BUDIMPEŠTA » Krstarenje Dunavom » St Andreja

Cena:Od 65€ - Program br. 2.

budimpesta 2 nocenja,budimpesta 2 nocenja,budimpesta 2 nocenja

Budimpešta je glavni grad Mađarske, stvoren 1873 godine od Budima, Obudima i Pešte, na tlu gde je nekad bilo Panonsko more. Broji oko 2 miliona stanovnika. Dunav razdvaja grad na Budim i Peštu. Budim-brdoviti deo, koji je šarmantnija i starija oblast, u čijoj atmosferi doprinose kaldrmisane ulice, male živopisne kuće i srednjovekovna kultura.

Pešta je smeštena na prostranom i ravnom terenu i ona je komercijalna oblast.Odlikuje se modnim radnjama i širokim bulevarima.Ono što karakteriše Budimpeštu jesu mostovi,koji su bili srušeni u II svetskom ratu,pa su ponovo sagrađeni. Najača privredna grana je turizam,zahvaljujući banjama i termalnim  izvorima.

PAKET ARANZMAN ( autobuski prevoz i 2 nocenja), po osobi

TERMIN PUTOVANJA

HOTELCENA ARANŽMANASPECIJALNA CENA

19.12 – 22.12.2019.

ADVENT VIKEND

MILLENNIUM 3*85 evra

65 evra

14.02 – 17.02.2020.

DAN DRŽAVNOSTI

MILLENNIUM 3*

BENCUR 3*

85 evra

90 evra

65 evra do 20.01.

70 evra do 20.01.

05.03 – 08.03.2020.

8. MART

MILLENNIUM 3*85 evra

65 evra do 20.01.

16.04 – 19.04.2020.

USKRS

MILLENNIUM 3*

BENCUR 3*

85 evra

89 evra

69 evra do 20.01.

75 evra do 20.01.

30.04 – 03.05.2020.

1. MAJ

MILLENNIUM 3*95 evra

75 evra do 20.01.

Dinarski deo aranzmana 1.500 din po osobi


Kompletna ponuda putovanja GRADOVI EVROPE

kliknite na link

Program putovanja

1. DAN, ČETVRTAK        BEOGRAD 

Polazak iz Beograda oko 23:30h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice preko puta hotela Mr. President (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Iz Novog Sada oko 00:30h sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN, PETAK        BUDIMPEŠTA 

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Svetog Ištvana, Ribarske tvrđave, Budimskog dvorca, Brda Svetog Gelerta... Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN, SUBOTA        BUDIMPEŠTA – TRŽNI CENTAR CAMPONA (fakultativno) – KRSTARENJE DUNAVOM (fakultativno) – ODLAZAK U ČARDU (fakultativno) 

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativne izlete - tržni centar Campona sa individualnom posetom Tropikarijumu. Uveče (fakultativno) krstarenje Dunavom i noćno razgledanje Budimpešte sa vodičem. Nakon krstarenja (fakultativno) odlazak u čardu (mađarski nacionalni restoran) na večeru sa folklornim programom. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN, NEDELJA        BUDIMPEŠTA – SENTANDREJA (fakultativno) – BEOGRAD 

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili fakultativni polazak za Sentandreju. Razgledanje sa vodičem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradiću, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. Povratak u Budimpeštu. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju iz centra Budimpešte. Dolazak u Beograd na mesto polaska u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

* ZA TERMIN 08.11 – 11.11.2019. ARANŽMAN POČINJE U PETAK A ZAVRŠAVA SE U PONEDELJAK

Polasci iz drugih gradova

 • UŽICE, ČAČAK – doplata 20 evra / minimum 8 putnika
 • KRAGUJEVAC, BATOČINA – doplata 20 evra / minimum 4 putnika
 • ZRENJANIN – doplata 1500 din / minimum 4 putnika

Aranzman obuhvata

 • prevoz autobusom turističke klase (od 16 - 87 mesta) prosečne udobnosti na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
 • smeštaj u hotelu 3* (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit) sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje)
 • panoramsko razgledanje Budimpešte u pratnji vodiča
 • usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
 • troškove ogranizacije putovanja

Aranzman ne obuhvata

 • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja
 • ulaznice i fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) i
 • putnikove individualne troškove.

Popusti - Doplate

 • doplata za 1/1 sobu 40 evra (isključivo na upit)
 • doplata za dodatno sedište u autobusu 30 evra (isključivo na upit)
 • dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10 evra na cenu aranžmana
 • dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana
 • ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz

Fakultativni izleti

 • KRSTARENJE DUNAVOM 15 evra / 10 evra (deca do 12 godina)
 • ČARDA (večera sa folklorno zabavnim programom) 25 evra / 20 evra (deca do 12 godina),
 • IZLET U SENTANDREJU 10 evra / 5 evra (deca do 12 godina)
 • TRŽNI CENTAR CAMPONA 5 evra - ulaznica za Tropikarijum 2700 forinti (oko 9 evra odrasli), 2000 forinti (oko 6,5 evra deca do 18 godina) – ulaznice se plaćaju na licu mesta.

Opis smestaja

SMEŠTAJ U NEKOM OD NAVEDENIH HOTELA ILI SLIČNOM:

Hotel Millenium 3* (ex Tulip Inn) – se nalazi u blizini metro stanice Nagyvarad Ter. Do centra grada se metroom stiže za manje od 10 minuta. Svaka soba ima kupatilo, telefon, SAT TV, mini bar, internet pristup i klima uređaj. Više informacija na www.hunguesthotels.hu/en/hotel/budapest/hunguest_hotel_millennium.

Hotel 3* Nalazi se u širem centru. Povezan je gradskim prevozom sa centrom grada. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su u 1/2 i 1/2 +1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit) sa TWC, TV, mini bar, telefonom... Doručak je na bazi švedskog stola – samoposluživanje.

TAČAN NAZIV BIĆE POZNAT 7 DANA PRED PUTOVANJE.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene

kliknite na link

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije , licenca OTP 26 / 2010

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Travellino, licenca OTP 26/2010 .Ovlasceni subagent Globus travel shop

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz