Vila URANIA

Cena:Od 85€
Najam

asprovalta vila urania,asprovalta vila urania,asprovalta vila urania,asprovalta vila urania,asprovalta vila urania

Položaj: Vila Urania se nalazi uz samu plažu u okviru pešačke zone i gradskog šetališta. U neposrednoj blizini vile nalazi se parking, kao i veći broj prodavnica, restorana i taverni.

Sadržaj: Raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji se nalaze na prvom spratu vile i većina ima direktan ili bočni pogled na more.

Smeštaj: Svaka smeštajna jedinica ima opremljenu kuhinju sa elementima i posuđem za osnovno pripremanje i konzumiranje hrane za predviđeni broj osoba, kupatilo sa TWC-om, terasu, TV i klima uređaj.

GPS KOORDINATE: 40.718006   23.707961

Cene sa * podrazumevaju paket aranzman po osobi, 10 noci

Cene bez * podrazumevaju najam std/app po osobi, 10 noci

GRCKA LETO 2020 - Pogledajte kompletnu ponudu 

ASPROVALTA LETO 2020 - Pogledajte kompletnu ponudu

FIRST MINUTE POPUSTI

Popust na uplate u celosti za aranžmane u sezoni iznosi 15%

Paket aranžmani odnosno (prve tri i poslednje tri smene) nemaju popust.

Aranzman obuhvata:

 • Najam na bazi 10 noćenja u studiju ili apartmanu
 • Prevoz komfornim autobusom visoke turističke sa pratiocem grupe, samo u smenama gde su cene označene sa zvezdicom (paket aranžmani);
 • Usluge predstavnika agencije;
 • Troškove organizacije, rezervacije i izvođenja programa.
 • Prevoz komfornim autobusom visoke turističke klase sa pratiocem grupe, osim u smenama gde su cene označene sa zvezdicom (paket aranžmani);
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Doplate naznačene u programu
 • Ostale individualne i nepomenute troškove
 • Održavanje higijene u studijima/apartmanima za vreme boravka;
 • Fakultativne izlete;
 • Boravišna taksa u Grčkoj se naplaćuje u privatnom smeštaju, obavezna je, cena iznosi 0,5€ dnevno po smeštajnoj jedinici (studio/apartman). Cena boravišne takse je podložna promenama i plaća se na licu mesta.

Program putovanja:

1. dan – Sastanak putnika je pola sata pre zakazanog termina polaska autobusa na dogovorenoj lokaciji u mestu. Polazak autobusa iz Bačke Palanke u 19h sa perona autobuske stanice. Vožnja do Novog Sada, polazak iz Novog Sada u 20h sa parkinga kod ,,Lokomotive,, na železničkoj stanici. Vožnja autoputem do Beograda. Polazak iz Beograda u 21h. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2. – 11. dan – Smeštaj posle 14h po lokalnom vremenu i boravak u letovalištu na bazi 10 noćenja
12. dan – Napuštanje objekta do 09h. Okupljanje putnika na utvrđenom mestu minimum 30 minuta pre predviđenog vremena polaska. Putovanje prema Srbiji uz pauze radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti
13. dan – Dolazak u mesto polaska u jutarnjim satima, a zavisno od zadržavanja na granicama.

Polazak autobusa po smenama je dan ranije u odnosu na tabelu

Autobuski prevoz:

NAPOMENA: Moguće je koristiti samo uslugu autobuskog prevoza, podrazumeva definisane datume odlaska i povratka. Cena prevoza u tabeli odnosi se na povratnu kartu. Cena prevoza u jednom pravcu iznosi 70% vrednosti od povratne karte.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

 • Agencija zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidjenog za obilazak i dr.). Minimum za realizaciju aranžmana je 35 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija ima pravo otkaza aranžmana do 5 dana pre polaska. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 prijavljenih.

Organizator : DUNAVPREVOZ DOO, ogranak Dunavturs, Bačka Palanka, Novosadski put 12 Licenca: OTP-41/2012 od 11.09.2012. Ovlasceni subagent Globus travel shop

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz