ALZAS i ŠVARCVALD

Cena:Od 229 €
Paket aranzman

alzas švarcvald,alzas švarcvald,alzas švarcvald,alzas švarcvald

Putovanje u Alzas i Švarcvald obuhvata i vožnju kroz Austriju kraj Vilaha, Salzburga, Minhena do Bodenskog jezera koje se nalazi "na ivici" Alpa, na tromeđi između Nemačke, Austrije i Švajcarske sa 536 kvadratnih kilometara. Bodensko jezero je treće po veličini jezero u centralnoj Evropi. Klima na Bodenskom jezeru je blaga – sa dosta padavina, toplih dana i svetlosti i posebno je korisna za voćnjake i vinograde Voda je toliko čista da u jezeru živi oko 45 vrsta ribe. Jezero je važno turističko i rekreativno područje za mnogobrojne turiste tokom cele godine. Nastavak putovanja do Donauešingen poznat kao mesto gde nastaje Dunav, najduža evropska reka posle Volge. Reka nastaje u neposrednoj blizini grada, kraj dvorca Firstenberg, na ušću dve planinske rečice Breg i Brigah, i dalje nastavlja svoj 2850 kilometara dug put kroz Evropu, do Crnog mora. U parku ovog dvorca nalazi se fontana iz 19. veka, koja simbolizuje zvaničan izvor Dunava i predstavlja veliku turističku atrakciju. 

PAKET ARANMZAN :3 nocenja i autobuski prevoz, po osobi

TERMIN

HOTELCENA PO OSOBIDOPLATA ZA 1/1 SOBU

13.02.-18.02.2020

EUROPA 3*229€

79€

16.04.-21.04.2020

EUROPA 3*/ATES 3*239€

79€

30.04.05.05.2020

EUROPA 3*/ATES 3*239€

79€

11.06.-16.06.2020

EUROPA 3*229€

79€

13.08.-18.08.2020

EUROPA 3*229€

79€

24.09.-29.09.2020

EUROPA 3*229€

79€

22.10.-27.10.2020

EUROPA 3*229€

79€

26.11.-01.12.2020EUROPA 3*229€

79€

Kompletna ponuda putovanja GRADOVI EVROPE

kliknite na link

Kompletna ponuda GRCKA LETO 2020

kliknite na link

Program putovanja:

1.dan BEOGRAD – NOVI SAD – MAĐARSKA 

Sastanak putnika u Beogradu u 14:30 h. Polazak autobusa u 15:00h. Polazak iz Novog Sada u 16:15h ispred železničke stanic (kod lokomotive). Noćna vožnja kroz Mađarsku i Austriju.

2.dan MAĐARSKA – STRAZBUR – KEL

Dolazak u Strazbur. Odlazak na razgledanje grada u pratnji vodiča. Šetnja kroz istorijski centar grada sa veličanstvenom katedralom Notrdam u stilu gotike sa zvonikom visine 142 metra, Stara carina, Palata Rohan, kuća Kamerzel, Gutenbergov trg, “Mala Francuska” (najslikovitiji deo starog Strazbura sa šarenim građevinama od drveta, sa pokrivenim mostovima i odbrambenim kulama, ujedno i zaštićen i proglašen svetskom baštinom od strane UNESCO–a). Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.dan  KEL – FRAJBURG – KOLMAR – KAJZERSBERG – RIKVIR – KEL

Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet Kolmar, Frajburg, Kajzersberg i Rikvir. Polazak prema gradiću Frajburg koji sa pravom nosi nadimak "Dragulj Švarcvalda". Danas važi za jedan od najlepših srednjovekovnih gradova u Evropi koji ima i najveći broj sunčanih dana u Nemačkoj. Ima neobične uske vodene kanale, glavni trg sa gotskom katedralom Munster i zvonikom od 116m, trg Augustinaca sa manastirom. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do gradića Kolmar, koji je smešten u podnožju planine Vogezi na reci Lauh koja je kanalom povezana sa Rajnom. Zbog mnogobrojnih mostova, kanala i predivnih trgova nosi još jedno ime – “mala Venecija”. Stari i očuvani srednjovekovni centar grada, nastao u 9. veku, glavna je atrakcija koja privlači brojne turiste. U starim drevnim građevinama smeštene su crkve, prodavnice, suvenirnice, kafei. Slobodno vreme u istorijskom centru grada. Nastavak putovanja prema živopisnom srednjovekovnom selu Kajzersbergu, koje je udaljeno oko 12 km od Kolmara, sa živopisnim zgradama različitih arhitektonskih perioda. Slobodno vreme. Nastavak putovanja ka selu Rikvir (12 km) koje je jedno od najlepših sela Francuske. Selo je smešteno između uređenih vinograda, sa samo 3000 stanovnika, u kom je snimano više filmova. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan  KEL – HAJDELBERG – BADEN BADEN – KEL 

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet u Hajdelberg, romantični gradić smešten uz reku Nekar sa renesansnim zamkom na brdu iznad grada, koji spada među najimpresivnije objekte u Nemačkoj, a postoji već 700 godina. Ubraja se u red deset najpopularnijih evropskih znamenitosti. Panoramsko razgledanje grada: Karlova kapija iz 18.veka, Zamak Hajdelberg (panorama), Rathaus – Gradska kuća, Stari gradski trg, Stari most na Nekaru, gotička crkva Sv. Duha, Univerzitetski kvart, Aleja filozofa sa koje se pruža najlepši pogled na stari deo grada. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do mesta Baden Baden koji se nalazi u zapadnom podnožju planine Švarcvald, na obalama reke Os. U samom gradu postoji 14 termalnih izvora sa temperaturom izmedju 14 i 66 °C. Sa svojim lekovitim izvorima, visokospecijalizovanim klinikama i prelepim parkovima, Baden Baden je idealno mesto za odmor i oporavak. O njegovoj slavnoj prošlosti svedoče raskošne palate i vile, sa savršeno uređenim vrtovima, kao i prelepi parkovi sa tri kilometra dugim šetalištem u aleji Lihtentaler. Slobodno vreme. Povratak u Kel. Noćenje.

5.dan KEL – STRAZBUR – TRIBERG –JEZERO TITIZE – DONAUEŠINGEN – MAĐARSKA

Doručak. Polazak prema gradiću Triberg gde se nalazi najveći vodopad u Nemačkoj. Nastavak putovanja do najveće turističke atrakcije Švarcvalda, glečersko jezero Titize. Jezero je široko dva kilometra, dugačko 720 metara, a duboko 40 metara gde je čovek u prirodni ambijent ugradio divan turistički raj sa mnogo hotela i mesta za odmor i rekreaciju. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do mesta Donauešingen poznatog kao mesto gde nastaje Dunav. Reka nastaje u neposrednoj blizini grada, kraj dvorca Firstenberg, na ušću dve planinske rečice Breg i Brigah. U parku ovog dvorca nalazi se fontana, koja simbolizuje zvaničan izvor Dunava i predstavlja veliku turističku atrakciju. Slobodno vreme. Polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Nemačku, Austriju i Mađarsku.

6.dan MAĐARSKA - NOVI SAD - BEOGRAD 

Dolazak u Novi Sad i Beograd u prepodnevnim satim

Aranzman obuhvata:

 • Prevoz autobusom na navedenoj relaciji (visokopodni ili dabldeker sa audio i video opremom)
 • Tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu kategorije tri zvezdice
 •  Razgledanja prema programu
 •  Usluge licenciranog vodiča
 •  Troškovi organizovanja putovanja.

Aranzman ne  obuhvata:

 • Fakultativni izleti i ulaznice
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Ulaznica za vodopad u Tribergu 4.50 evra

Popusti - Doplate:

 • Umanjenje za treću odraslu osobu u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 10%. (isključivo na upit)
 • Umanjenje za dete do 12 godina u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 15%. (isključivo na upit)
 • Umanjenje za sopstveni prevoz 75 evra po osobi (VAŽNO: putnici sa sopstvenog prevoza nemaju razgledanje grada po dolasku i fakultativni izleti
  zavise od raspoloživosti mesta u autobusu)
 • Željeni red sedišta u autobusu 8 evra po sedištu, minimalna uplata za dva sedišta
 • Doplata za dodatno sedište: 75 evra

Fakultativni izleti:

 • Celodnevni izlet “Alzas I Švarcvald ” sa posetom mestima: Frajburg, Kolmar, Kajzersberg i Rikvir. Cena: 30 evra.
  U cenu je uključeno: prevoz autobusom, posete navednim mestima i  usluge vodiča. U cenu nisu uključene ulaznice.
 •  Celodnevni izlet “Hajdelberg i Baden Baden” Cena: 30 evra.
  U cenu je uključeno: prevoz autobusom, poseta istorijskog centra Hajdelberga i  usluge vodiča. U cenu nisu uključene ulaznice.

Organizator putovanja zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom putovanja, kao i redosleda njihovih realizacija usled objektivnih okolnosti (državnih i verskih praznika )na određenoj destinacij, kada  neki od lokaliteta, muzeja ili tržnih centara ne rade.

Smestaj:

Hotel EUROPA***,  www.ates–hotel.de

Hotel se nalazi u mestu Kel u Nemačkoj koji je udaljen od istorijskog centra Strazbura 7.5 km. U blizini hotela se nalaze pešačka zona I brojne prodavnice. Postoji učestali gradski prevoz do Strazbura, a povratna karta košta oko 3.30 evra. Hotel ima recepciju, aperitiv bar i restoran.

Sobe su dvokrevetne sa kupatilom, standardno opremljene, sa telefonom i TV – om. Wi–fi je besplatan .

Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Organizator putovanjal zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene

kliknite na link

Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 50. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza preuzima pravo na spajanje grupe sa drugom agencijom i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.

Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0094/2019 od 24.01.2019. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs, polisa broj 300059989 od 24.01.2019. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”. ● Garancija putovanja ne obuhvata fakultativne usluge.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora  putovanja,  turističke agencije Filip travel, licenca OTP 196/2010 Ovlasceni subagent Globus travel shop

=

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz