BANSKO Vikend putovanje » RELAX VIKEND »

Cena:Od 94€

bansko vikend putovanje,bansko vikend putovanje,bansko vikend putovanje,bansko vikend putovanje,bansko vikend putovanje,bansko vikend putovanje

Bansko putovanje

Program putovanja

1.dan Beograd/Niš – Rilski manastir – Bansko:
Polazak iz Beograda oko 06:00h, iz Niša oko 09:00h. Vožnja magistralnim putem kroz Srbiju i Bugarsku uz obavljanje kraćih graničnih formalnosti. U podnevnim časovima dolazak u Rilski manastir i obilazak manastirskog kompleksa. Rilski manastir je najveći i najpoznatiji pravoslavni manastir u Bugarskoj. Nalazi se u jugozapadnom delu Bugarske, na planini

Rila, na 1147 m nv. Od Sofije je udaljen 117 km. Prema predanju, manastir je osnovao pustinjak Sveti Jovan Rilski (Ivan Rilski) koji je živeo u obližnjoj pećini. Od 1983. godine nalazi se pod zašzitom UNESCO-a.

Nakon obilaska sledi nastavak puta ka Banskom. Dolazak u Bansko u popodnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za šetnju gradom i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

 

2.dan Bansko:
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativno: odlazak do “Regnum Banya Termal” – otvoreni bazen sa termalnom vodom.
Regnum Banya Termal pruža gostima ekskluzivnu priliku da uz doplatu iskoriste prednosti čistih mineralnih voda koje nudi selo Banya. Kompleks sadrži: dva otvorena bazena sa mineralnom vodom i delom za decu, spoljašnji đakuzi sa mineralnom vodom, saunu, parno kupatilo.
Večera u hotelskoj mehani sa muzičkim programom. Noćenje.

3.dan Bansko – Sofija – Niš/Beograd:
Doručak. Napuštanje hotela. Okupljanje grupe i polazak za Sofiju. Sofija, glavni grad Republike Bugarske nalazi se u Sofijskom polju, u podnožju planine Vitoša, na 550 m nv. Kroz grad protiče nekoliko manjih reka, kao što su Vladajska i Perlovska, a najveća bugarska reka Iskar protiče istočno od grada. Tokom istorije, grad je više puta menjao ime – Serdika, Sredec , Trijadec, Sofija.

Razgledanje grada u pratnji vodiča. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima nastavak puta ka Srbiji. Dolazak u Niš/Beograd u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.

PAKET ARANZMAN : autobuski prevoz i 2 polupansiona ,po osobi

Termin putovanja Hotel 3* Hotel 4*
23.10. – 26.10. 10.990 rsd 12.490 rsd
11.11. – 14.11. 10.990 rsd 12.490 rsd
13.11. – 16.11. 10.990 rsd 12.490 rsd

Napomena: Za polaske od Pojata do Dimitrovgrada cena se umanjuje za 1.000 rsd

Pogledajte kompletnu ponudu putovanja GRADOVI EVROPE 

Aranzman obuhvata

  • Prevoz autobusom visoke turističke klase na relacijama navedenim u programu;
  • Smeštaj u hotelu u Banskom sa 3* ili 4* na bazi 2 polupansiona (doručak i večera – samoposluživanje);
  • Obilazak Rilskog manastira;
  • Obilazak Sofije;
  • Troškove organizacije i pratioca grupe.

Aranzman ne obuhvata

  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
  • Individualne troškove putnika.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene

kliknite na link

*Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi.

Aranžman je rađen na bazi minimum 50 punoplativih putnika, minimalni broj putnika za realizaciju ovog programa je 50. U slučaju manjeg broja putnika, agencija zadržava pravo povećanja cene ili spajanja sa drugom agencijom. U slučaju otkaza, otkazni rok agencije je minimum 5 dana pre početka putovanja..

Uz ovaj cenovnik vaŽe opštu uslovi putovanja Ski Sun OTP 39/2020 Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja organizatora  .Ovlasceni subagent Globus travel shop

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *