Djenova-Menton-San Remo U Cenu Ukljucen Izlet Za Cinque Terre

Cena:Od 244€
Paket aranzman

djenova i cinque terre,djenova i cinque terre,djenova i cinque terre,djenova i cinque terre

Đenova predstavlja najveću luku u Italiji čije gradsko jezgro je na UNESCO-voj listi zaštićene kulturne baštine. Jedan od najstarijih italijanskih gradova, grad u kome je rođen Kristofer Kolumbo, danas, pored svojih starina privlači turiste i modernim građevinama (tržnim centrima, pomorskim muzejom sa najpoznatijim akvarijumom u svetu, botaničkom baštom).

Nacionalni park “Cinque Terre” obuhvata pet bajkovitih sela, do kojih je nemoguće doći kolima.  Živopisne kuće, jarkih boja, građene su na strmim liticama i brdima sa kojih se pruža očaravajući pogled na morsku pučinu. Elba je najveće ostrvo toskanskog arhipelaga. Udaljeno je svega desetak kilometara od obale i treće je po veličini u Italiji. Iako poznato još iz etrurskog perioda, svetsku slavu je ovom ostrvu u Tirenskom moru doneo je boravak u izgnanstvu Napoleona Bonaparte. 

PAKET ARANMZAN :3 nocenja i autobuski prevoz, po osobi

Termin putovanja:

Cena aranzmana:Doplata za  1/1
16.04.-20.04.2020.244€

Na upit

U cenu aranžmana uključena poseta nacionalnom parku Cinque Terre!

 

Kompletna ponuda putovanja GRADOVI EVROPE

kliknite na link

Program putovanja:

1.dan BEOGRAD (četvrtak, 16.april 2020)

BEOGRAD Sastanak grupe u 17:30 h. Polazak u 18:00 h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Đenovi.

2.dan ĐENOVA (petak, 17.april 2020)

Dolazak u Đenovu u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje centra grada : Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv.Lorenca, stari svetionik La Lanterna, stara luka... Đenova je najveća luka Italije. Ostaci starih gradskih zidina se nalaze pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan ĐENOVA – OBALA CVEĆA – MENTON – SANREMO (subota, 18.april 2020)
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet “Menton i Obala cveća”. Obilazak Mentona, koji se još naziva „Biser Francuske“ – „La perle de la France“: lep stari grad, marina, pjacete.. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Sanrema. Po dolasku u Sanremo, odlazak do Ruske crkve u kojoj je bio sahranjen crnogorski kralj Nikola I Petrović i kraći obilazak starog centra grada – La pinja. Slobodno vreme u centru prestonice Rivijere cveća. Povratak u hotel. Noćenje.
4.dan  ĐENOVA – LEVANTO – „CINQUE TERRE” (nedelja, 19.april 2020)

Doručak. Poseta nacionalnom parku Cinque Terre. Cinque Terre obuhvata pet bajkovitih sela, do kojih se dolazi vozom. Obilaze se četiri sela Riomađore, Manarola, Vernaca i Monterosa. Vožnja do mesta Levanto, odakle se vozom odlazi do najvećeg sela Riomađore (Riomaggiore), koje leži na stenama duž potoka Mađore i spušta se ka moru. Nakon obilaska mesta, nastavak putovanja vozom do Manarole. Ovo selo odlikuju kuće koje se spuštaju terasasto do same obale mora. Treće selo je Vernaca (Vernazza), izgrađeno oko gotske crkve Sv.Margarite antiohiske iz 13.veka. Poslednje mesto koje se obilazi je slikovita Monterosa (Monterosso al Mare) smeštena u sreduni malog zaliva, sa kućama u obliku kula (case tori). Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

5.dan ĐENOVA –PORTOFINO – RAPALO(ponedeljak, 20.april 2020)

Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i odlazak do mesta Santa Margerita, gde se nalaze velelepni dvorci. Slobodno vreme u Santa Margeriti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet brodom do Portofina. Portofino je mala, živopisna luka. Šarmantnim izgledom i terasama na strmim liticama sa očaravajućim pogledom na more privlači veliki broj turista. Odlazak do Rapala. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku.

6.dan  BEOGRAD (utorak. 21.april 2020)

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj programa.

Aranzman obuhvata:

 • Prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker sa audio i video opremom) na navedenoj relacij
 • Tri noćenja sa doručkom u hotelu kategorije tri zvezdice u mestu Đenova
 • Razgledanja gradova po programu
 • Usluge vodiča
 • Troškovi organizovanja putovanja.

Aranzman ne  obuhvata:

 • Fakultativni izleti i ulaznice
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Obavezna gradska komunalna taksa, plaća se na recepciji hotela – za boravak u hotelima sa 2 i 3*  2 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 3 € po noćenju / po osobi

Popusti - Doplate:

 • Umanjenje za treću odraslu osobu u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 10%. (isključivo na upit)
 • Umanjenje za dete do 12 godina u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 15%. (isključivo na upit)
 • Željeni red sedišta u autobusu 8 evra po sedištu, minimalna uplata za dva sedišta
 •  Doplata za dodatno sedište: 75 evra

Fakultativni izleti:

 • Celodnevni izlet autobusom Menton i Obala cveća Cena: 25 evra.
  ● Vožnja brodom do Portofina Cena: 13 eura.
  ● Prijavljivanje za ove izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje a plaćanje je u Italiji, isključivo u evrima, u efektivi.
  Potrebno je najmanje 30 učesnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih izleti bi mogli da se realizuju uz korekciju cene.
  ● Organizator putovanja zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom putovanja, kao i redosleda njihovih realizacija usled objektivnih okolnosti (državnih i  verskh praznika )na određenoj destinacij, kada  neki od lokaliteta, muzeja ili tržnih centara ne rade.

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE “CINQUE TERRE”
Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 10 dana pre polaska ili do popune mesta. ● Potrebno je najmanje 45 putnika za realizaciju ovog putovanja.

Uz blagovremeni upit u poslovnicama Organizatora putovanja postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim ili trokrevetnim sobama. Uslov za ulazak državljana R.Srbije u bilo koju članicu EU je da poseduju putnu ispravu koja je izdata u poslednjih deset godina I koja mora da važi najmanje tri meseca nakon planiranog datuma za napuštanje teritorije članice EU. Putnici koji ne ispunjavaju ove kriterijume biće vraćeni sa granice. Nosiocima biometrijskih pasoša R.Srbije nije potrebna viza za boravak do 90 dana u periodu od šest meseci.  Bezvizni režim se ne odnosi na nosioce putnih isprava R.Srbije koje je izdalo MUP RS-Koordinaciona uprava.

Smestaj:

● HOTEL BRITANNIA 3*(www.cit-hotels-britannia.genoa-hotels.com)
Nalazi se u Đenovi, oko 200 metara od luke  i 10 minuta hoda od centra  grada. Hotel  raspolaže sa restoranom, barom.  Svaka  soba
poseduje  kupatilo,  (tuš/WC), telefon, TV, klimu uređaj, besplatan WI FI.. Doručak – kontinetalni  švedski sto.
● HOTEL GALATA 3* (www.hotelgalata-genova.com)
Hotel se nalazi u Đenovi, oko 10 minuta hoda od centra  grada. Hotel  raspolaže sa restoranom, barom, panoramskom terasom. Svaka
soba poseduje  kupatilo,  (tuš/WC), telefon, TV, klimu uređaj, besplatan WI FI.. Doručak – kontinetalni švedski sto.
● Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije.
● Sobe sa pomoćnim ležajem su manje konforne I treći , pomoćni ležaj  može biti manji od standardnih dimenzija.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene

kliknite na link

Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 50. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza preuzima pravo na spajanje grupe sa drugom agencijom i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.

Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0094/2019 od 24.01.2019. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs, polisa broj 300059989 od 24.01.2019. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”. ● Garancija putovanja ne obuhvata fakultativne usluge.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora  putovanja,  turističke agencije Filip travel, licenca OTP 196/2010 Ovlasceni subagent Globus travel shop

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz