Hotel Diaporos 3* » Vurvuru » Leto 2019 » First Minute Popust 15%

Cena:Od 77€
Polupansion po sobi

diaporos hotel vurvuru,diaporos hotel vurvuru,diaporos hotel vurvuru,diaporos hotel vurvuru,diaporos hotel vurvuru,diaporos hotel vurvuru,diaporos hotel vurvuru


Hotel Diaporos se nalazi u malom mestu Vurvuru na istočnoj strani Sitonije, oko 100 metara od plaže. Pored recepcije, hotel ima bar, restoran, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), parking i veliku, lepo uredjenu baštu. Suncobrani i ležaljke na plaži se doplaćuju oko 5 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Hotel nema bar na plaži. Sve sobe su renovirane 2012. godine i sadrže TWC, klima uredjaj, TV, mali frižider, krevetac (na upit, bez doplate) i terasu. Standardne sobe za 2 osobe su veličine cca 15-16 kvm (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj").

 

Standardne sobe sa krevetima na sprat su veličine cca 22 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i kreveti na sprat). Deluxe sobe su veličine cca 30 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz 2 prostorije odvojene kliznim vratima (u jednoj se nalaze 2 standardna ležaja ili "francuski ležaj", a u drugoj kreveti na sprat). Superior sobe su veličine cca 30-32 kvm, namenjene su za 2-5 osoba i sastoje se iz 2 prostorije odvojene kliznim vratima (u jednoj se nalaze 2 standardna ležaja ili "francuski ležaj", a u drugoj kreveti na sprat i 1 standardni ležaj). Usluga u hotelu Diaporos je polupansion - “švedski sto” (samoposluživanje).

Google maps - koordinate: 40.187955,23.795546

CENA PO SOBI - po danu

SPECIJALNI POPUSTI (odnose se na devizni deo sa doplatama, osim na dodatne usluge)
HOTELSKI POPUSTI
popust važi za uplatu akontacije 40%
prilikom rezervacije
ponuda
važi do:
30.03.2019.
-15% za period boravka 01.06.-20.06. i 01.09.-30.09.;
-10% za period boravka 21.06.-31.08.
AGENCIJSKI POPUSTI - 1.)
popust važi za uplatu akontacije 40%
prilikom rezervacije
ponuda
važi do:
28.02.2019.
-5% (sabira se sa gore navedenim hotelskim popustima)
popust važi za celokupnu uplatu
prilikom rezervacije
ponuda
važi do:
28.02.2019.
-8% (sabira se sa gore navedenim hotelskim popustima)
AGENCIJSKI POPUST se sabira sa HOTELSKIM POPUSTIMA, po navedenim uslovima plaćanja.
AGENCIJSKI POPUSTI se ne mogu medjusobno kombinovati/sabirati.
NAPOMENE za SMEŠTAJ
Kolona max. osoba označava broj osoba koje plaćaju punu cenu + osoba koje koriste odredjeni popust (ne označava broj ležajeva). Broj ležajeva koji se dobijaju u odredjenom tipu smeštaja se razlikuje od hotela do hotela i najčešće zavisi od uzrasta osoba koje u njemu borave.

Kasandra hoteli 2019» Pogledajte kompletnu ponudu hotela«

Sitonija 2019» Pogledajte kompletnu ponudu hotela«

Atos 2019» Pogledajte kompletnu ponudu hotela«

DOPLATE i NAPOMENE za AUTOBUSKI PREVOZ

smene za autobuski prevoz:

(autobus polazi dan ranije u odnosu na navedene datume)
20.05/25.05/30.05/04.06/09.06/14.06/19.06/24.06/29.06/04.07/09.07/14.07/19.07 - 5, 10 ili 15 noćenja
24.07/29.07/03.08/08.08/13.08/18.08/23.08/28.08/02.09/07.09/12.09/17.09/22.09 - 5, 10 ili 15 noćenja

Cena autobuske karte
(po osobi)

povratna karta
odrasli: 60 eur; deca 0-12 godina: 50 eur
karta u jednom pravcu
odrasli i deca 0-12 godina: 40 eur
doplate (po osobi)
za polazak iz
Novog Sada
odrasli i deca 0-12 g.: 1.950 din
za polazak iz
Kikinde*
odrasli i deca 0-12 g.: 2.550 din
za polazak iz
Zrenjanina*
odrasli i deca 0-12 g.: 1.950 din
za polazak iz
Kragujevca*
odrasli i deca 0-12 g.: 950 din
za polazak iz
Kraljeva*
odrasli i deca 0-12 g.: 1.750 din
za polazak iz
Čačka*
odrasli i deca 0-12 g.: 1.750 din
Napomena: *za polaske (transfere) iz Kikinde, Zrenjanina, Kragujevca, Kraljeva i Čačka minimalan broj putnika je 2 (tj. 2 pune cene)

popusti (po osobi)

za polazak iz
Niša
odrasli i deca 0-12 g.: 500 din

doplate (opcija)

Sedišta u prvih 5 redova u visokopodnom autobusu, ili na donjoj platformi u "dabl-dekeru" (bez mogućnosti rezervacije odredjenog sedišta), u zavisnosti od tipa autobusa, mogu se garantovati i rezervisati uz doplatu, za povratnu kartu 40 eura, za jedan pravac 30 eura po osobi. Cena važi za odrasle i decu.
napomene
u zavisnosti od broja putnika za Pereu/Agia Triadu (ispod 35), postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo kod solunskog aerodroma; u zavisnosti od broja putnika za Nea Kalikratiju (ispod 35), postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo na petlji kod skretanja za Nea Kalikratiju; transfer do hotela na zapadnoj strani poluostrvu Kasandra (Posidi, Nea Skioni, Siviri, Sani...), se vrši iz Kalitee ili iz Pefkohorija; Za putnike koji idu na Kasandru postoji mogućnost prelaska u drugo transfer vozilo u Nea Mudanji. Za putnike koji idu na Sitoniju postoji mogućnost prelaska u drugo transfer vozilo u Nea Mudanji.; u zavisnosti od broja putnika za Porto Carras/Tristinuku/Porto Kufo/Vurvuru/Sarti... (ispod 35), postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo u Nikitiju/Neos Marmarasu; transfer do hotela na poluostrvu Atos, iz Nea Mudanje ili iz Nikitija, se dodatno naplaćuje (po lokalnoj tarifi)

Putnici koji koriste samo uslugu autobuskog prevoza:

povratna karta
odrasli: 60 eur; deca 0-12 godina: 50 eur
karta u jednom pravcu
odrasli i deca 0-12 godina: 40 eur
napomena
Usluga prevoza putnika se vrši samo do hotela koji su na glavnom putu Beograd-Pefkohori ili Beograd-Neos Marmaras. Ukoliko traženi hotel nije na glavnom putu, putnik sam organizuje/plaća transfer od mesta izlaska iz autobusa do odredišta. Molimo Vas da prilikom rezervacije prevoza, proverite u agenciji mesto izlaska za traženi hotel.

Program putovanja:

Program putovanja (molimo Vas da mesto i vreme polaska proverite (potvrdite) u agenciji dan pred put): 

polazak

Autobus polazi DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele, iz Beograda u 17 h. Mesto polaska iz Beograda i vremena i mesta polazaka iz ostalih gradova u Srbiji pogledajte u agenciji.

povratak

Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka u popodnevnim/kasnim popodnevnim satima sa mesta dolaska, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni na dan povratka od strane predstavnika putem infotabli, usmeno telefonom ili SMS-om.

NAPOMENE za SOPSTVENI PREVOZ

Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz (osim u slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, kada treba da kontaktiraju predstavnika telefonom).

Legenda:

Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

Aranzman obuhvata:

 •  smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge, za odabrani broj noćenja (minimum 5 noćenja, osim ako nije drugačije navedeno u tabeli). Za boravak kraći od 5 noćenja  (ili od u tabeli navedenog minimuma noćenja) cena se uvećava. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
 • autobuski prevoz - cene za autobusku kartu su navedene kao doplate u tabeli ispod hotelskih cenovnika

Aranzman NE obuhvata:

 • boravišnu taksu: od 0,5 do 4 eur po sobi za noć (iznos zavisi od kategorizacije hotela), plaća se na licu mesta (osim ako nije drugačije navedeno u tabeli)
 • zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi oisguravajuće kuće. Za putnike koji imaju novi (crveni) biometrijski pasoš, polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
 • osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga
 • fakultativne izlete - iz ponude i po cenovniku lokalnog partnera (informacije o programima i cenama potražite u agenciji)
 • ostale nepomenute troškove

VAŽNE NAPOMENE:

 • Navedeni popusti za treću, četvrtu... osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe (osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku, npr. za jednokrevetne sobe).
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 •  Troškovi otkaza aranžmana se naplaćuju 1000 dinara po osobi (za odrasle) ili po hotelskim pravilima otkaza. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate.
 • Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana ili prevoza je 35 putnika. Krajnji rok za otkaza aranžmana ili prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre puta.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

 

Organizator putovanja je T.A.SABRA TRAVEL AGENCY, licenca OTP 005/2010..Ovlasceni subagent Globus travel shop

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz