Bec Docek 2019 » Bus 3 Nocenja»Polazak iz NISA» Siguran polazak

Cena:Od 149€
PROGRAM BROJ 6.

bec 3 noci,bec 3 noci,bec 3 noci,bec 3 noci,bec 3 noci,bec 3 noci,bec 3 noci

BEC NOVA GODINA

BEČ – „GRAD MUZIKE” je glavni grad Austrije, razvio se kao keltsko naselje na obali Dunava i postao jedan od najvažnijih rimskih baza centralne Evrope. Jedan je od najlepših gradova u Evropi, podeljen je na 23 okruga i broji oko 1,5 miliona stanovnika. Jedna od mnogobrojnih fascinantnih građevina, palata Šenbrun, nekada korišćena kao letnja rezidencija Habsburgovca, građena je kao rival Versaju.

TERMIN : 29.12.-03.01.2019.

PAKET ARANZMAN: 6 dana 3 nocenja ,autobusom

POLAZAK

BEOGRAD

JAGODINA

BATOČINA

NIŠ

POJATE

LESKOVAC

PROKUPLJE

Hotel Ibis buget 2* (rasprodato)

149€ 

155€ 

159€ 

165€ 

Hotel ARION Airport 4*

159€ 179€

165€  185€

169€ 189€

175€ 195€

 

BANSKO ZIMA 2019 - kompletna ponuda hotela 

BOROVEC ZIMA 2019 - kompletna ponuda hotela

PAMPOROVO ZIMA 2019- kompletna ponuda hotela

KOPAONIK ZIMA 2019 - kompletna ponuda hotela

Pogledajte kompletnu ponudu putovanja GRADOVI EVROPE 

Pogledajte kompletnu ponudu za DOCEK NOVE GODINE 2019 

Program putovanja

1.dan SUBOTA - 29.12.2018. NIŠ 
Polazak iz Niša u kasnijim popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Mađarsku prema Beču.

2.dan NEDELJA - 30.12.2018. OUTLET PARNDORF (www.designeroutletparndorf.at)– BEČ

Dolazak u Austriju u jutarnjim satima. Po dolasku, svraćanje u OUTLET CENTAR - PARNDORF, tržni centar koji je sagrađen kao mali grad, sa kućama u tradicionalnom austrijskom stilu, parkovima, fontanama, trgovima i ulicama, pored 140 butika sa garderobom i obućom, postoje kafići i restorani i dečije igraonice, slobodno vreme za šoping. Nastavak putovanja ka Beču. Dolazak u Beč. Po dolasku panoramski obilazak grada: Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, jevrejska četvrt, zabavni park Prater, i šetnja kroz prvi becirk – Stefanova katedrala, Stefanov trg i Kertner ulica. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Noćenje.

3.dan PONEDELJAK - 31.12.2018. BEČ

Doručak. Nakon doručka mogućnost fakultativnog odlaska u Bratislavu – glavni grad Slovačke. Po dolasku panoramski obilazak grada: brdo Slavin, tvrđava, Jevrejska četvrt, Katedrala Sv. Martina, Stari trg, biskupska palata, palata Gaskalović, Staro mesto sa starom gradskom većnicom. Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. (moguce je organizovati odlazak do OUTLET-a PARNDORF gde bi bilo slobodno vreme za novogodišnji shopping do povratka grupe iz Bratislave) Povratak u hotel, pripreme za odlazak u grad gde ćemo na nekom od mnogobrojnih gradskih trgova dočekati Novu 2018 godinu uz vatromet i kuvano vino. Organizovani povratak u hotel autobusom (oko 2h ujutru).  Noćenje.

4.dan UTORAK- 01.01.2019. dan za kulturu BEČ-DVORAC ŠENBRUN-BELVEDERE-HUNDERTWASER-repriza na Prateru

Doručak. Fakultatvni obilazak dvorca Šenbrun – letnje rezidencije Habsburgovaca. Razgledanje carskih prostorija i odaja i šetnja prelepim parkom. Nakon obilaska dvorca Šenbrun slobodno vreme u gradu   i … ili fakultativno obilazak dvorca Belvedere (Dvorac ili palata Belvedere predstavlja prostranstvo sačinjeno jednim od najlepših baroknih ansambla na svetu koje je  okruženo prelepo uređenim parkovima i vrtovima. On je ujedno i jedan od najvećih atrakcija i zaštitnih znakova Beča. Njega čine gornji i donji Belvedere I već pomenuti parkovi i vrtovi. Ovo velelepno zdanje je izgrađeno u 18. veku za princa Eugena Savojskog u bečkom trećem becirku (bečka gradska opština), koju takođe nazivaju i Landstraße. Ona je predstavljala letnju rezidenciju, a izgradio je barokni arhitekta Johann Lukas, koji je bio miljenik princa Eugena. Princ je takođe doveo i venecijanskog kipra Đovani Staneti koji je bio desna ruka arthitekte Lukasa i bio je zadužen da osigura pravi italijanski kiparski doprinos) i Hundertwaser ( Zaigrani Hundertwasser jedan je od bečkih simbola. Najpoznatije njegovo ostvarenje u Beču jeste stambeni kompleks u četvrti Landstraße, prikladno nazvan Hundertwasserova kuća, odnosno Hundertwasserhaus.)

Nastavak dana i fakultativno repriza novogodišnje večeri u zabavnom parku Prater koji je  najpoznatiji austrijski zabavni park. U Prateru možete posetiti brojne atrakcije - muzej Madam Tiso, Planetarium, Praterturm, simbol Pratera - Rizenrad. Povratak u hotel, Noćenje.

5.dan SREDA- 02.01.2019. BEČ- DUNAVSKI TORANJ 

Doručak. Napuštanje hotela,  polazak ka centru grada i dalje fakultativno ka još jednoj atrakciji Beča – Dunavskom tornju gde ćete uz kolače i kafu biti u mogućnosti da uzivate u prazničnoj panorami Beča. Posle obilaska Dunavskog tornja, polazak ka centru grada, kompletiranje grupe i  u ranijim popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Srbiju prema Nišu.

6.dan ČETVRTAK -03.01.2019. NIŠ

Dolazak u Niš u  jutarnjim časovima. vreme dolaska zavisi od dužine čekanja na graničnom prelazu, na šta organizator ne može da utiče).(Kraj usluga).

Aranzman obuhvata

 • prevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj  relaciji,
 • smeštaj u hotelu 4*  hotel ARION  Airport 4* www.arion-airporthotel.com ili hotel Ibis buget 2* https://www.booking.com/hotel/at/ibis-budget-wien-messe.sr.html, na bazi 3 noćenja sa doručkom – švedski sto, u 1/2, 1/3 sobama,
 • razgledanje prema programu,
 •  turistički vodič tokom putovanja

Aranzman ne  obuhvata

 • međunarodno zdravstveno osiguranje za EU
 • individualne posete, ulaznice, karte za gradski prevoz
 • fakultativni izleti

CENE FAKULTATIVNIH  IZLETA PO OSOBI (deca od 2-12 god imaju popust)

 • obilazak  Dunavskog tornja – 15€/10€ deca,
 • dvorac Belvedere i  Hundertwaser – 5€,
 • obilazak dvorca Šenbrun – 20€/15€ deca,
 • izlet do Bratislave – 15€
 • repriza na Prateru – 5€
 • odlazak u OUTLET PARNDORF – 10€

Popusti i Doplate  obuhvata

 • umanjenje za sopstveni prevoz je 20€ po osobi, na cenu iz Niša.
 • Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi

Opis smestaja

hotel ARION  Airport 4* www.arion-airporthotel.com


Smešten je u Schwechatuo 16 km od Beča,.O.Hotel poseduje restoran,recepciju, .Sobe poseduju TV sa kablovskim kanalima, kupatilo sa fenom, Wifi...

hotel Ibis buget 2* https://www.booking.com/hotel/at/ibis-budget-wien-messe.sr.html

NAPOMENA ZA HOTEL IBIS buget 2*: Tuš kabina se nalazi u sobi, ograđena staklom. Molimo Vas da detaljno pogledate slike na zvaničnom sajtu hotela.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene

kliknite na link

Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 50. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza preuzima pravo na spajanje grupe sa drugom agencijom i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.

organizator putovanja je MM Tours, licenca OTP br. 585/2010 Ovlasceni subagent Globus travel shop

Bec 3 Noci.Bec Docek 2019,Bec Nova godina, Autobusom 3 Noci,Bec 3 Noci.Bec Docek 2019,Bec Nova godina, Autobusom 3 Noci,Bec 3 Noci.Bec Docek 2019,Bec Nova godina, Autobusom 3 Noci

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz