Bari Pulja » Nova godina 2019. » 4 dana avionom » Carter Let

Cena:Od 345€
Program br.1

bari pulja nova godina 2019,bari pulja nova godina 2019,bari pulja nova godina 2019,bari pulja nova godina 2019,bari pulja nova godina 2019,bari pulja nova godina 2019,bari pulja nova godina 2019

Pulja je jedna od 20 pokrajina u Italiji. Nalazi se na jugoistoku zemlje i geografski bi mogla da se podeli na dve celine. Severni deo čini Bari, glavni grad regije i poluostrvo Gargano, dok je južni deo poznat po interesantnim gradićima kao što su Alberobelo, Polignano, Leće.  Bari je glavni grad ove pokrajine i deveti po veličini grad u Italiji, poznat je i kao grad Svetog Nikole čije se mošti nalaze u gradskoj katedrali.

Pulja je poznata iz po slikovitom opisu “peta italijanske čizme”. Ime je dobila po drevnom narodu Apulima, koji su naseljavali ovo područje još pre starog Rima. Kao zemlja između dva mora, Jadranskog i Jonskog, ovo je izrazito pomorska oblast sa dugom obalom.

Ovde su nastajale legende i stvarali se heroji, a svoje puteve ukrštali Grci, Rimljani, Iliri, Vizantinci i Arapi, čiji su se brodovi, ljudi, roba i kulture oduvek mešale i kretale između dve obale, između Zapada i Istoka.

Pulja sa svojim prepoznatljivim belim gradićima, utvrđenjima, ravnom, nerazuđenom obalom i kristalno čistim morem predstavlja jedan od najinteresantnijih delova Italije, drugačiji po arhitekturi, neotkriven i zanimljiv.

PAKET ARANZMAN: 4 dana 3 nocenja, avionom

30.12.2018.-02.01.2019.

Hotel/kategorija

Tip sobeUsluga 30.12.2018. – 02.01.2019.

4 dana / 3 noćenja

 

BOSTON 3*

 

1/2

BB345

treća osoba

285

doplata za 1/1

80

 

ORIENTE 4*

 

1/2

BB355

treća osoba

315

doplata za 1/1

125

 

GRANDE DELLE NAZIONI 5*

 

1/2BB425
treća osoba

335

doplata za 1/1

130

BANSKO ZIMA 2019 - kompletna ponuda hotela 

BOROVEC ZIMA 2019 - kompletna ponuda hotela

PAMPOROVO ZIMA 2019- kompletna ponuda hotela

KOPAONIK ZIMA 2019 - kompletna ponuda hotela

Pogledajte kompletnu ponudu putovanja GRADOVI EVROPE 

Pogledajte kompletnu ponudu za DOCEK NOVE GODINE 2019 

1.dan (nedelja, 30.decembar)

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije  dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Bari kompanijom Air Serbia u prepodnevnim časovima. Po sletanju u Bari odlazak na panoramsko i pešačko razgledanje grada sa vodičem, Katedrala Svetog Sabinija, Bazilika Svetog Nikole, Normanski zamak Svevo, stari grad (bez ulasla u objekte). Transfer do hotela, smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2.dan (ponedeljak, 31.decembar)

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet do Alberobela koji je poznat po tradicionalnim kućicama (truli) koje predstavaljaju jedan od najvećih vanvremenskih primera italijanske narodne arhitekture. Lokalni stanovnici su došli na ideju građenja Truli, jedinstvenih privremenih kuća građenih od kamena. Proces transformacije i oporavka, kao i originalnost rada, obezbedili su ovim građevinama priznanje Svetske baštine. Šetnja gradom sa vodičem a nakon toga slobodno vreme. U povratku ka Bariju poseta primorskom gradiću Polignano koji je 2016.-te godine proglašen za jednu od pet omiljenih destinacija za letovanje Italijana. Povratak u hotel. Individualan doček Nove Godine Slobodno vreme. Noćenje. (Cena izleta po osobi 40 eur)

3.dan (utorak, 01. januar) SREĆNA NOVA GODINA!

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet za Materu. Vožnja slikovitim krajem do gradića Matera koja će biti Evropska prestonica kulture 2019. godine, ovaj grad je postao poznat u Italiji po starom gradu Sassi di Matera (Kamenje Matere). Poseta starom gradu koji se zbog svojih karakteristika nalazi na Uneskovoj listi svetske kulturne baštine. Današnji grad broji oko 60.000 stanovnika, a zanimljivo je da mnogi meštani žive u kućama svojih predaka koje su napravljene pre više od 9.000 godina. Zahvaljujući svom položaju, Matera je stari izgled sačuvala tokom vekova. Slobodno vreme. U povratku ka Bariju kratka poseta gradu Altamura, čuveni grad hleba. Razgledanje starog gradskog jezgra, kratko slobodno vreme. Povratak u Bari. Noćenje. (Cena izleta po osobi 40 eur)

4.dan (sreda, 02.januar)

Doručak. Odjava iz hotela, koferi se mogu ostaviti u sobi za prtljag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do organizovanog transfera na aerodrom. Transfer od hotela do aerodroma. Direktan povratni let za Beograd. Po sletanju u Beograd kraj programa.

Aranzman obuhvata

 • Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Bari-Beograd sa avio kompanijom Air Serbia (direktan čarter let);
 • Smeštaj u hotelu po izboru na bazi 3 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem;
 • Transfere prema programu;
 • Panoramsko razgledanje grada;
 • Usluge vodiča na srpskom jeziku tokom celog programa putovanja;
 • Troškove organizacije i vođenja putovanja;

Aranzman ne obuhvata

 • Aerodromske takse 40,40 € na dan objavljivanja programa (Beograd 22,40 eur, Bari 18 eur)plaćanje u agenciji u dinarskoj protivvrednosti (cena je podložna promeni)
 • Fakultativne izlete
 • Putno zdravstveno osiguranje, samo za DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE ILI ZA STRANE DRŽAVLJANE SA TRAJNIM PREBIVALIŠTEM U SRIBIJI – plaćanje u agenciji.
 • Individualne troškove putnika

Hotel Boston 3* Via Piccinni, 155, 70122 Bari  www.bostonbari.it

Boston je smešten u samom centru Barija, na 450 m od ulaza u stari grad i udaljen je 1 km od Katedrale Svetog Nikole. Hotel nudi jednostavno opremljene klimatizovane sobe sa kupatilom, televizorom, telefonom. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Hotel Oriente 4* Corso Cavour 32, 70122 Bari www.orientehotelbari.com

Se nalazi u centru Barija, u renoviranoj stilskoj zgradi,  800 m je udaljen od centra starog grada. Poseduje 75 soba i sve su komforno opremljene, imaju minibar, telefon, tv. U sklopu hotela nalaze se restoran, kongresna sala, terasa na krovu sa panoramskim pogledom na grad. Doručak se služi po principu samoposluživanja u hotelskom restoranu.

Hotel Grande Albergo Delle Nazioni 5* Lungomare Nazario Sauro 7, 70121 Bari 

www.grandealbergodellenazioni.com

Smešten u jednom od najlepših bulevara u grada uz obalu mora ovaj elegantni hotel nalazi se u blizini starog grada. Udaljen je 1,5 km od Crkve Svetog Nikole i centra Barija. Ima 115 soba, rasporedjenih na 6 spratova. Sobe su prostrane, elegantne, klimatizovane sa enterijerom u svetloplavoj boji u primorskom stilu, sadrže  sopstveno kupatilo. Hotel poseduje restoran i prostranu terasu sa pogledom na more.  Hotel ima wellnes centar (uz doplatu). Doručak se služi u hotelskom restoranu.

Cene fakultativnih izleta

Opisi izleta su sadržani u programu putovanja. Fakultativni izleti se plaćaju isključivo u agenciji prilikom rezervacije aranžmana. Minimum za realizaciju je 40 prijavljenih putnika, po izletu. Putnici se mogu opredeliti za pojedinačni izlet po izboru ili se mogu prijaviti na ceo paket od 2 navedena izleta:

Naziv Izleta

Cena po osobi–PRIJAVA I PLAĆANJE U AGENCIJI

Alberobelo i Polignano

40
Matera i Altamura

40

PAKET DVA IZLETA

75

Napomena:

 • Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe!
 • Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!
 • Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja).
 • Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00 h.
 • Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima
 • Agencija nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
 • Dozvoljena količina predatog prtljaga je 23 kg.
 • Jednokrevetne i trokrevetne sobe su ograničenog broja i konačna potvrda se dobija u roku od 24 časa.

 

VAŽNE NAPOMENE:

 • KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.
 • ORGANIZATOR IMA PRAVO DA 5 DANA PRED PUT OTKAŽE PUTOVANJE USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA ILI PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.
 • MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE
 • Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 120 putnika.
 • Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 40 putnika (po navedenim cenama).
 • Rok za prijavu za putovanje je najkasnije 7 dana pre termina putovanja ili do popune mesta.
 • Program br.1 od 11.10.2018.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene

kliknite na link

Licenca Ministarstva Turizma OTP 179/2010. od 09.02.2010.godine.

Uz ovaj program vaze opšti uslovi organizatora putovanja agencije “EUROJET” usklađeni sa YUTA standardom Ovlasceni subagent Globus travel shop

Bari Pulja Nova Godina 2019,Bari Docek 2019,Italija Nova Godina 2019,Bari Pulja Nova Godina 2019,Bari Docek 2019,Italija Nova Godina 2019,Bari Pulja Nova Godina 2019,Bari Docek 2019,Italija Nova Godina 2019,Bari Pulja Nova Godina 2019,Bari Docek 2019,Italija Nova Godina 2019

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz