AURA Analux apartmani » ZIMA i SRETENJE 2021.

Cena:SUPER PONUDA

Aura Analux apartmani, Aura Analux apartmani, Aura Analux apartmani, Aura Analux apartmani, 

ZLATIBOR

Apartmani Aura Zlatibor – locirani su u neposrednoj blizini centra . LUX su opremljeni, preovladava kombinacija kamena i drveta u kombinaciji sa vrhunskim osvetljenjem. U apartmanima nema suvišnog nameštaja pa odiše komforom. Današnji izgled apartman je delo vrhunskih dizajnera koji su sa puno ljubavi radili. Inspiraciju su pronalazili u predivnoj prirodi koja okružuje apartmane. Svaki apartamn poseduje kamin ćime se postize osećaj topline porodičnog doma. Apartmani Aura nude smeštaj u cetri svoja apartmana-studia :

Apartman Duplex AURA 1 – Veličine 80 m2 savršen za porodice, poslovne ljude koji uzivaju u komforu. Apartman koji može da ugosti do 6 osoba nudi prelep boravak za veče porodice. Dve odvojene spavaće sobe jedna sa francuskim dok druga ima dva singl kreveta.Duplex nema terasu.

Apartman AURA 2 – Veličine 48 m2 modernog LUX enterijera. Namenjen za parove ili porodice sa decom. Poseduje odvojenu spavaču sobu i dnevnu sobu. Odvojena kuhinja sa trpezarijom i moderno opremljeno kupatilo.

Apartman AURA 3 studio – Veličine 29 m2 savršeno mesto za parove koji zele udoban kvalitetan smestaj na Zlatiboru , topla preporuka za one koji žele da provedu odmor na Zlatiboru. Studio poseduje modernu kuhinju, trpezariju sa trpezarijskim stolicama, u dnevnoj sobi moderna ugaona na razvlačenje. Lux opremljeno kupatilo.

Aura Analux apartmani, Aura Analux apartmani, Aura Analux apartmani,

MAPA OBJEKTA:

CENE SU po STUDIU/APP,dnevno na bazi NAJMA:

Termin

FEBRUAR

MART 2021.

APRIL

MAJ 2021.

JUN

JUL 2021.

Usluga

NAJAM PO DANU

STUDIO 

Aura 3

( 2 odrasle i dete )

40€  35€ u pripremi

APARTMAN 

Aura 1 - Aura 2

( 4 odrasle i dete )

50€  45€ 

u pripremi

DUPLEX 

Aura 4

( 6 odrasle i dete )

70€  60€

u pripremi

POPUST 10% za rezervaciju boravka u Februar i Martu ( obracunava se na cene iz cenovnika ) 

MINIMALNI BORAVAK je 3 NOCENJA !


BANSKO ZIMA 2021 - kompletna ponuda hotela 

BOROVEC ZIMA 2021 - kompletna ponuda hotela

PAMPOROVO ZIMA 2021- kompletna ponuda hotela

KOPAONIK ZIMA 2021 - kompletna ponuda hotela

Pogledajte kompletnu ponudu putovanja GRADOVI EVROPE 

Aranzman  obuhvata:

 • smeštaj za izabrani broj noćenja

Aranzman ne  obuhvata:

 • individualne troškove,
 • prevoz koji je u sopstvenoj organizaciji gostiju.
 • Boravišnu taksu  - 120 din. dnevno po osobi, deca od 7-15 godina ostvaruju popust 50% od cene, dok deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Popusti-Doplate:

 • Deca do 2 godine gratis
 • Jedno dete do 7 godina u pratnji 2 odrasle osobe – GRATIS

Napomene:

 • S obzirom na najavljene izmene i dopune Zakona o porezu na dodatu vrednost, agencija upozorava putnike da će u slučaju da dođe do porasta stope PDV-a  za 10% doći do poskupljenja hotelskih usluga za isti procenat, za koji će putnici biti u obavezi da izvrše doplatu, u skladu sa članom 3, stav 1 i stav 2 Opštih uslova putovanja agencije
 • U većini hotela ulazak u sobe prvog dana je posle 14 h po lokalnom vremenu.
 • Potvrda rezervacije hotela se dobija u roku od 48 h. U slučaju nedobijanja potvrde, kupac ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog za rezervaciju.
 • U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije obratite nadležnim organima zemlje u kojoj boravite. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.
 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja

            Organizator putovanja objekat Aura Analux apartmani Zlatibor .Ovlasceni subagent globus travel shop

Aura Analux apartmani, Aura Analux apartmani, 

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz