BALI – Gili Ostrva – Java 14 Dana » April – Septembar 2019 » Sigurni polasci

Cena:Od 1249€
Paket aranzman sa avio taksama

bali,bali,bali,bali,bali,bali,bali,bali,bali,bali,bali,bali,bali,bali,bali,bali,bali,bali,

PAKET ARANZMAN 12 nocenja 14 dana (Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič) 

Hotel 3*
1599€ 1349€ – Promocija!

28.04 – 11.05.2019.
26.05 – 08.06.2019.
22.06 – 06.07.2019.
01.07 – 15.07.2019.
13.07 – 27.07.2019.
12.08 – 26.08.2019.
14.09 – 27.09.2019.

Za prijave i uplate avansa do 21.02. od min. 500€ cena je 1299€
Za prijave i uplate u celosti do 21.02. cena je 1249€


Hotel 4*
1699€ 1399€ – Promocija!

28.04 – 11.05.2019.
26.05 – 08.06.2019.
22.06 – 06.07.2019.
01.07 – 15.07.2019.
13.07 – 27.07.2019.
12.08 – 26.08.2019.
14.09 – 27.09.2019.

Za prijave i uplate avansa do 21.02. od min. 500€ cena je 1349€
Za prijave i uplate u celosti do 21.02. cena je 1299€

Program putovanja

1. dan: Beograd – Bali

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let za Denpasar sa usputnim presedanjem.

2. dan: Bali

Dolazak na Bali. Transfer do smeštaja. Smeštanje i odmor. Slobodno vreme za privikavanje. Bujno vulkansko ostrvo Bali, ukrašeno je netaknutim plažama, rekama, smaragdnim pirinčanim poljima i sjajnom arhitekturom. Plaže su idealne i za aktivnosti i za relaksaciju, a prilika za snorkling ima u izobilju. Noćenje

3. dan: Bali

Nakon budjenja, odlazak na najpopularniju plažu Kuta. U popodnevnim satima uživaćemo u zalazaku sunca, koktelima… Kuta i Legian su centri noćnog života na Baliju. Veliki broj klubova, barova i diskoteka obećavaju dobar provod. Tu je i veliki broj restorana, od svetski poznatih restorana brze hrane, pa do mnogo interesantnijih tradicionalnih takozvanih Warung-a, gde možete probati veoma ukusnu balinežansku hranu. Uveče izlazak u neki od mnogobrojnih barova, klubova… Noćenje.

4. dan: Bali – Nusa Dua

Ujutru fakultativni odlazak na Nusa Dua plažu, poznatu po belom pesku, luksuznim hotelima, golf terenima. Idealna za odmor kupanje i uživanje na pesku. Zatim odlazak na plažu Tanjung Benoa. Ovde možete probati razne sportove  poput skijanja na vodi, paraselinga, vožnje skutera… Povratak u smeštaj. Noćenje.

5. dan: Bali – Uluwatu

Ujutru fakultativni odlazak na sam jug ostrva, poseta plažama Pandawa, Padang Padang, Dreamland. Slobodno vreme. Predveče fakultativan odlazak do hrama Uluwatu, čuveni hindu hram, gde možete uz zalazak sunca videti Kećak ples. Tradicionalni balinežanski ples koji predstavlja borbu dobra i zla. Kao deo poznatog Ramayana Epa izvodi se u amfiteatru sa preko 100 plesača, vrlo impresivno, bez muzike, samo sa različitim glasovima i ritmovima. Povratak u smeštaj. Noćenje.

6. dan: Bali – Ubud 

Ujutru fakultativni obilazak centralnog Balija. Posetićemo centar umetnosti Ubud, gde možete kupiti tradicionalne balinežanske suvenire: predmete od drveta (balinežanske maske), zatim predmete od kamena, nakit od srebra i zlata, umetničke predmete, slike na svili. Ubud je grad poznat po slikarstvu, umetničkim ateljeima, galerijama, performansima, muzejima. Cenkanje je svuda neizbežno i preporućljivo. U Ubudu ćemo posetiti Monky Forest. Slobodno vreme. U večernjim satima povratak u smeštaj. Noćenje.

7. dan: Bali – vulkan Batur

Fakultativni treking do vulkana Batur. Polazak iz hotela u 2 ujutru. Treking  traje 4 sata na visini oko 1700 m. Tokom trekinga videćemo dva kratera od kojih je jedan aktivan i fenomenalni izlazak sunca. Vulkan pušta dim na sve strane. U podnožju vulkana nalazi se jezero Batur, na čijoj obali se opuštamo u termalnim izvorima Toya Devasya, nakon završenog trekinga. Na povratku ka hotelu proćićemo kroz selo Kintamani, odakle se vidi vulkan, kaldera i jezero Batur. Povratak u smeštaj. Noćenje.

8. dan: Bali – Gili

Slobodno vreme na Baliju ili mogućnost dvodnevnog fakultativnog odlaska do Gili Trawangan ostrva– sa belim peščanim plažama, koralnim grebenima, bez automobila, motora i ostalih ometajućih faktora današnjice, Gili je idealna destinacija za tropski beg od stresne svakodnevice. U jutarnjim časovima transfer do luke i vožnja brodom do ostrva. Smeštamo se u sobe i slobodno vreme za uživanje na jednim od najlepših plaža u ovom delu sveta. Noćenje

9. dan: Gili – Bali

Pakujemo stvari i u dogovoreno vreme napuštamo ostrvo. Ukrcavamo se na brod i vožnja do Balija.  Transfer do smeštaja. Slobodno vreme na Baliju. Predlažemo vam odlazak do Kute gde se možete videti kako izgleda noćni život na Baliju. Noćenje

10. dan: Bali – Pura Lempuyang – Tirta Gangga

Fakultativni odlazak u istočni deo ostrva. Posetidemo Pura Lempuyang, hram koji se nalazi na uzvišenju u okolini najviše planine i vulkana Agung sa koje se pruža spektakularan pogled na ovaj aktivni vulkan. Uživamo u smirujućoj tišini, pričamo sa monasima, pravimo fotografije i kupujemo lokalne suvenire. Nastavljamo ka Tirta Gangga. Nekadašnja kraljevska palata, smatra se jednim od najlepših lokaliteta na Baliju. Sastoji se od vodenih bazena sa lokvanjima i fontanama, okruženih prelepim vrtom i kamenim statuama. Na putu ka hotelu svratićemo u tradicionalno selo Tenganan Bali Aga i upoznati se sa životom i običajima lokalnih žitelja. Povratak u smeštaj. Noćenje.

11. dan: Bali – Džogdžakarta

Slobodan dan ili fakultativni odlazak do Jave. Rani jutarnji let do grada Džogdžakarta, posetićemo najznačajniji budistički hram Borobudur i Hindu hram Prambanan. Povratak u Džogdžakartu i šetnja po centru grada, posetićemo Taman Siri, ostatke vodene palate iz 1765. godine, zatim Kraton kompleks nekadašnju sultanovu rezidenciju. Slobodno vreme u ulici Malioboro do polaska u dogovoreno vreme  i transfer do aerodroma. Let za Bali i transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje

12. dan: Bali – Sanur – Jimbaran

Slobodno vreme za istraživanje ostrva ili fakultativni izlet plaže Sanur i  Jimbaran – odlazak na plažu Sanur koja predstavlja idealno mesto kupanje – bez velikih talasa. Slobodno vreme za kupanje, sunčanje. Predveče odlazak na plažu Jimbaran, gde ćemo večerati  morske plodove i uživati u zalasku sunca. Povratak u hotel. Noćenje.

13. dan: Bali-Beograd

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj i imamo slobodno vreme do polaska na aerodrom. Ukoliko vreme dozvoljava, preporučujemo Vam da ga iskoristite za šoping i kupovinu suvenira u Kuti i Legianu. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma. Let za Beograd sa usputnim presedanjem.

14. dan: Beograd

Dolazak u Beograd na mesto polaska i sa osmehom na licu planiramo sledeće putovanje.

Aranzman obuhvata

  • Avio prevoz (Beograd-Bali–Beograd) sa uključenim svim taksama
  • Sve tranfere po programu putovanja
  • 12 noćenja na Baliju u odabranom hotelu
  • Troškove organizacije putovanja
  • Stručno vodjstvo puta / predstavnika agencije

Aranzman ne obuhvata

  • Individualne troškove
  • Fakultativne izlete i obilaske
  • Hranu
  • Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
  • Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje

Smestaj

Hotel Destiny 3* ili sl.

nalazi se u centru Seminjaka u 1/2 sobama. Hotel raspolaže modernim i komfornim dvokrevetnim sobama svaka sa klima uredjajem, sefom, besplatanim internetom. Svaka soba ima sopstveno kupatilo. Hotel poseduje bar, bazen i restoran internacionalne kuhinje. Hotel je udaljen od plaže oko 500m i u neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki broj kafića, restorana, prodavnica i suvenirnica.

Harris Hotel 4* ili sl. 

hotel se nalazi u Seminjaku. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo i klimu. U okviru smeštaja nalazi se bazen, restoran. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Hotel je udaljen od plaže oko 500m i u neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki broj kafića, restorana, prodavnica i suvenirnica.

Nacin placanja

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

Opis mesta

Bali je inspiracija, višedimenzionalno stanje uma, magično ostrvo prošarano netaknutim pejzažima, vulkanima, smaragdno-zelenim pirinčanim terasama i bujnim tropskim šumama koje odišu mirom i pružaju neiscrpan izvor energije. Ono što izdvaja Bali od drugih tropskih ostrva je tradicija i duhovnost nasmejanih meštana koji ponosno slave svoju kulturu i neguju identitet.

Balinežani su veoma pobožni i veruju u ,,karmu’’ ili dobro se dobrim vraća i ne čini drugima ono što ne želiš sebi. Upoznajte narod čija deca uče tri jezika: baležanski, jezik sa sveštenim licima, jezik sa prirodom i životinjama i ponesite sa sobom iskustvo prirodnog sklada i ljubavi.

Bali je dragulj Azije i tropsko ostrvo nasmejanih ljudi koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse, bilo da želite da se opustite na belim peščanim plažama ispod zelenih palmi i odmarate uz zvuke talasa koji zapljuskuju grebene, osetite blagodeti aroma i spa terapije, ispraznite vaš um uz jogu, tai či, surfujete ili se oprobate u cenkanju u nekom od mnogobrojnih tradicionalnih marketa. Bali je ostrvo koje je potpuno odolelo modernizaciji i globalizaciji i na kome se još uvek živi po pravilima koja se decenijama nisu menjala.

Fakultativni izleti i obilasci

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promene cena.

Plaže Uluwatu, Padang Padang, Pandawa, Dreamland 

Tokom ovog izleta, posetićemo plaže na samom jugu ostrva Bali, uživati u celodnevnom kupanju, posetiti veličanstveni hram Uluwatu, koji je smešten na samoj litici i odakle se pruža pogled na neverovatni zalazak Sunca i uživaćemo u tradicionalnom balinežanskom Kećak plesu koji predstavlja borbu dobra i zla. Kao deo poznatog Ramayana Epa izvodi se u amfiteatru sa preko 100 plesača, vrlo impresivno, bez muzike, samo sa različitim glasovima i ritmovima.

Ubud 

Tokom ovog izleta posetićemo centralni Bali. Posetićemo selo Batubulan, selo poznato po proizvodnji Batika, zatim selo Celuk, poznato po proizvodnji srebrnog nakita, selo Mas poznato po proizvodnji predmeta od drveta. Hramove Goa Gajah i Tirta Empul. Ubud je grad poznat po slikarstvu, umetničkim ateljeima, galerijama, performansima, muzejima. Naravno svuda je cenkanje neizbežno. U Ubudu ćemo posetiti Monky Forest. U kasnim popodnevnim satima povratak u smeštaj.

Plaže Sanur i Jimbaran

Odlazimo na plažu Sanur, koja predstavlja idealno mesto za kupanje, jer nema talasa i okružena je koralnim grebenima, pa je idealna za ronjenje. Uveče odlazak na plažu Jimbaran, gde se uživa u večeri, morskim plodovima i zalasku Sunca.

Nusa Dua plaža

Fakultativni odlazak na Nusa Dua plažu, poznatu po belom pesku, luksuznim hotelima, golf terenima. Idealna za odmor kupanje i uživanje na pesku. Zatim odlazak na plažu Tanjung Benoa. Ovde možete probati razne sportove poput skijanja na vodi, paraselinga, vožnje skutera… Povratak u smeštaj.

Istočni Bali

Dan predvidjen za posetu istočnom delu ostrva. Posetićemo Pura Lempuyang, hram koji se nalazi na uzvišenju u okolini najviše planine i vulkana Agung sa koje se pruža spektakularan pogled na ovaj aktivni vulkan. Uživamo u smirujućoj tišini, pričamo sa monasima, pravimo fotografije i kupujemo lokalne suvenire. Nastavljamo ka Tirta Gangga – vodenoj palati gde ćemo se osvežiti kupanjem u bazenima napunjenim vodom koja se sliva sa obližnjih planina. Na putu ka hotelu svratićemo u tradicionalno selo Tenganan Bali Aga i upoznati se sa životom i običajima lokalnih žitelja.

Tanah Lot, Canggu, Seminyak 

Poseta čuvenom hramu Tanah Lot, najznačajnije obeležje Balija, hram u moru koga zapljuskuju talasi. Nakon posete hramu, slobodno vreme na plažama Canggu i Seminyk. Popodne povratak u hotel.

Vulkan Batur – Treking 

Polazak iz hotela u 2h ujutru. Treking traje 2 sata u jednom pravcu na visini oko 1700 m. Tokom trekinga videćemo dva kratera, od kojih je jedan aktivan i fenomenalni izlazak Sunca. Vulkan pušta dim na sve strane. U podnožju vulkana nalazi se jezero Batur, na čijoj obali se opuštamo u termalnim izvorima Toya Devasya, nakon završenog trekinga. Na povratku ka smeštaju proćićemo kroz selo Kintamani, odakle se vidi vulkan, kaldera i jezero Batur.

Java – Jogjakarta, Borobudur i Prambanan 

Polazak iz hotela 5 ujutru, transfer do aerodroma i jednočasovni let do Jogjakarte. Po sletanju u Jogjakartu, transfer do grada i posetićemo Sultan Palatu i vodenu palatu, gradjevine iz 18 veka, zatim nastavljamo ka Borobuduru, najznačajnijem budističkom hramu iz 8. veka i Prambanan hinduističkom hramu posvećenom Božanstvu Shive. Transfer do aerodroma i let za Bali. Po sletanju na Bali, transfer do smeštaja.

Gili Ostrva – dvodnevni izlet

Arhipelag od 3 ostrva koja se nalaze severo-zapadno od ostva Lombok. Poznata su po koralnim belim plažama, šarenom podvodnom svetu, bez motornog saobraćaja, žurkama. Transfer iz hotela do luke u 7h ujutru. Polazak broda u 10h. Dolazak na Gili Trawangan, check in posle 13h. Slobodno vreme za kupanje, sunčanje, šetnju, snorkeling. Uveče možemo otići u neki od barova na plaži, noćenje. Nakon doručka, check out, polazak broda za Bali. Po dolasku u luku na Baliju, transfer do hotela.

Organizator putovanja Sonic tours,Licenca br. OTP 615/2010 od 26.08.2010.Uz ovaj program vaze opsti uslovi putovanja organizatora. Ovlasceni subagent T.A.Globus Travel Shop.

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz