Hotel AKS PORTO HELI 4*

Cena:Od 29€
All Inclusive

PELOPONEZ - HIT ponuda

Hotel Porto Heli nalazi se na pešačkoj udaljenosti od luke u Ermioniju. Ovaj objekat sa 4 zvezdice poseduje veliki bazen, 3 restorana i 2 bara. Iz elegantno uređenih soba pruža se pogled na more i uređene vrtove.

Prostrane sobe u hotelu Porto Heli su klimatizovane i sadrže mermerno kupatilo i sopstven balkon. Svaka smeštajna jedinica uključuje TV sa satelitskim kanalima, mini-frižider i fen za kosu.

U glavnom restoranu Mycenae služi se večera na bazi švedskog stola. Ponuda restorana Alias uključuje internacionalna i mediteranska jela sa menija, dok je izbor laganih jela na raspolaganju u restoranu Aiolos, pored bazena. Posluga u sobi dostupna je svakog dana od 07:30 do ponoći.

Hotel poseduje kompletno opremljenu teretanu, ronilački centar i teren za odbojku na pesku. Igraonica sa stolovima za bilijar i TV-om je takođe na raspolaganju.

MAPA HOTELA

CENA PO SOBI ZA 7 ili 10 noci, na bazi USLUGE IZ TABELE

Dinarski deo aranžmana 1.500,00 din po osobi, deca do 11,99 godina GRATIS.

Cene u tabelama su izražene u € po sobi ili osobi dnevno bez prevoza.

Kod svake smeštajne jedinice naznačen je maksimalni broj osoba (odraslih - adl + dece - chd).

Kompletna ponuda hotela na PELOPONEZU 

Legenda:

Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja:
STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi:
ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

Aranzman obuhvata:

hotelske usluge prema programu od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila

troškovi organizacije i pripreme aranžmana.

Aranzman NE obuhvata:

polisa medjunarodnog zdravstvenog osiguranje

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* - 0,5 € dnevno

Hoteli 3* - 1,5 € dnevno; 4* - 3 € dnevno; 5* - 4 € dnevno

Plaćanje se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

Nacin placanja

kliknite na link

Opste napomene u vezi smestaja

kliknite na link

  • Svi putnici državljani Srbije koji poseduju nove, biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa  prebivalištem na teritoriji Kosova, mogu putovati BEZ VIZA u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, u skladu sa odlukom Saveta ministara EU.
  • Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje šengenskog sporazuma, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično, tražeći je u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.
  • Agencija ne snosi odgovornost za ne dobijane vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.
  • Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
  • U slucaju promena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika.
  • Organizator zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
  • Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Organizator putovanja je T.A.Travelland, licenca OTP 204/2010. .Ovlasceni subagent Globus travel shop

Poseidon Palace hotel 4*,Patra Peloponez ,Grcka hoteli 2018,Poseidon Palace hotel 4*,Patra Peloponez ,Grcka hoteli 2018,Poseidon Palace hotel 4*,Patra Peloponez ,Grcka hoteli 2018,Poseidon Palace hotel 4*,Patra Peloponez ,Grcka hoteli 2018,Poseidon Palace hotel 4*,Patra Peloponez ,Grcka hoteli 2018

Kontaktirajte nas
Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon

Komentar

Destinacija (obavezno)

Termin

Smeštaj

Usluga

Broj osoba

Prevoz