odakle gosti mogu sačekati autobus ka Nea Mudanji, Gerakiniju i na drugu stranu ka jugu Sitonije.

Hotel ima 70 soba i nudi sledeći smeštaj:

Dvokrevetne standard sobe za 2 osobe(cca 22kvm, 2 singl kreveta)

Bungalov soba (dvokrevetna) za 2-4 osobe(cca 26kvm, 2 singl kreveta i 2 kreveta na sprat)

Dvokrevetna loft soba za 2-3 osobe(cca 30kvm, francuski krevet i 1 singl krevet)

Dvokrevetna superior soba za 2-3 osobe(cca 28kvm, francuski krevet i 1 singl krevet )

Porodična soba sa krevetima na sprat za 2-4 osobe(cca 28kvm, francuski krevet i 2 singl kreveta ili 2         kreveta na sprat)

Porodična soba spojena vratima za 2-4 osobe(cca 48kvm, 2 spavaće sobe, 2 klime, 2 TV-a, 1 kupatilo, 2 francuska ležaja ili kombinacija sa singl ležajevima)

Hotel nudi usluge Polupansion(doručak i večera) i Pun pansion(doručak, ručak i večera), švedski sto. Hotel ne dozvoljava boravak kućnim ljubimcima i nije prilagođen osobama sa invaliditetom.

CENA PO SOBI 7 noci, na bazi POLUPANSIONA

CENA PO SOBI 10 noci, na bazi POLUPANSIONA

U CENOVNIKU JE VEĆ URAČUNAT MAKSIMALNI  SAJAMSKI POPUST OD 27%


POPUST VAZI ZA REZERVACIJE DO 12.02.2020. 

Legenda:

Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja:
STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi:
ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

Aranzman obuhvata:

hotelske usluge prema programu od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila

troškovi organizacije i pripreme aranžmana.

Aranzman NE obuhvata:

polisa medjunarodnog zdravstvenog osiguranje

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* - 0,5 € dnevno

Hoteli 3* - 1,5 € dnevno; 4* - 3 € dnevno; 5* - 4 € dnevno

Plaćanje se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

  • Svi putnici državljani Srbije koji poseduju nove, biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa  prebivalištem na teritoriji Kosova, mogu putovati BEZ VIZA u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, u skladu sa odlukom Saveta ministara EU.
  • Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje šengenskog sporazuma, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično, tražeći je u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.
  • Agencija ne snosi odgovornost za ne dobijane vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.
  • Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
  • U slucaju promena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika.
  • Organizator zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
  • Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Organizator putovanja je T.A.Travelland, licenca OTP 204/2010. .Ovlasceni subagent Globus travel shop

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz