Djenova – Cinque Terre

Cena:Od 425€

djenova cinque terre,djenova cinque terre,djenova cinque terre

PAKET ARANZMAN (avio prevoz,aerodromske takse, 3 nocenja i obilasci), po osobi

Broj dana

Termin putovanjaUkupna cena po osobi

6 dana / 3 nocenja

15.03 - 18.03.2020.

Hotel Columbos Sea 4*

Specijalna ponuda 425 €

445 €

Program putovanja:

1.dan (nedelja, 15. mart) BEOGRAD ĐENOVA

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Đenovu kompanijom Air Serbia. Planirano vreme poletanja iz Beograda u 13:00h. Planirano vreme sletanja u 14:45h. Po sletanju u Đenovu, transfer i odlazak na pešačko razgledanje grada sa vodičem;Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stara luka i svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu), kuća Kristofera Kolumba. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2.dan (ponedeljak, 16. mart)  ĐENOVA – LEVANTO - "CINQUE TERRE"- ĐENOVA

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet-"Cinque Terre". Vožnja do mesta Levanto i ukrcavanje na voz koji povezuje svih pet naselja Nacionalnog parka. Odlazak do najvećeg naselja u okviru parka Riomađore (Riomaggiore) koji leži na stenama i sušta se ka moru u formi amfiteatra. Obilazak i slobodno vreme. Nastavak putovanja vozom do mesta Manarola, tipično selo ove regije sa kućama koje se spuštaju terasasto do same obale mora. Vožnja brodom do sledećeg sela Vernaca (Vernazza) koje je izgrađeno na uzvišenju oko gotske crkve Sv. Margarite iz 13.og veka. Četvrto selo koje se obilazi je Monterosa al Mare, koja leži u sredini malog zaliva. Povratak u Đenovu. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan (utorak, 17. mart) ĐENOVA – SANTA MARGARITA – PORTOFINO – RAPALO - ĐENOVA

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet Santa Margarita i Portofino. Obilazak malog primorskog gradića Santa Margarita i ukrcavanje na brod za Portofino. Portofino je mala, dobro zaštićena luka koja je tokom srednjeg veka bila sidrište đenovljanske trgovačke flote. Tokom istorije posećivale su je slavne ličnosti od Ričarda Lavljeg srca do plejade kraljeva, plemića, industrijalaca, političara i naučnika, filmskih i estradnih zvezda italijasnkih i veropskih mondenskih krugova još od kraja 19.-og veka. Slobodno vreme. Nakon toga odlazak do Rapala i slobodno vreme u ovom prelepom primorskom gradiću.  Povratak u Đenovu. Noćenje.

4.dan (sreda, 18 mart) ĐENOVA – OUTLET SERAVALLE – ĐENOVA - BEOGRAD

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet u outlet šoping centar Seravalle. Slobodno vreme za kupovinu. Povratak u Đenovu i transfer na aerodrom. Direktan čarter let za Beograd kompanijom Air Serbia u 19:00h. Sletanje u Beograd u 20:35h.

(Kraj usluga)

Aranzman  obuhvata

 • povratni avionski prevoz na relaciji Beograd – Đenova – Beograd kompanijom Air Serbia (direktan čarter let)
 • aerodromske takse 50,4 eur na dan objavljivanja programa (Beograd 20,4 eur, Đenova 30 eur), cena je podložna promeni
 • smeštaj u hotelu sa 4* na bazi 3 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/2+1 sobama
 • autobuski transfer aerodrom-hotel-aerodrom
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana
 • usluge licenciranog vodiča

Aranzman ne  obuhvata

 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu u Montekatiniju: za hotele sa 3* - 1 euro dnevno, a za hotele sa 4* - 1,40 eura dnevno i plaća se na recepciji hotela;
 • ulaznice i fakultativne izlete
 • peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS )

Popusti - Doplate

 • DOPLATA ZA 1/1 SOBU:  70 eur
 • POPUSTI: 
 • deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
 • deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
 • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%
 • POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

Doplata za povratni prevoz iz Novog Sada – 20 € (polazak sa parkinga kod železničke stanice)

Cene fakultativnih izleta

(podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 35 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno)

 • Cinque Terre: 30 € odrasli / 20 € deca
 • Santa Margarita, Portofino, Rapalo: 35 € odrasli / 25 € deca
 • Outlet Seravalle: 20 € odrasli / 10 € deca

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera  Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Opis smestaja

HOTEL COLUMBUS SEA  4* www.columbussea.com 

Hotel se nalazi u Đenovi, oko 15 minuta hoda od centra  grada. Hotel  raspolaže sa restoranom i barom.  Svaka soba  poseduje  kupatilo,  (tuš/WC), telefon, TV, klima uređaj. Doručak – kontinetalni švedski sto.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene

kliknite na link

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen  na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene  pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Viva travel, licenca OTP 107/2016 .Ovlasceni subagent Globus travel shop

 

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz