Hotel DELPHI BEACH 4*»POPUST 38%

Cena:Od 49€
All Inclusive

Položaj: Hotel Delphi Beach nalazi se na plaži Tolofonos, 2 km od mesta Eratini koje je poznato ribarsko mesto regije. Najveći grad regije Nafpaktos je udaljen oko 35 km, a poznato mesto Galaxidi udaljeno je oko 20 km od hotela. Arheološki lokalitet Delfi, nalazi se na oko 50 km udaljenosti, dok je Atina udaljena 220 km. Pozicioniran je na peščano-šljunkovitoj laži.

Sadržaj: U okviru hotela su parking, bazen, sala za konferenciju sa tehničkom opremom (do 150 mesta), TV-sala i par prodavnica (nakit, suveniri , mini-market), doktor na poziv, dečije igralište, dečiji klub, teretana. Tu su i glavni hotelski bar, snek bar i glavni hotelski restoran. U okviru hotelskog kompleksa postoje i tereni za košarku, fudbal, tenis (korišćenje terena je besplatno osim ako se koristi osvetljenje) i odbojku na plaži. U celom hotelu postoji bežični internet Wi-Fi koji je besplatan za goste hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni, koriščenje peškira za plažu se plaća 2 evra po osobi.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 177 soba. Sve sobe su opremljene klima uređajem (grejanje/hlađenje), SAT TV, TV sa ravnim ekranom, frižiderom, telefonom, Wi-Fi - internetom ili kablovskim internetom.U svim sobama su kada i tuš sa masažerima, fen, sef, balkon/terasa.  Sobe su sa pogledom na planinu ili na more. Superior sobe su površine oko 24 m2 - sadrže jedan francuski krevet ili dva singl kreveta i pomoćni ležaj, namenjene su za smeštaj 2-3 osobe. Superior porodične sobe su površine oko 26 m2 - sadrže francuski ili dva singl ležaja i krevete na sprat, namenjene su za smeštaj 2 odrasle osobe i dvoje dece.

Usluga: All inclusive,doručak,ručak,večera i snek na bazi švedskog stola - samoposluživanje, piće lokalne proizvodnje.

www.delphibeach.gr

MAPA VILE

U CENOVNIKU JE VEĆ URAČUNAT MAKSIMALNI  SAJAMSKI POPUST OD 38%


POPUST VAZI ZA REZERVACIJE DO 15.02.2020. 


Legenda:

Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja:
STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi:
ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

Aranzman obuhvata:

  • hotelske usluge prema programu od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila
  • troškovi organizacije i pripreme aranžmana.

Aranzman NE obuhvata:

  • polisa medjunarodnog zdravstvenog osiguranje
  • Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.
  • Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* - 0,5 € dnevno
  • Hoteli 3* - 1,5 € dnevno; 4* - 3 € dnevno; 5* - 4 € dnevno
  • Plaćanje se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

Organizator ovog putovanja je T. A. Znak Travel, licenca OTP 417/2010 . Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja T. A.Znak travel  .Ovlasceni subagent Globus travel shop

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz