Vila MARIOS

Cena:popust 15%

grcka amuljani,grcka amuljani,grcka amuljani,grcka amuljani

Nalazi se u samom centru mesta na 50 metara od trajekta, u glavnoj pešačkoj ulici.
Ovo je kuća koja se po svemu izdvaja u odnosu na druge… Apartmani su sagrađeni 2016. godine i iza sebe imaju samo dve sezone prijema turista. U blizini vile Marios nalazi se pekara Aleksandros, Giros Sergiani, restoran Roost, Picerija La piazza, dečiji park, luna park.

Vila Marios od smeštajnih kapaciteta poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije sa i bez kuhinje. Promena posteljine je na 5 dana.

1/2 Studio:
 •  u svom sadržaju ima francuski ležaj. Studio u svom sadržaju ima TWC, TV, klimu bez doplate, wi-fi bez doplate, peškire, frižider, terasu sa garniturom za sedenje. Na terasi se nalazi deo uređen za kuvanje gde možete sebi pripremiti jutarnji obrok i skuvati neki od toplih napitaka.
Studio 1/3 (3+0;2+1) 
 • u svom sadržaju ima francuski ležaj i jedan singl ležaj. U ovom studiju mogu se smestiti tri odrasle osobe ili porodica sa jednim detetom do 10 godina. Studio u svom sadržaju ima TWC, TV, klimu bez doplate, wi-fi bez doplate, peškire, frižider, terasu sa garniturom za sedenje. Na terasi se nalazi deo uređen za kuvanje gde možete sebi pripremiti jutarnji obrok i skuvati neki od toplih napitaka.
1/3 (3+0; 2+2) Studio  
 • u svom sadržaju ima francuski ležaj i dodatni ležaj na rasklapanje dimenzija 180*150cm na kome može spavati jedna odrasla osoba ili dvoje dece do 10 godina. Studio u svom sadržaju ima TWC, TV, klimu bez doplate, wi-fi bez doplate, peškire, frižider, terasu sa garniturom za sedenje, opremljenu kuhinju.
Studio 1/4 
 • u svom sadržaju ima francuski ležaj, trosed na rasklapanje na kome se mogu smestiti dve odrasle osobe ili dvoje dece. Studio u svom sadržaju ima TWC, TV, klimu bez doplate, wi-fi bez doplate, peškire, kombinovani frižider sa zamrzivačem, opremljenu kuhinju, indukcionu ploču i veliku terasu sa garniturom za sedenje.

NAPOMENA:
Ni agencija ni vlasnik vile ne mogu biti odgovorni za jačinu ili nestanak WI-Fi signala. Jačina signala zavisi od broja korisnika na mreži

Cene su za najam studija/apartmana za 10 nocenja u dinarima.

GRCKA LETO 2020 - Pogledajte kompletnu ponudu 

AMULJANI LETO 2020 - Pogledajte kompletnu ponudu

AKTUELNI  POPUSTI

10% popusta UKLJUCENO U TRENUTNO AKTUELNI CENOVNIK ZA REZERVACIJU
DODATNIH 5% popusta za uplatu u celosti prilikom rezervacije do 30.06.2020.
*Popust ne važi za smenu 20.09.

Legenda:

Studio je smeštajna jedinica koja se sastoji iz jedne sobe u kojoj ništa osim toaleta nije fizički odvojeno, sadržaj ove smeštajne jedinice opisan je u zvaničnom katalogu i na internet stranici same vile/hotela na sajtu www.maestrotravel.rs/ Apartman je smeštajna jedinica u kojoj je jedna ili više spavaćih soba odvojeno fizički od dnevnog boravka i toaleta, sadržaj ove smeštajne jedinice opisan je u zvaničnom katalogu i internet stranici same vile/hotela na sajtu www.maestrotravel.rs

Single room – jednokrevetna soba hotelskog tipa. Double room – dvokrevetna soba hotelskog tipa.Triple room – trokrevetna soba hotelskog tipa.Oznake standard i superior određuju kvalitet i opremljenost smeštajne jedinice.BB – usluga noćenje sa doručkom.PR– oznaka PR uz vrstu smeštaja označava da se ta smeštajna jedinica nalazi u prizemlju. SV – oznaka SV uz vrstu smeštaja označava da ta smeštajna jedinica ima pogled more. SSV – oznaka SSV uz vrstu smeštaja označava da ta smeštajna jedinica ima bočni pogled more sa terase ili iz samog studija. PV – oznaka PV uz vrstu smeštaja označava da ta smeštajna jedinica ima pogled na dvorište/park.

Aranzman obuhvata:

 • smeštaj 10 noci u odabranoj vili na bazi najma
 • troškove organizacije

Aranzman  NE obuhvata:

 • Autobuski prevoz
 • Međunarodno zdravstveno putno osiguranje. Informacije o iznosu osiguranja dobijaju se u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravaka i vrste osiguranja (individualno ili porodično).
 • Individualne troškove
 • Boravišna taksa se plaća na licumesta na dan dolaska u vilu odnosno hotel. Cena boravišne takse iznosi 0,5€ dnevno po smeštajnoj jedinici (studiju/apartmanu), odnosno u hotelima u zavisnosti od kategorizacije od 0,5€ - 4€ po smeštajnoj jedinici dnevno.

Cenovnik prevoza:

ODRASLI

DECA DO 10 GODINA

SUBOTICA

95 €

75 €

NOVI SAD, ŠABAC

85 €

65 €

BEOGRAD, PANČEVO, SMEDEREVO, POŽAREVAC, VELIKA PLANA, KRAGUJEVAC

75 €

55 €

MARKOVAC, BATOČINA, BOR, ZAJEČAR, KNjAŽEVAC

70 €

50 €

JAGODINA, ĆUPRIJA, PARAĆIN, POJATE, RAŽANj, ALEKSINAC, PROKUPLjE

70€

50€

NIŠ, LESKOVAC, VRANJE

65 €

45 €

Važne napomene:

 • Polasci autobusa su dan pre početka smene navedenog u tabeli.
 • Putnik je dužan da se informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska autobusa kao i o kontakt telefonu vodiča.
 • U toku sezone postoji mogućnost promene vremena i mesta polaska.
 • Maestro Travel ne može garantovati poziciju sedišta u autobusu.
 • Autobus saobraća autoputem na relaciji Beograd – Niš – Vranje, za sve ostale gradove mogući su transferi koji će biti organizovani u zavisnosti od broja putnika minibusom, kombijem ili automobilom po navedenim cenama povratnih karata bez dodatnih troškova.
 • Mesto izlaska iz autobusa je i mesto polaska u povratku.
 • Autobus prevozi putnike do luke Tripiti.
 • U cenu karte uračunati su troškovi trajekta u odlasku i povratku.
 • U cenu karte uračunat je prevoz od luke na Amuljaniju do rezervisanog smeštaja.

 

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

 • Agencija zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidjenog za obilazak i dr.). Minimum za realizaciju aranžmana je 35 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija ima pravo otkaza aranžmana do 5 dana pre polaska. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 prijavljenih.

Organizator ovog putovanja je T. A. Maestro travel Licenca Broj licence OTP 205/2020. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja T. A. Maestro travel. Ovlasceni subagent Globus travel shop

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz