Hotel RIXOS PREMIUM BODRUM 5*

Cena:Od 1010€
Ultra All Inclusive

Položajnalazi se pored plaže i u zalivu Torba, oko 10km od centra Bodruma i oko 25km od aerodroma Bodrum. Plaža je peščana, suncobrani, ležaljke, prostirke - besplatno korišćenje na plaži dužine 200m i pored bazena. Gostima hotela na raspolaganju stoje i veliki dok i dva privatna doka (dostupno gostima starijim od 16 godina)

Sadržaj: recepcija, lobi, otvoreni bazeni sa odeljkom za decu, poluotvoreni bazen, tobogani, restorani, al a carte restorani, barovi, lekar, spa deo, prodavnice, mini-klub, disco, bogat sportski sadržaj.

Za decu: Rixy club: za decu starosti od 04-05 godina mini-klub, za decu starosti od 06-07 godina midi-klub, za decu starosti od 08-12 godina maxi-klub, teen-klub (za decu starosti od 13-17 godina), dečija animacija (razni programi bilo da je potraga za blagom, slikanje po licu (maskarada), mini-bioskop i ostali programi), mini-disko, igralište za decu, dečiji obroci. Čuvanje dece jedino uz doplatu na licu mesta.

U ceni boravka su: tursko kupatilo, hamam, finsko kupatilo, rekreacioni centar, fitness centar, aerobik, akvabik, pikado, boćanje, step-aerobik, tenis, stoni tenis, mini-fudbal, pilates, košarka, programi animacije (dnevni, večernji i tematske večeri u amfteatru), bioskop.

Uz doplatu: ležaljke sa baldahinom na plaži i na doku (tzv. “kabanjas”) i sve usluge koje joj pripradaju; Spa deo (sve masaže, tretmani lica, piling, wellness programi, programi ulepšavanja); frizer, proizvodi i usluge u svim prodavnicama, vodeni sportovi (motorizovani i mehanički), časovi ronjenja, časovi tenisa i osvetljenje teniskog terena, najam jahti i vožnja istim, najam vozila, ostale usluge na zahtev klijenta.

Sobe: deluxe sobe u glavnoj zgradi ili u bašti sa pogledom na kopno (ili po izboru putnika pogled more) veličine oko 42m² sa kupatilom (Tuš WC i fen za sušenje kose), mini-bar (dnevno se dopunjava sa vodom), klima uredjaj, bežični internet, SAT TV uredjaj, sef (besplatno korišćenje), aparat za pripremu kafe / čaja, set sa kafom i čajem (dnevno se dopunjava), balkon. Promena posteljine i peškira je svakog dana. Family suite veličine oko 72m² sa velikim ulaznim delom, dve odvojene spavaće sobe (svaka sa zasebnim kupatilom), mini-bar (dnevno se dopunjava sa vodom), klima uredjaj, bežični internet, SAT TV uredjaj, sef (besplatno korišćenje), aparat za pripremu kafe / čaja, set sa kafom i čajem (dnevno se dopunjava), balkon. Promena posteljine i peškira je svakog dana.

Ishrana: all inclusive (doručak, ručak i večera su “švedski sto” - samoposluženje, izbor obroka)

PO OSOBI u € na bazi PAKET ARANZMANA,10/11 nocenja,na bazi ULTRA ALL INCLUSIVE:

Dinarski deo aranžmana, 1.990 RSD – plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine

Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Legenda:

 N – noćenje, ND – noćenje sa doručkom, PP – polupansion, ALL – all inclusive; PV – soba sa pogledom na park, SV – soba sa pogledom na more; std – studio, app – apartman; 1/2 - dvokrevetni, 1/3 – trokrevetni, 1/4 – četvorokrevetni, +1 – pomoćni ležaj.

Program putovanja:

1.dan Beograd – Bodrum, Dalaman ili Antalija - Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla“ - dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Poletanje čarter leta za Tursku. Čarter let u trajanju od oko 2h na relaciji Beograd – Bodrum,  Beograd – Dalaman, ili Beograd - Antalija. Po sletanju transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel posle 14h po lokalnom vremenu. Noćenje.

2.dan – 10.dan/11.dan – Bodrum/Kusadasi/Marmaris/Didim ili Lara/Belek/Kemer/Side/Alanja. – Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge u izabranoj destinaciji. Slobodno vreme za odmor, individualne aktivnosti ili fakultativne izlete po želji putnika u pratnji lokalnog vodiča.

11.dan/12.dan – Bodrum, Dalaman ili Antalija – Beograd. Izabrana usluga. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima, u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Transfer do aerodroma u Turskoj. Čarter let za Beograd u trajanju od oko 2h na relaciji Bodrum – Beograd, Dalaman - Beograd ili Antalija - Beograd. Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla“. Kraj programa.

Aranzman obuhvata:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Bodrum-Beograd, Beograd – Dalaman - Beograd ili Beograd-Antalija-Beograd
 • 10/11 noćenja u izabranom  hotelu na bazi  odabrane usluge
 • Transfere aerodrom-hotel-aerodrom
 • Usluge predstavnika
 • Organizaciju putovanja u celini

Aranzman ne obuhvata:

 • Aerodromske takse 37,40 € (aerodrom Beograd –21,42 €, aerodrom Bodrum, Dalaman ili Antalija – 15 €, DCV taksa – taksa direktorijata za civilno vazduhoplovstvo 0,98 € , deca od 0 do 2 god: besplatno)
 • doplata za YQ taksu 10 € (taksa za poskupljenje goriva. Njena visina zavisiće od devijacije cene goriva i biće objavljivanja 2 puta mesečno)
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za sve putnike starosti 6 meseci do 80 godina starosti – za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji;
 • Fakultativne izlete i ekskurzije;
 • Individualne troškove putnika.

NAPOMENE u vezi avio prevoza:

 • tačno vreme poletanja aviona u odlasku i povratku, avio kompanija i Organizator putovanja će objaviti 48 - 24 sata pre poletanja. Obaveza putnika je da se dva dana pre puta informišu o tačnom vremenu dolaska na aerodrom i o vremenu poletanja aviona.
 • raspored i vreme poletanja, kao i eventualna kašnjenja, zavise isključivo od avio kompanije i aerodroma.

Organizator ovog putovanja je T. A. Oktopod travel Licenca Ministarstva Turizma OTP 130/2010. od 05.02.2010.godine. .Ovlasceni subagent Globus travel shop

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz