Bugarska Zima 2021 » Covid Safe Hoteli » SIGURNO ZIMOVANJE

Cena:Od 99€

bansko zima 2021 rani buking,bansko zima 2021 rani buking 

Globalna situacija izazvana pandemijom virusa COVID-19 primorala nas je da naše klijente dodatno obezbedimo, pre svega zdravstveno, a potom i njihov novac. U ponudi agencije Globus travel , u buduće, nalaziće se samo objekti koji poštuju preporuke zdravstvene struke za suzbijanje širenja virusa COVID-19. Kako bi zaštitili novac naših klijenata, pokrenuli smo program “COVID SAFE HOTEL”.

Šta podrazmeva program COVID SAFE HOTEL?
1. Navedena oznaka garantuje da hotel posluje u skladu sa preporukama zdravstvene struke za suzbijanje širenja pandemije.
2. U slučaju da klijent, do 24 h pre početka realizacije putovanja, oboli od virusa COVID-19, garantujemo povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.
3. Ukoliko klijent, do 01.12.2020. godine, iz bilo kog razloga (gubitak posla, nemogućnost dobijanja godišnjeg odmora, zdravstveni razlozi itd.) želi da otkaže aranžman, garantujemo povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.

NAPOMENA: od trenutka otkaza aranžmana, u roku od 7 dana, klijenti su u obavezi da agenciji dostave PCR test pozitivan na COVID-19, kako bi stekli pravo na povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.

»Bugarska - Zima 2021«

 

Zima 2021 - Bansko je ski centar koji se nalazi u jugozapadnoj Bugarskoj na planini Pirin. Planina je pod zaštitom Svetskog prirodnog nasleđa. Udaljen je od Sofije 170km, a od Beograda 570km. Sam grad, okružen planinama Pirin i Rila, poznat je po svojim kulturnim znamenitostima.

Ski sezona traje od decembra do aprila, a ski staze su na visinama od 960m - 2600m n/v. Od samog turističkog centra vozi gondola koja dužinom od 6km vodi do ski terena na planini Pirin.

Kao relativno mlad ski centar sa odličnim vremenskim uslovima, aktivnim dnevnim i noćnim životom, poseduje staze kako za početnike tako i za vrhunske skijaše.

»RANI BUKING - Hoteli u Bugarskoj Sezona 2020/2021.«

KOMPLETNA PONUDA COVID SAFE HOTELA - Sve na jednom mestu!

Spisak objekata iz programa COVID SAFE HOTEL:

Hoteli u Banskom :

(kliknite na naziv hotela kako biste pogledali ponudu)

Hoteli u Borovecu:

(kliknite na naziv hotela kako biste pogledali ponudu)

Hoteli u Pamporovu

(kliknite na naziv hotela kako biste pogledali ponudu)

Svi hoteli pridržavaju se preporuka Bugarske Vlade i Ministarstva zdravlja, kao i preporuka Svetske zdravstvene organizacije i lokalnih zdravstvenih odeljenja, te u skladu sa tim preduzimaju stroge mere sa ciljem suzbijanja pandemije SARS-CoV-19

 

Aranžman NE obuhvata

  • Boravišna taksa 1 eur po osobi po danu, obavezno plaćanje u agenciji;
  • Ski pass;
  • Prevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Beograd - Niš – Bansko - Niš - Beograd;
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje - za skijaše preporučujemo doplatu za ski rizik.
  • Ski pass + najam skija i štapova  za 6 dana 

Prevoz

  • AUTOBUSKI PREVOZ (aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika):
    Autobuski prevoz na relaciji Beograd – Bansko – Beograd visokopodnim autobusima turističke klase (audio, video, klima);***U pojedinim smenama moguće je da će polazak biti pomeren ranije/kasnije kako bi se izbeglo putovanje tokom praznika i proslava.NAPOMENE:Prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.Sedište u autobusu: Ukoliko stranke žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedistu. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele određeno sedište u autobusu.

Organizator putovanja je turistička agencija SKI & SUN Travel, licenca OTP 39/2020

Ovlasceni subagent Globus travel shop

 

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz